Scudo Sports

26 Temmuz 2009 Pazar Riva Gezisi

Scudo
Şok, Şok, Şok... D.A.Y.İ.G. resmi sloganı bulunmuştur arkadaşlar: YİYOS, İÇİYOS, GEZİYOS... D.A.Y.İ.G. iletişim koordinatörü olarak Görkem'den ve D.A.Y.İ.G. resmi yazışmalar koordinatörü olarak Çirkin'den (Hasan) bunu tüzüğe kaydetmelerini ve kamuoyuyla paylaşmalarını rica ediyorum:)

slm benim sol dirseğim ve sağ bileğimi kullanırken zorluk çekiyorum 15 gün sürer iyileşmesi biraz şişdi bilek ve dirseğim allahta kız çocuğuna çarpmadan takla atabildim:D yoksa o şekilde küçük kızçocuğuna çarpsaydım çocuk çok ciddi yaralana bilir hatta kötü sonuçlana bilrdi vijdanım rahat yaralandım ama olsun tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ama yoldaki uyarı çıtasınıda unutamam:p

arkadaşlarım ilk resmi turumu gerçekleştirdim ..Sürç-i Lisan ettiysek affola. Şahsım-a münasır olarak fevkaladenin fevkıinde bir gün geçirdim. ara sıra gaza gelip grup sürüşünden kopup arkadaşlarımı sollamaya kalksamda zekeriya sağolsun kulaklarımı çekti :)

Harika bir gün geçirdim,çok eğlendim, şu anda şehir dışındayım iş amaçlı. o sebeple foruma giremedim. yakın zamanda bendeki fotolarıda yüklemeye çalışacam. Yeni dostlukların tohumları atıldı dün ve kısa zamanda filizlenip kök salacak gibi , sonra çiçek verecek ve o çiçeğin üstüne bir arı konacak işte o arı sokacak sizi , anam diceksiniz :)

Başka gezilerde görüşmek üzere. :) (mtb şart. satılık scoot sportster p55- alınık scale 60 )

@tolgayalcin

araziye mi girdiniz siz bizden habersiz ne oldu ? ne mtbsi TEM'den geçtik ya...

ben de tam tersi scale 70'imi sadece arazi ve uzun turlara ayırmayı, günübirlik asfalt üzerinde gittiğim turlar için de yol bisikleti almayı düşünmeye başladım.

Riva turu farklı etkiler bıraktı belki üzerimizde.

@Serdar Ozuslu

sevgili serdar,hemen satiim sana kardeşim bisikletimi :) 3 aylık bisiklet. :) bu tur için bisikletim tabiki çok uygun bunun farkındayım ama ben genel olarak orman ve araziye girmeye karar verdim..bütçemde kısıtlı olduğu için 2 bisiklet olayı için daha erken. yoksa bu bisikletin yanına bi mtb alsam çok daha süper olur ama malesef.
Şaka bi yana ciddi anlamda tur bisikleti alacaksan görüşelim. zaten yakında ilanda koyucam.

Geri