Scudo Sports

'' 262 km nedir''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@alper benli

helal alper, sende bendensin yaşa sen emi dediğin doğru nerde 70 lerin baba rockerları hep onları dinliyorum hala deep purple fişekliyor sele üstünde şimdi öne çanta koydum içine bi adet mp3 ve ona bağlı küre gümbür gümbür üç gündür takılıyorum sokaklarda insanlar bi garip bakıyor müzikli bisiklet görmemişler,,,ama dediğinde doğru artık yaşlandılar üretemiyorlar eski albümlerin havası yok ben hep eski albümleri dinliyorum tüm 70 lerin baba rock grupları pink 'den tut emerson 'a king' e led zeppelin 'e rolling stones 'a

:in: :in: :in:

evet alper faceden aldım gönderini ama sana yazdım sevmiyorum face i bilmiyorum ,bana sanal dünya yalan dünya geliyor ,,dostluk yüz yüze olur belkide eskidim artık geri kafalı düşünüyorum,,,
evet alper başımın üstünde yerin var olay çok güzel olacak herkez temposunda gidecek aynı performansa sahip olanlar birbirlerini yakalayacak ,,

evet aradan çok zaman geçti jethro tull u sahnelerde çok seslendirdim en çok kavır jethro tull yaptım o zamanlar yani 70-80 lerde revaçta idi,,,

Scudo
şimdi atılan mesajlara bakınca ,,,
ekrem var ,,,,,
semir var,,,,
yılmaz var,,,,,
soner belki gelir belli mi olur,,,,,
çağatay bey var,,,,,
adem dualı var,,,,
alper benli var,,,

evet kadro iyi ogün bugsbunny olsa iyi olacak,,,,,,,ama artık hafta sonları çalışmakta,,,,,,,,,,,,,,,,,,

evet aytek ve volkan ve de ali emre halkaya bi gelirse allah derim valla acaip olur bide bakmışız tolga baba da gelmiş aman aman kardeşim 2012 in en popüler turu olur bu iş,,,

:in: :in: :in:

@alper benli

:D
Off ne gaz verdin be :) Ama köprüden geçmek yasaksa geçmem, senin kadar asi değilim ben :) Aynı yoldan dönmeyi sevmediğimi de biliyosun. Karamürseldeyken Gebze'ye karadan geçelim demiştin, al sana onu tersten yapma fırsatı işte. :)

Bu arada benimle şu rotayı yapacak cesur, maceracı mtbci arıyorum :)
(link)
Karamürsel-Orhaniye yolu, Tavşanlı-Çakırlı yolundan çok daha ıssız ve rampalı bir yol. Geçen sefer Alperle giriştik, çok karışık bir yol, ilk deneme olduğu için rotadan saptık ama artık yolu öğrendim. Kışın zor belki ama baharda mutlaka yapıcam bu rotayı.

@Ekrem Erten

ekrem,,köprü dedinde valla hereke taraflarına köprü yapılacakta ama san fransisko gibi olmaz tabi adamlar köprüyü bisiklet ile geçiyorlar mesafe çok daha şık olurdu dönüşte köprüden alırdık ama yine aynı yola denk gelirdi bu da motivasyonu düşürürdü,,,,şimdi bu gidiş hepimiz için uygun görünüyor
bostancı- izmit-maşukiye-kartepe otel-suadiye-kocaeli üniversite arslanbey yerleşkesinden direk -rahmiye -ordan karamürsel caddeden sahile dönüş farklı oluyor,izmit yalova sahil yoluna çıkış,,,,gölcük-ereğli-karamürsel-topçular -yalova 12 km ekleyelim yaklaşık 234 km ,,,,,,,,,,,,,,,bu yalova olayı bileti önceden alınca ucuza gelmesi iyi ama dediğin doğru zamanında yetişeme olayı olursa o kötü,,,,dönüş zati duruma göre belli olacak ya topçular ya yalova anadolu yakaya uygun gebze ama avrupa yakaya uzak kalıyor ,,,,,,,,,,,ben büyük olasılık 222 ye bağlarım,,
sekiz saatte 200 km yi almıştım ama yolda hatırı sayılır rampa yoktu bostancı-eskihisar -topçulara feribot-yalova orhangazi -iznik gölün güneyi- iznik gölün kuzeyinden orhangazi ve yalova ve topçular ve eskihisara 4 km rampa --yalovadan 5 km rampa ,,,dönüşte 10 km rampa orhangazi,,,
19 km lik rampa var bu turda ama eğim 6 -7 arası kartepe otele çıkış 18 km eğim 9 her yerde evet orda zaman biraz fazla olacak benim için, 113 km nin üstüne ben tahminimce en kötü 4 saat diyorum ,,07.30 da bostancıdan çıkma olayı en geç maşukiyeye 11.00 de ulaşırsam 4 saatte çıkma olursa saat 15.00 de kartepe otel en fazla yarım saat sonra iniş kartepe otelden topçulara kadar epey mesafe var karanlığa kalma olayı bende olacak zati saat 20.00 den sonra bisikleti alma olayı var trene ,,,,evet tahminimce ben topçulara 22.00 gibi ulaşırım aksilik olursa durum değişir teker patlama felan,,,yani 15 saat gibi ,,,,,,,,,,,,,evet tempo 14 bana uyar bu tamamıyle benim durumum arkadaşlar,,,

