Scudo Sports

27.09.2009 uluslararası Gaziantep dağ bisiklet yarışı Dülük Baba mesir yeri

@ErkanEmanet

ulasımı nasıl sağlayacaksınız bılmıyorum ama yarım saat falan surmez sanırım sabah. tabı kendı aracınız vs varsa daha kısa surebılır. mesafe 11-12 km gibi

bu arada dulukbaba ormanına gıden yolun son 6-7 km.sı (dıger yerler sehır ıcı) (tabı farklı yollardan da gıdebılırsınız) hafıf egımlı yokus. yorulabılırsınız bısıkletle gıdersenız veya ısınma amaclı gıdebılırsınız. haberınız olsun...

Scudo
@tuninger_haa

Ulaşımı oradan araçla yapacağım bir taksi tutr gidrim taksi bulmakta sorun yaşamam herhalde ?

sayın arkadaşlar yarış olacak yerin etrafında çok güzel
CADIR KURULACAK YER VAR yemek işini de çözeriz marketler
var.arayın.yardımcı olurum size.0537.4354587.0342.2321411
tel numaralarım.

• Beğen
Tepkiler: ErkanEmanet
gaziantepde taksi bulmak hiç sorun değil her elektrik direğinde taksi çağırma butonları var ve her semtte taksi duraklarında boş araba çok emin olun.
il temsilsininin belediye ile görüşmesi olacakt bugün yarın gereken cevabı alır ve foruma yazarım.
otobüs vs için.

slm arkadaşlar otel için tanıdıgım arkadaşımla konuştum yardımcı oldu bana kalmak isteyen arkadaşlar arayıp yer ayırttırabilirler
gaziantep veliç otel
tel:0342.221 22 12
otel müdürü :ATİLLA YENER
sabah kahvaltı ve akşam menüsü fıyatı :30 tl ama yanlız biz bisikletciyiz olarak tanıtınız kendınızı ve yer ögretmen evı karşısı

bi sorum olacak ,ferdi sporcuyum yarışa katılmak için gaziantebe gitmeden,,GSİM lüğüne isim yazdırmam gerekiyormu, kafile listesi olayı var ..bu ilk yarışım olacakta yardım lütfen..

merhaba.arkadaşlar belidemizin organizasyonunun güzel olacagını umuyorum.havalar zaten hafta sonuna kadar güneşli olacagı söyleniyor.tüm sporcuların gelmesini bekliyoruz.parkur çok güzel her türlü sporcu için elverişli.rampa çıkışlar olsun ,teknik inişler olsun,kaya inişleri, v.s.

@unique

YA BAK ŞİMDİDEN SABIRSIZLANDIM KAYALAR VS DEYİNCE:)

yarışa gelmeden önce gsgm il müdürğüne kafile listesi çıkartman lazım

slm tüm sporcu arkadaşlar ben gaziantep b.ş.b sporcusu adem aktaş tanıyanlar bilir biz dün hocamız adnan cansunarla birlikte ve gantepli sporcularla parkur temizliyini başlattık şu an yarıya ulaştık allahın izniyle inş yarında kople bitirecegiz ben birde sizlere çalışma resimleri ile parkurun zorlu bülümlerinden resimler atıcam inş bazıbölümleride iptal ettik neyse arkadaşlar benim sölemeye çalıştıgım şey özetle ben adem aktaş,mustafa alatay,kadir kelleci,hocamız adnan cansunar derizki parkurumuz şu an hazır sayılır öleki işaretleme çalışması yaptık ki şaşırmak imkansız derecede vede çadır kurmak isteyenler için çok musait bir alan var şimdiden gelmek isteyen gelebilir cumartesi kayıtlardan önce yada sonra bir iki açılış için formalarımızla toplu şehir turu atıcaz makarna partisi olcak şimdiden gelen arkadaşlara başarılar herşey sizlere bir rahatlık vermek için tüm gelmek isteyen arkadaşlar şimdilik bayy :)

@buseldof

ben de gelmek ıstıyordum kısmet olmadı (parkur hazırlıklarına):( . inş. bır dahakı yarışa :) temız iş cıkardıgınızdan emınım fotografları beklıyoruz

• Beğen
Tepkiler: YUNUS TERKİN
Arkadaşlar ben dünden beri Antep'teyim fakat ön diskim taşıma esnasında fena eğilmiş.Teker neredeyse dönmüyor.Teknik bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba?
İnternete girme imkanım yok.
0544 715 99 44 (Fatih)

elinle tam diskin eğildiği yönün tersine kuvvet uygula.
bu hareketi disk tam düzelinceye kadar yap.
disk avid se işin daha kolay olur.
umarım düzelir.

slm arkadaşlar ben parkuru bitirdik dedim yunus arkadaşım parkurda öle bi çalıştın ki anlının terini ben sildim hep öle bi yazı yazmışsın ki parkurda sen çalışmış gibi ayıp bu parkurda o kadar emeyi geçen var üniversite ögrencisisin yakıştıramadım sana sen patlıcan kebaplık mazemelerini unutma startın orda patlıcan kebabı yapcaktın ya
mangalıda ben getiricem sana
arkadaşlar bu yarışta emeyi geçen arkadaşlar ben adem aktaş,mustafa alatay,abdulkadir kelleci genç sporcu larımız emrah ve ismini hatırlamadıgım biçok sporcu ve bu arada adana dan gelen adı oguz sporcu arkadaşımızda bizla canla başla çalıştı annımızın akıyla hal ettik hepkese başarılar

• Beğen
Tepkiler: YUNUS TERKİN
Geri