Scudo Sports

26 Temmuz 2009 Pazar Riva Gezisi

@Kaşif

Vay Kemal abi seni CM'de görmek çok mutlu edicek bizi

Scudo
Yetişmek için elimden geleni yapacağım olmazsa Pazar sabahı Üsküdar'dayım. Yarın herşeyin daha güzel olması beklentisiyle herkeze iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: sado
yarın buraktan telsizleri alabilirim. ismailin iş görüşmesi olduğu için geziye katılamayacak malesef. buddy olarak ben ile recep yazılabilir.

• Beğen
Tepkiler: burakb
26 Temmuz Riva Deniz Derya

1-Vural- tur organizatörü
2-Zuhal- koordinatör yol güzergahçısı -keşifçisi-
3-Görkem demirbaş -militan-
4-mert arsan -orta takım kaptanı
5-sado
6-Uğur
7-Kerem-
8-Toygar -
9-Korkmaz
10-Korkmazın arkadaşı
11-Ali Kerim Çatalkaya
12-Serdar
13-Ömer
14-Gökhan
15-Recep
16-Bazooka
17-Kaşif-
18-Erhan
19-Kenan
20-Sezgin
21-Ebru
22-Hasan -
23- Şevket
24-Vural Bolat
25-Mehmet Karaçam
26-Burak
27-Cem Ateş
28-Reha
29-Mc millerr
30-Atacan
31-bUKET ŞAHİN
32-robocop kudu -arka takım kaptanı

26 temmuz riva deniz derya
5-sado
6-Uğur
7-Kerem-
8-Toygar -
9-Korkmaz
10-Korkmazın arkadaşı
11-Ali Kerim Çatalkaya
12-Serdar
13-Ömer
14-Gökhan
15-Recep
16-İsmail
17-Bazooka
18-Kaşif-
19 Erhan
20-Kenan
21-Sezgin
22-Ebru
23-Hasan -
24- Şevket
25-Vural Bolat
26-Mehmet Karaçam
27-Burak
28-Cim Ateş
29-Reha
30-Mc millerr
31-Atacan

arkadaşlar hareket 07.30 da üsküdardan
beş dakika tolerans sonra topuklamaca
tüm pedalşörlerin toplanma disiplinine uyacaklarından asla şüphem yoktur

grup disiplinine uyulacaktır performansı yüksek olan arkadaşlar önden gidebilirler yalnız yol ayrımlarında beklemeleri kendi menfaatleri icabıdır yolu bilmiyorlarsa kaybolurlar gruptan ayrı düşerler
önemlidir---
1. Gezilerimizde kask zorunludur. Lütfen kasklarımızı, eldivenlerimizi ve varsa gözlüklerimizi unutmayalım.
2. Umarım ihtiyaç duymayız ama iç lastik, pompa ve ufak bir ilk yardım seti herkeste olursa iyi olur.
2. Güneş konusunda hassasiyeti olan arkadaşlar güneş kremlerini alırlarsa daha iyi olur.
3. Fotoğraf makinenizi, sırt çantalarınızı, suluklarınızı ve yemek molalarında bisikletleri birbirine ya da direklere vb kilitlememiz gerektiğini düşünerek kilitlerinizi almanız yararınıza olabilir.
4. Bunların dışında kendi isteğinize göre terleme ya da yağmur ihtimaline karşı yedek forma, çorap, t-shirt, havlu, buff, bandana, kilometre saati, aydınlatıcı, mayo, güneş gözlüğü, ıslak mendil, şapka, alerji ilacı, vitamin gibi aklınıza gelebilecek her türlü kişisel eşyalar (kimlik, cep telefonu, cüzdan vb).

Hareket saatimiz 07.30 olarak değişti. Buluşma noktamız: Üsküdar vapur iskelesi önü - Avrupa yakası grubu olarak BJK'den Dentur Türyol motorlarına binerek Üsküdar'a geçeceğiz. Avrupa yakasından katılacak diğer arkadaşlarla 07.10 da BJK heykel önünde buluşabiliriz. Sorusu olan arkadaşlar bana cepten ulaşabilirler. Görüşmek üzere,

Vural / GSM: 0-533-761 77 91
hafif çıkın yanınıza alabilirsiniz molalarda yersiniz
ışıklara yol ayrımlarındaki kavşaklara dikkat edilmesi gerekmektedir
yokuş aşağı inişlerde hızlarınızı kontrollü kullanmalısınız
bisiklet mesafenizi fren mesafesinde tutun
arka arkaya yakın gitmeyin
birbirinizi az sollayın
birbirinizi sollarken uyarın
birbirinizin yoluna çıkmayın
ikili gitmeyin
evet altın kurallar bunlar
robocop -kudu

bu topiğin 17 inci sayfasına dönerek zuhal dostumun haritasını incelemenizde yarar vardır

merhaba kudret bey ben altay caddebostan migros karşısında işyerim var arada geliyosunuz markete bende sizlerle rivaya gelmek isterim ama bi takım eksiklerim var kask gibi ve lastik degişimi için bi takım mlz eger olduki bugün işyerime alışveriş için geldiginiz zaman karşılaşırsak size bi kaç sorum olacak zamanınız olursa işyerinde peder yani babam birza disiplinli mümkünse bu tür konuları kapıda konuşabilirmiyiz şimdiden teşekkürler kudret bey

