Scudo Sports

26 Kasim Belgrad

hım. ya benim sizin karşınızda olmam çok kötü... askere gitcem diye işten çıktım.. şimdik tüm gün evde canım sıkılıyor tek başıma.. eğer orada olsaydım kesin size katılırdım...

bu arada harun abi... dün akşam seni kadıköy merydanında gördüm ama sen öyle bi geçtin ki yanımda selam vermeye bile zaman olmadı... tabi sen yoldaki insanlara çarpmamak için odaklandığından farkına varmadın benim...

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Scudo
@crosswolf

Gel tabi Aydin abim sen gelicem de biz coskuyu veririz sayfalara ;) :) :D

• Beğen
Tepkiler: Aydın
yahu baliga acaba abant sonrasi damlasak mi :D tarik beycigim ne kadar oturursunuz oralarda :D malum acikmis olucaz :p :D

@bikergrrl

öğlen 1 de taksim meydanında buluşcam arkadaşlarla... biraz gezip sohbet ettikten sonra galataya gitcez.. sanırım akşama doğru kalkarız ama kesin gelicem derseniz ben sizi sabaha kadar beklerim orada.. hatta özel bi istediğniz varsa kendi ellerimle haliçten balık bile tutarım :)

heyyyooo millet son durum nedir? suradan bir konusalim, anlasalim, kararimizi kesinlestirelim, ona gore yarin sabah ne kadar uyuyacagim hesabini yapmaya baslayayim :D

bu arada limitimizi de ogrendik, 23. sayfaya gelince herkesin yakiti bitiyor :D

Ben malesef katılamıyorum.Dizimdeki sakatlığım nüksetti.Size hayırlı geziler,iyi eğlenceler.

Evin de tadı kaçtı
Yarış vakti yaklaştı

:D

@bikergrrl

ablacim eger sana da uyarsa sabah 07:00da Bagdat Caddesi Goztepe isiklarinda bulusmanin uygun olucagini dusunduk bugun Kadirle(noexit). Toplanma vs bide sakin sakin gideriz dedik biliyosun 07:45le gecicez besiktasa.. saati gorunce kalp krizi felan geciriyim demeyin:)eek: ) biraz erken tabi kabul ediyorum ama bi 10-15dk opsiyon koymak avantajli oluyor olur lastik patlar bisi olur felan garantiye alalim dedik :D :D semrta da geliyor dimi bu arada??

• Beğen
Tepkiler: Aydın
yarın bu lastikle gelsem ne olur?
http://www.yesilbisiklet.com/images/110_1232_res3.jpg

ben de lastik seciminde gec kaldım fırsat bulupda şu lastikleri değiştiremedim yarinki yarışa michelin xc hard traın le katılacam zorunlu olarak inşallah beni yolda bırakmaz bu arada babamın arabasını uzun bir ikna ve eziyet karşılığı aldım yarin ben otoyla gelecem yarışmasam bisikletle gelirdim ama napalım zaman ve uyku orada görüşmek üzere

bu arda arazinin durumu nasıl bilen varmı camurlumu ıslakmı kurumu

ılkercıgım sana ve yarın kı yarısta yarısacak tum arkadaslara basarılar dılıyorum kazasız belasız mukemmel bır yarıs olması dılegıyle

Geri