Scudo Sports

26" MTB Tavsiye Fren Pabucu

sspl

Forum Bağımlısı
Tepki
2.689
İsim
Emre
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Carraro
Bisikletimi alalı 1 hafta oldu bugün ama pabuçlarıma fazla güvenemiyorum, fazla da ömrü olduklarını düşünmüyorum. (1 ay olmadan değiştiririm herhalde)

Biraz sert kullanıyorum, sürdüğüm yerler dolayısıyla cok yaya ve trafik var, sık sık basçek yapıyorum. Ilk defa V fren kullanıyorum, ömürleri bu kadar kısa değildir herhalde?:eek:

Tavsiye edebileceğiniz çok uçuk fiyatlarda olmayan modeller ya da bakım önerileri var mıdır?
Ya da öyle kullanma böyle kullan da daha ömürlü olsun gibi bi tavsiyeniz varsa bekliyorum.

Keyifli, kazasız pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Iandaleii
Scudo
Baradine MTB 960 V fazla söze gerek yok
(link)

@Ali Dursun

Buradaki 7 TL olan bir çift fiyatı değil mi? 2 adet demiş ama ön arka değiştirmek için bundan 2 tane almamız gerekiyor?

@Emre Tekinarslan

Evet 2 adet almanız gerekiyor, 4 pabuç ediyor

@Batuhan Köksal

Siz bu üründen kullandınız mı acaba ömrü, fren mesafesi nasıldır?

forumda eski konularada bakarsanız en memnun kalınan baradine 955vc
bende shimano pabuçlar vardı hem iyi tutmuyordu hemen bitiyordu değiştirdim çok memnunum
kötü yanı sert tuttuğu için dikkatli olmak gerekiyor :)

@Emre Tekinarslan

henüz kullanmadım ama öve öve bitiremiyorlar en kısa zamanda ben de alacağım :)

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Mehmet H.

Tavsiye fren pabucu gibisinden arattım da o isime denk gelmemiştim bakıcam sımdı.
Sert tutuşuna bi yerden sonra alışılır :) Benim için önemli olan ömürlü olması.. :)
Shimano'dan da iyiyse zaten daha üstü yoktur herhalde :) bi de fiyatı ucuz geldi bana, orjinal olmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

955 ile 960 arasında ne fark vardır acaba?

Merhaba,baradine 3 renklinin üstüne tanımam. 2 bin kilometreye yakın kullandım hala kullanmaktaydım ki hidrolik frene geçtim. Ömür olarak çok gidiyorlar hem de performansına diyecek yok.

Baradine 955vc diye aratırsanız bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Emre Tekinarslan
Disk fren kullanıcısıyım :) Ama nerde bu pabuçun konusunu görsem öve öve bitiremiyorlar

Geri