@altay altaş

altay bey
şimdi kask gerekli riva uzun yol olduğu için gerekli malzemeler
iç lastik şart ve iyi bir pompa lastik patlamalarında grup bekler ve herkes yardımcı olur endişeniz olmasın yeşil bisiklet size çok yakın selamiçeşme benzin istasyonundan aşağı sahile inmeden kime sorsanız gösterir
orada hem kask hemde iç lastik var artı bisikletinizin bakımı yapılır uzun yola çıkmadan bisiklet kontrolü şart olabilir buradan konuşabiliriz
esen kalın

26 temmuz riva deniz derya
5-sado
6-Uğur
7-Kerem-
8-Toygar -
9-Korkmaz
10-Korkmazın arkadaşı
11-Ali Kerim Çatalkaya
12-Serdar
13-Ömer
14-Gökhan
15-Recep
16-İsmail
17-Bazooka
18-Kaşif-
19 Erhan
20-Kenan
21-Sezgin
22-Ebru
23-Hasan -
24- Şevket
25-Vural Bolat
26-Mehmet Karaçam
27-Burak
28-Cim Ateş
29-Reha
30-Mc millerr
31-Atacan
33-buket

arkadaşlar hareket 07.30 da üsküdardan
beş dakika tolerans sonra topuklamaca
tüm pedalşörlerin toplanma disiplinine uyacaklarından asla şüphem yoktur

grup disiplinine uyulacaktır performansı yüksek olan arkadaşlar önden gidebilirler yalnız yol ayrımlarında beklemeleri kendi menfaatleri icabıdır yolu bilmiyorlarsa kaybolurlar gruptan ayrı düşerler
önemlidir---
1. Gezilerimizde kask zorunludur. Lütfen kasklarımızı, eldivenlerimizi ve varsa gözlüklerimizi unutmayalım.
2. Umarım ihtiyaç duymayız ama iç lastik, pompa ve ufak bir ilk yardım seti herkeste olursa iyi olur.
2. Güneş konusunda hassasiyeti olan arkadaşlar güneş kremlerini alırlarsa daha iyi olur.
3. Fotoğraf makinenizi, sırt çantalarınızı, suluklarınızı ve yemek molalarında bisikletleri birbirine ya da direklere vb kilitlememiz gerektiğini düşünerek kilitlerinizi almanız yararınıza olabilir.
4. Bunların dışında kendi isteğinize göre terleme ya da yağmur ihtimaline karşı yedek forma, çorap, t-shirt, havlu, buff, bandana, kilometre saati, aydınlatıcı, mayo, güneş gözlüğü, ıslak mendil, şapka, alerji ilacı, vitamin gibi aklınıza gelebilecek her türlü kişisel eşyalar (kimlik, cep telefonu, cüzdan vb).

Hareket saatimiz 07.30 olarak değişti. Buluşma noktamız: Üsküdar vapur iskelesi önü - Avrupa yakası grubu olarak BJK'den Dentur Türyol motorlarına binerek Üsküdar'a geçeceğiz. Avrupa yakasından katılacak diğer arkadaşlarla 07.10 da BJK heykel önünde buluşabiliriz. Sorusu olan arkadaşlar bana cepten ulaşabilirler. Görüşmek üzere,

Vural / GSM: 0-533-761 77 91
hafif çıkın yanınıza alabilirsiniz molalarda yersiniz
ışıklara yol ayrımlarındaki kavşaklara dikkat edilmesi gerekmektedir
yokuş aşağı inişlerde hızlarınızı kontrollü kullanmalısınız
bisiklet mesafenizi fren mesafesinde tutun
arka arkaya yakın gitmeyin
birbirinizi az sollayın
birbirinizi sollarken uyarın
birbirinizin yoluna çıkmayın
ikili gitmeyin
evet altın kurallar bunlar
robocop -kudu

bu topiğin 17 inci sayfasına dönerek zuhal dostumun haritasını incelemenizde yarar vardır

@mösyöcaca

gezi saat 07.30 da üsküdar vapur iskelesinden başlayacaktır
esen kalın

kudu usta bi ara delmeceye tırmanalım:Skull-175 haftaya falan bi organizasyon yapalım

• Beğen
Tepkiler: çirkin
İlk yardım setiyle ilgili henüz kimse bana geri dönmedi. Maltepe'ye yakın bir pedalşör bana ulaşırsa seti arabayla kendisine götürürüm. Saat şu anda 17:10.Tel:0505 241 29 00

Sanırım bu sıcakta herkes siesta yapıyo.. Mesajlara bakan yok muuuu??:D

ilk eve gelen oldum sanırım...
karadenizin azgın sularıyla bir güzel boğuştuk..
yine kahkaha..
yine şamata..
ve yine yemek..
herşey güzeldi dostlar..
kazasız belasız bir tur atlattık bir lastik patlama dışında herhangi bi sorun olmladı..
katılan herkese teşekkürler..

ikinci ben geldim herkese teşekkürler bu arada birazcık yanmışım vurala
bu turu organize ettiği için teşekkür ederim ayrıca tur rehberimiz vede koordinatör dostum zuhal a çok teşekkürler
eksik olmasın mert bizi yalnız bırakmadı onada teşekkürler
ve darub pedalşörlerine sadoya kaşife hasan cagan a ayrıca teşekkürler diğer tüm katılımda bulunan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim geziler devam edecek pek yakında vural
pradakşın da ve tabiki burak dostuma sonsuz teşekkürler telsizler için

6500 dostum vural dostum yaparsa bir delmece neden olmasın

Havanın kapalı olması, denizin dalgalı olması bile keyfimizi kaçıramadı iyi ki varsınız dostlar
Emeği geçen katılan herkese çok teşekkürler ayağınıza ve yüreğinize sağlık.
Daha da güzel turlarda görüşmek üzere

Geri