Abi Bostancı-Kartepe-Yalova tam 200 km yapıyor. Bence Yalova'dan feribot en iyisi. Yetişme sorunumuz olmaz çünkü vakit bol olacak. Hatta erken gidip Yalova'da keyif çaylarımızı içeriz. :) Çay demişken, sigarayı bıraktım bu arada. :)

@Ekrem Erten

helalllllllllllllllllllllllllllll artık seni kimse tutamaz zati tutamıyordu hiç tutamayacak farkı görecen ekrem seni kutlarım eğer hesap doğru ise fazladan 22 km hesap yapmışım eğer 200 km tutuyorsa o vakit iyi sadece 18 km lik rampa var dönüşte ise gölcük taraflarına gelirken rampa varmı bilmiyorum ama karamürsel yolu paso asfalt düz yol aslında evet yalnız ekrem biliyorsun bu erken alma olayı saate yetişeceğim diye hızlı basma olayı sona doğru belki bende düşebilir yani ben erken bilet alsamda en çok bilemedin 10 lira tutar dönüş ama pendikten eve kadar mesafe var benim daha gerçi ,düz yol ama 200 km in üstüne bi 15 km lik son düz yolda ne olur bilemem öteki türlü saat 20.00 den sonra bisikletin alınması dışında bi de beşik gibi sallama olayınn düşünmezsem erenköy tren istasyonunda iniyorum ve tam ev benim orda, yani çok yakın
200 km hesap doğru ise 12 km düş bana 188 km yazar,,kısa zamanda topçularda olurum 21.00 benim için uygun ,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Bunlara Camel, Eloy ve Wishbone Ash'i de ekleyip +3 diyorum :D :D :D :D

@semir karabulut

Ekremin rotasini yollar daha duzgun olsa severdim. Cikislar uzun ve dik rampalardi. Inislerde bol cakil vardi yolda, kaya kaya gittim. Ha dustum ha dusecem diye frenle indim. Ekrem cok eglenmisti ama :D Bu arada camel bi baskadir.

@semir karabulut

yah yah,,,,,,,,,,,,,,,,,

özellikle wishboneash argus albümü idi galba neydi yahu,,,,,,,,,,,,,
evet ıron butterfly ı unutmayalım underground un babası,,,,
creedence clearwater , yani john fogerty -chicago,crosby stills nash and young -eagles-america-alan parsons-bob dylan-jımı hendrix-janis joplin- lynyrd skynyrd-the doors -cream -eric clapton-yes-genesis-ama beş büyükler belli

1- pink floyd
2- jımı hendrix
3- rolling stones
4- the who
5- led zeppelin

bu beş grubu aşacak 70 lerden sonra ne 90 larda nede 2000 lerden grup geldi metallica bile çok kısa zamanda bitti bu gün en çok satan albüm ünvanı rock dalında, the dark side of the moon -pink floyd ,,,

@alper benli

Al bi mtb sen de gel. Çakıllı yolda iniş gibi zevkli olay var mı :) Bak şimdi hatırladım yine canım çekti, bi yandaş bulayım gidicem en kısa zamanda tekrar.

