Scudo Sports

26 Kasim Belgrad

@burgazz

benimde gidip gitmiyceğim belli değilya neyse..
bu ara pazar günleri binemiyorum ama bi pazar size katılırım. ok? ;)

Scudo
merhaba bisikletseverler. 24 kasim cuma gunu gitmis oldugumuz belgrad'ta yaris parkuruna da ugradik. tarik, murat, hakan, erhan, ben ve telefonlasarak belgrad'ta bulustugumuz ugur ile birlikte guzel bir gun gecirdik. yol gercekten eglenceli. sanki ist.te degilim de bambaska biryerdeyim gibi hissettim. ancak yapraklarla kapli yolda gitmek her an bi tehlike dogurabilir. yolda bulunan yariklar yapraklarla kapanmis durumda. bir-iki tehlikeli inis ve viraj var. ben ayni hafta icinde ikinci kez gitmek istemiyorum. gidecek olanlara aman dikkat diyorum. kazasiz surusler, gorusmek uzere.

EEEEEE 27 sayfa konuşmuşunuz başım döndü resimsiz dönerseniz DARILIRIM VALLA :)

bekliyorum taze taze fotoları ;)

Eveeet... Yarışı da atlatmış bulunuyoruz. Yazdıklarına aynen katılıyorum. Bahsettiğin bir iki tehlikeli virajın birisinde spin attım ve spd'yi çıkartırken yana düştüm :) İkincisi ise, yine bahsettiğin bir iki tehlikeli virajdan birisinde havada resmen salto atarak uçtum :) Direkt çamura indim. Bunun sebebi ise, inişteki bir çukurun yapraklardan dolayı kapanmasıydı. Ayrıca 43 km/h ile o çukura girmemin de katkısı var tabi :) Bu ikinci düşüşten sonra bacağımın sakatlanmasından dolayı 2. turun bitiminde, 3. tura girecekken bırakmak zorunda kaldım yarışı. Sağlık olsun, birdahaki yarışa kısmetse...:eek:

@Çağrı Tosyalı

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
Harika bir parkurdu. Arka lastiğimi ve fren pabucumu parçalamasaydım devam etmek istiyordum :) (Tamam bahaneleri sıraladık) Tum katılımcılara teşekkurler....

Yine güzel bir gezi yaptığınızı umuyorum
Çekilen fotoları bekliyoruz.....

oooohh be yatiyorum ama yatmadan once herkeze cok tesekkurederim, cok hos guzel bir gundu gercekten
donustede karnimizi doyurduk sorna donus yolunda biraz uyudum falan neyse bunlar ufak detaylar :)

parkur cok kolaydi :p zor ama mukemmeldi inisler okadar superdiki tekrar tektar dolasasim geldi :D

resimleri saygideger insanlar yolladiklarinda goruceksiniz nekadar guzel bir gezi yaptigimzi...

bu arada bikem mail adresim :D msnconfig@gmail.com hehe sana zahmet cok merak ediyorum resimleri (birde makinenin kalitesi acisindan yani asil merakim o anlarsin) ;)

Çok güzel,keyifli bir gun gecirdik gene..

Parkur da çok güzelmiş..arazide gitmek hakkaten çok keyifli..

Gelen herkese cok teşekkürler...

Yardımları,desteği,katılımı olan;

bisiklete binmeyi sadece spor olarak değil sohbetleriyle de guzelleştiren herkese teşekkurler...

Hoşçakalın

Yorucu ama eğlenceli bir gündü...Dönüştede pedal bassam biterdim herhalde... epey bir yorulmuşum fakat acayip zevk aldım o turuncular o sarılar başka tatlı geldi o temiz havada... kaçkarı böyle bir yarış düzenledikleri için kutlarım... ayrıyetten dönüş yolculuğunu onlarla birlikte yapmak ayrı keyifliydi...teşekkürler..

@bikergrrl

10 gibi çok geç, sağa-sola mesaj atacağına fotoğraflarla ilgilen kardeşim.
:D :D :D

@semrta

bu gidişle artık asfaltta pedal çevirmeyeceksin sanırım mtb leia
:rolleyes:

Cok cok eglenceli bir gun gecirdim parkur cok guzeldi

30-35km hizla bi dusus yasadim farimi da kaybettim ama olsun o sari yapraklarin uzerine dusmek bile cok zevkli:D :D

Aydin abime donuste yolunu uzatip beni evime kadar biraktigi icin cok tesekkur ediyorum saolsun:) ayrica Tarabyadaki yemek sefamiz da cok guzeldi..

emegi gecen herkese tesekkurler:)

ev ahalisinden iznini alıp tekerini patlatarak bizim onu görme şansına eriştiğimiz hdeveci,
otomobille geleceğim dedikten sonra bisikleti ile mevzuya dahil olan eğitimli prof. lütfü beye,
pedallamaktan kaçıp velespit aracı ile belgrada ulaşan bikergrrl'e (öne sürdüğünüz nedenler düşünülüp kabul edilmiştir),
barbaros yokuşunda çıkmaktan vazgeçmeyen ve belgrad ormanını bizimle paylaşan mehmet'e,
süper muhabbeti ve kavasaki motora bıraktığı kalıntılardan dolayı lütfü beyin padavanı eğitimli prof jr msconfig'e,
sempatikliğiyle (sabah bi ara muşmula gibiydi ama sonradan açıldı) tuğberk'e
inceliği ve nezaketinden dolayı noexit'e,
arazi performansı ile milletin ağzını bi karış açık bırakan semtra'ya,
son turda 1.sınıf kağıt rengine dönen suratına rağmen yarışa devam eden orkun'a,
yarışın başından sonuna kadar gülümseyen yüzünü hiç ekşitmeyen kamil kardeşime,
VEEEEEEEE;ilk turunu bitirmek üzereyken bize yaptığı gösteriyle dağılmamızı sağlayan aydın abiye,

bu güzel gün için çoooook teşekkür ederim.....

ZEO lütfen durumunu bize en kısa sürede bildir, geçmiş olsun büyük adam....

ps:unuttuğum kişiler varsa ne olur mazur görün az önce girdim eve hemen buraya dahil oldum....

Yaw bu arada içimde sonuncu oldum gibi bi his var. Ben hala kaçını olduğumu bilmiyorum. Söleyecek olan yokmu?

Bu arada Zeo'dan haber alan yokmu. Adamı o kadar taşıdık ama bi haber alamadık.

Bu arada bi şey farkettim Land Rover hakkaten tam bir atraksiyon aracıymış. Ben kendimede mi alsam ne yapsam.Keşke ben arabayla bi kaç tur daha atsaydım. Vallahi içimde kaldı. :)

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
ya arkadaslar cok şanssızlıgıma geldı.yarısta conpenantım bozuldu ınanamıyorum ya oysa derece alabılırdım:( sanssızlık

@Orkun Oskay

sen merak etme orkun arkanda ben vardım sonuncu değilsindir yani :D

Ohh ohh güzel bir gün olmus anlasılan (özellikle tarabya da yemek) hepinizi kutlarım keske yanınızda olabilseydim

Geri