Scudo Sports

26 Temmuz 2009 Pazar Riva Gezisi

Scudo
Harika bir gündü bu güzel oraganizasyon için emeği gecen herkeze ve katılan herkeze teşekkür ederiz birdaha ki Dağ Bsikleti Yeme İçme Gurubu gezisinde inşallah tekrar görüşmek üzere Not: Bize sağladığı kolaylıklardan dolayı Mert Kaptanada Teşekkür ederiz Kask sorunumuzu birkereye bahsus hoş gördüğü için....

@Ali Kerim Catalkaya

- Ali gibi ben de Riva'da vedalaşamadığım arkadaşlara tekrar görüşmek üzere diyorum.

- en güzel fotoğraflar bence Ali'de

- Güzel bir yol idi. dönüş ise süperdi.

- arka takım kaptanımızın sorumluluk bilinci gene beni kendine hayran bıraktı.

Ve iste beklenen fotograflar picasada. Full size yukledim arzu ederseniz bilgisayariniza indirip tekrar tekrar bakabilirsiniz.

Fotolarin bir cogunu Serdar cekti. Kendisi fotografcidir :) Makinayi kendisine beni ceksin diye vermistim ama sagolsun ben haric herkesi ve herseyi cekmis :)

Esasinda bir cok video var henuz ne sekilde size ulastiririm bilmiyorum. Youtube'a konulabilir ya da baska bir yerlere. Oncesinde biraz kucultmek gerekecek sanirsam.

deniz süperdi,azgın dalgarla resmen boğuştuk..
yolculuk kahkaha,ve gırgırla geçti..
herşey çok güzeldi,ve çok eğlendim, yeni dostlarla tanıştım..
katılan herkese teşekkürler,bi daha ki turu iple çekiyrum ayrıca Vural abiye benide tura davet ettiği için çok teşekkür ediyorum.. :)

Riva turunu düzenleyen ekibimize ve tura katılan pedalşör dostlarımıza teşekkür ediyorum.Evet turumuz çok güzel geçti havanın kapalı olması bizim için çok iyi oldu denize sadece ayaklarımı sokmam bile o rampalara ve o yol için değer iyi bir antreman oldu bizim için turlarımızın devamını bekliyorum.

Ayaklarınıza saglik arkadaslar,

Cok cok keyifli bir tur olmus, fotografları gordukden sonra içim sizler ile birlikde sürme arzumu bir kaç kat daha artırdıysa da, sizlerin bu guzellikleri yaşamış olması en buyuk avuntum.

Insallah daha guzellerinde sizler ile birlikte olabiliriz.

Hepinizin ayagina saglik...

Eve varış 21.45:) Sanırım son varanlardan biriyim. Karadeniz'in dalga havuzlarını aratmayan müthiş sularındaki keyfimiz, Kanlıca'daki yoğurt kaçamağımız, rüzgarı iliklerimizde hissettiğimiz rampa inişleri... Bol kahkahalı bir gezi oldu. Tura katılarak güzelleştiren ve turda emeği geçen herkese teşekkürler...D.A.Y.İ.G turları devam edecek. Stay with us:) P.S. Korkmaz abimize tekrar geçmiş olsun diyoruz. Nazar değdi nazar:)

arkadaşlar forumda saçma sapan bir nedenden dolayı bunca zamandır olmayan birşey oldu ve picaassa ya koyduğum fotoğrafların llinkleri siliniyor ve albümde kitlendi..yenisini açtım..özel mesaj olarak linkleri tekrar atabilirseniz sevinirim.. pedalsesi.com a da atarsanız iyi olur orda eminim ki sorun olmayacaktır..

@neverhood

picasa paralı mı ki? bedava ve halka açık bir servisin linki neden yasaklansınki garip olmuş.

fotoğrafların linklerini bana özel olarak ulaşarak alabilirsiniz. ya da yükleyenler bir zahmet bana göndersin lütfen.

sevgiler.

Emeği geçen ve birlikteliğimize iştirak eden herkese teşekkürler. Güzel gündü.
@Vural UZUN

22:45 Eve varış,Eee Kenan gibi turun bitiş noktası evin arka bahçesi diilki ne yapalım:D

@Hasan Bahri Toros

Bu Mesaja teşekkür edenler rekoruna beni yazın HEHEHE 3 kere teşekkür etmişim sizde 3 mü yok 1 mi görüyorsunuz yoksa ben artık yatayım mu anisülasyonlar mı görmeye başladım =):)D :D :D :eek: :eek:

Geri