Scudo Sports

27.09.2009 uluslararası Gaziantep dağ bisiklet yarışı Dülük Baba mesir yeri

@buseldof

Ellerınıze sağlık
yok abi yaa en azından ben oyle bı anlam cıkarmadım. parkurda hemen herkesın emegı oldugundan emınım ama az ama cok. tekrar ellerınıze sağlık

• Beğen
Tepkiler: YUNUS TERKİN
Scudo
evet doğru söylüyorsunuz ben hiç bi şey yapmadım ilker arkadaşımı ortağımı boşuna saldım il temsilcisinin arkasından parkurdaki neredeyse tüm sarı boyaları o yaptı her neyse konuşmak istemiyorum artık o kadar yersiz ve aşırı derecede düşürüyorsunuzki bu sporu yapmaktan bıktık neredeyse...
yüzmede sualtında sutopunda hockeyde ragby de tenisde o kadar müsabaka düzenledik o kadar müsabakaya katıldık o kadar milli kampları gördüm o kadar milli takıma girdim bunun kadr seviyesi düşük bi spor bilinci görmedim bisiklet sporunu aşalamıyorum yanlış anlamayın bu işi böyle yürütmenizi aşalıyorum...
ney sanki burdan lisansı iptal etseniz başka ilden çıkaramam çok çok trden çıkarmam sanki başka ülkeden çıkaramam sorun değilki... benim söyleyeceğim bu kadar... balcak kepaplarınıda elita yarışımdan sonra evde parti vereceğim beklerim geleni... (parti alkollu olacak ona göre gelin)

Evet hiç kimse sen yaptın ben yaptım demesi ile yanlış anlaşılmasın.Hepinizin emeğine sağlık.Katılıan Arkadaşlar da dahil.
"Ben Beni Bilirim.Ben Beni Bilmezsem Eğer Nicedir Halım"
Siz kendiniz bilin yeter.İyi forumlar..

Tebrikler Bülent Abi...

Anlaşıldığı kadarıyla her yönüyle oldukça güzel bir yarış geçmiş, emeği geçen herkese teşekkürler. Ayrıca sevgili Bülent, Halil ve Kadir kardeşlerimi de başarılarından dolayı tebrik ederim. ;)

hakancım bana teprik yokmu bende 9 oldum kardeşim 42 yaşındayım ama 30 + larda yarıştım

Geri