Semir hocam 1 senedir binmeyen birinin yapması imkansız orayı, eski kondisyonunuza dönünce sizle de yaparız. :)

@Ekrem Erten

bu çakıllı yollar artık benim için tehlikeli 1.50 teker ve silik, üstelik amortisör yok saykıl -cros yol bisikleti lazım ahhhhhhhhhhhhhhh para senin gözün çıksın,,,,

:) :) :) :) :)

1 yol bisikletçisinin yaklaşık 10 saatine denk gelebilcek ve yol durumuna göre sürenin uzaması veya kısalmasıyla tamamlancak yüksek kondisyon gerektiren mesafedir..:sigaraici

kartepe -otel

1- kudret
2- ekrem
3- semir
4-yılmaz
5- çağatay bey
6- adem dualı
7- alper benli

200 km lik bi etap düşünüyoruz topçulara 188 km yazmakta,,,anadolu yaka ya topçular diyecek yada yalova
benim durumum ise son 15 km kalıyor pendikten eve bu durumda ben trene biniyorum tren istasyonu benim eve çok yakın ,,,,,,,,,

start----
bostancı --saat 07.30

güzergah,,,,,

bostancı-tuzla -gebze-izmit-maşukiye-kartepe otel-
dönüş,,

suadiye-rahmiye-gölcük-karamürsel-ereğli-topçular-yalova--

mayıs ayının son pazarı ,,,,,

Bu rota bana da uyar. Bu topiği şiddetle takip ediyorum. Özellikle dönüş Suadiye'den tarafından olacaksa ki benim pedallamadığım bir rota katılmayı isterim.

@Kemal Caner

nerelerdesin kayıpsın ,,yol bisikleti uygun olur ama tek sorun suadiye inişi 22 km lik bi yol keskin virajlar var burda dikkatli olmak lazım stabilize yol bura,,,
evet listedesin gerçi 5 ay var takvime baktım 20 mayıs ne soğuk ne sıcak olabilir , aşırı sıcak olmuştu geçen sene mayısın son pazarı,,,

kartepe -otel

1- kudret
2- ekrem
3- semir
4-yılmaz
5- çağatay bey
6- adem dualı
7- alper benli
8- kemal

200 km lik bi etap düşünüyoruz topçulara 188 km yazmakta,,,anadolu yaka ya topçular diyecek yada yalova
benim durumum ise son 15 km kalıyor pendikten eve bu durumda ben trene biniyorum tren istasyonu benim eve çok yakın ,,,,,,,,,

start----
bostancı --saat 07.30

güzergah,,,,,

dönüş,,

20 mayıs pazar,,,,,,,,,,,,,,,

http://img135.imageshack.us/img135/4048/hpim1853.jpg

http://img189.imageshack.us/img189/723/hpim1854.jpg

http://img109.imageshack.us/img109/3336/hpim1856b.jpg

http://img22.imageshack.us/img22/9237/hpim1857k.jpg

http://img171.imageshack.us/img171/5411/hpim1858.jpg

29 mayıs 2011 ısı 40 derece oldu ve maşukiye kavşağı yukarda ,uzun tarladan geldik,,gene aynı yerden geleceğiz maşukiyeye semir ve ben gebzeden bastık ,,,,,,,,,,,,,,

ve 10 uncu tur haziran 2011,,,,,,,,,,,,

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261825_200781283300759_100001066659472_540498_4629129_n.jpg

sağdan sola....

engin özen -mehmet - özkan ,sinan ,mustafa ,sarkiz bey ,volkan çelik ,ali kıran ,aytekin erzan , ben ,ahmet , atom kamil.......

evet birazdan saat 11.00 de yarış başlıyor arkada kartepe 18 yazıyor o ,18 km otele kadar asfalt olan yol, biz zirveye gideceğiz 21 km rampa iş çok çetin 14 km asfalt 2 km stabilize ve en zoru 5 km offroad son derece bozuk kayalı taşlı yol hep rampa ....

kuzu yaylası .......14 km süren rampanın son yeri............
durmadan çıkıldı resim kimse çekemedi çünki herkez ecelle boğuşuyordu sıcaklık 28 derece idi eğimler 9-10 değişiyordu....
tek düz yeri olmayan ilk 14 km lik yol....

ayaklarımı ağaca dayadım kan yukardan aşağıya doğru akınca rahatladım pişmedim üstümdekiler ile ve hiç terlemedim sadece kollar biraz, yalnız kafa çok terledi ama hissetmedim bu bandana teri çekti....kep ile çıkılmaz adamı sıkar ama bisiklet kepleri var onlarla çıkılırsada üstüne kask gerekir düşmede kafa korunsun ...

evet pet şişeden üzerime sular döktüm serinledim aklıma izmit şifalı sular geldi çok iyi gelmişti eylül sıcağının üzerine .....ve buz gibi akan suya kafamı soktum..

mehmet genç dostum bisiklete yeni başlamış olmasına rağmen 3 lüğü aldı ....ilk 14 km lik tırmanış yarışında ....tırmanış yarışı bitti burda ve bundan sonra serbest tırmanış olacaktı ..yalnız ben bayağı azap çektim doğrusu tabi mtb çatal ile olmadı bu iş 5 km lik offroad yol beni öldürdü ama kartepe zirve adına buna katlandım bi de dostları bırakmak istemiyordum...

dereceler ...14 km rampayı durmadan çıkanlar eğim 9-10

ısı 28 derece idi..

1- hasan bahri toros...bir saat 23 dakika...
2- aytekin erzan ----bir saat 25 dakika....
3- mehmet şer ...bir saat 26 dakika
4-volkan çelik bir saat 28 dakika
5- kamil -atom- ...bir saat 29 dakika
6- engin özen bir saat 30 dakika
7- sinan bir saat 53 dakika
8- kudret kurtcebe çavuş steiner bir saat 58 dakika...
9- özkan ...2 saat 17 dakika
10- ali kıran 2 saat 22 dakika..
‎11- ahmet 2 saat 28 dakika
12- mustafa 2 saat 50 dakika
13- sarkiz 2 saat 50 dakika...
tebrikler....

kartepe -otel

1- kudret
2- ekrem
3- semir
4-yılmaz
5- çağatay bey
6- adem dualı
7- alper benli
8- kemal
9- bahtiyar,,,

start----
bostancı --saat 07.30

güzergah,,,,,

dönüş,,

20 mayıs pazar,,,,,,,,,,,,,,,

evet 2 alternatif yukardaki güzergah,,,
3 üncü alternatifimizde var bu da adapazarı trenine sabah 07.30 da toplanmaca, haydarpaşada,
derbentte inmece,,,,ve 20 dakika bi ısınma periyodu kültür fizik,,,saat 08.05 treni 2 buçuk saatte gitmekte 10.35 de derbentte oluyoruz,,,bir km sonra tırmanış,,,, saat 11.00 de tırmanışa geçerek ben 1 saat 58 dakikada kuzu yaylası girişine ulaşırım bu 14 km dir,,,geriye kalan son 4 km yide alarak tahminen 45 dakikada alarak kartepe otele ulaşırım,,ençok saat 14.00 de zirvede olurum 1.300 rakımda ,,,yarım saat mola,,,14.30 da suadiyeye iniş 22 km ,,,ordan rahmiye ve ordan gölcük e ,,akşama kadar vakit var, evet görüşler ,,,,topçulardan trene ,,,,masraf sabah tren 13 lira akşam tren 7 lira yol parası 20 lira ,,,,3 alternatif açıktır ona göre görüşleriniz,,,,
haydarpaşadan gebzeye gitme artık suya düştü bunun nedeni banliyö treni almıyor saat 09.00 dan sonra almakta bisiklet sayısı çok olursa almıyorlar zorluk çıkartıyorlar ama adapazarı treninde yük vagonu vardır,,,

kartepeyi denemek lazım kudret abi

@bahtiyar közen

bahtiyar listeye yazayım ve bura için biliyorsun bıçkıderelerde olacağız ,,,
9 uncu sıradan girdin,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri