Scudo Sports

26 Kasim Belgrad

yani ben yarışacğım için teşekkür etmedim :)

ben de aynı fikirdeyim manasında :)

Scudo
aslında sende denemek babında katılsaydın fena olmazdı hemsanırım yarın fazla camur olmayacak. ben ikincisinde bulunmustumda herkesin maden ocagından cıkmıs bı halı vardı.

@burgazz

kardeş yarın sende gelsene.
hava güzel
çamur yok
ohh.. daha ne olsun;)

oooo otec ciğim Aydan dondun herhalde hosgeldın aramıza.Valla gelecektım ama baska planlar cıktı o yuzden (ben bı kere senle gelmıstım sen ne zaman bızle gelıcen)

Arkadaşlar biz 3 kişi geliyoruz
Karar veremediğimiz olay ; Belgrad ormanına ben pisüklet ile gidecek gücü kendimde bula bilir miyim sorusunu aşamamam! Arkadaşlar evet gidersinde dönersinde diyorlar. Ama bilmiyorlar Büyükada'daki düşüşümden beri sol omzum ve kolumla beraber bileğiminde ağrısı hala devam ediyor.Olsun varsın :))
Çivi çiviyi söker diyorum.
Büyük bir olasılıkla araçla Belgrad'a gidiyor ve orada bisiklet binip sizlere katılıyoruz.

Bu arada katılımlarınızı bekliyoruz :))
Gelemem diyen arkadaşlar pazar programınızı tekrar gözden geçiriniz

Saygılar,

Aydın

sanırım yarın ki turda aramızdan satıcılar çıkacak şimdiden önlemimizi alalım!!!

acumur hocam çok geçmiş olsun, benimde diz sorunlarım olduğundan dolayı seni anlıyorum, sakacı dizinden dolayı gelememene çok üzüldüm, inşallah dizin en kısa süredekendine gelir....

• Beğen
Tepkiler: acumur
@crosswolf

Aydin abim agrilarin devam ediyosa aracla gelmen dogru bir karar olmus. belgradda birlikte pedal basariz insallah. gorusmek uzere iyi aksamlar:)

abicim satici matici yok, bis geliyos :D hadi ben yatiyorum simdi, cok bidi bidi yapmayin, yarin parkura saklayin enerjinizi :D (ben de bi tuhaf oldum bi ne konusmuyonuz diyorum bi susun yatin diyorum :D eheheheh hay allah :D siz beni dinlemeyin en iyisi :D )

sabah kargalarla kalkacagimiz icin turhan evci beyin deyimiyle "mictik" zaten :p sabah gorusmece

PS.. acumur, dedim sana doktora gitme diye, bak gittin, arizali raporu verdi :p

• Beğen
Tepkiler: acumur
Tuğberk programı birdaha anlatır mısın lütfen

@crosswolf

tabiki Aydin abi, yarin noexit(kadir), ben ve onur saat 07:15de Bagdat Caddesi Goztepe isiklarinda bulusuyoruz, Kadikoy'e gidip 07:45vapuruyla Besiktas'a geciyoruz ve Besiktas'ta yaklasik 3-4kisiyle bulusup Besiktas'tan 08:15de hareket ediyoruz sanirim sahilden Sariyer'e gidip oradan cikicakmisiz Belgrad'a. O cikis da uzun ve hatiri sayilir bir rampa diye bahsettiler ben tam kestiremedim ama saglam bir rampaymis anlatilanlara gore:) uzun olmasi da mantikli cunku deniz seviyesinden dik bi sekilde ormana tirmanilicak buyuk ihtimal yanlis anlamadiysam.

yarın görces artıkın kim satıcı kim deil :p

arkadaslar sarıyerden gıtcegınize besşktastan levent e cıkıp ordan devam etseydınız bu rota bana daha mantıklı gelıyor sarıyerden de herhalde hacı osman yokusundan cıkıcaksınız sanırım orası guzeldır

@burgazz

aslinda benim aklimdan da leventten gitmek geciyodu ama cogunluk ne derse uyucam tabi buyuk bi ihtimal sariyerden cikicaz

Önce yol tarifi; sahilden gidecek olanlar hacıosman yokuşundan değil hemen sonraki sol girişten girecek. Düz başlayıp yavaş yavaş tatlı bir eğime ulaşır, zorlayıcı değil ve orman manzaralı bir yol. Tarif sonrası da şunu sorayım levent, maslak güzergahını kullanan olmayacak mı ? İyi geceler hepinize

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
@semrta

@burgazz

hahahahhaha

güler geçerim buna :))))

Evet burgazz, benzincinin yanından çıkılacak.
Not: oradaki piknik yerlerinin köpekleri biraz :) havlar dikkat

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
evet evet benzincinin oradan cikilacak denmisti simdi hatirladim:)

maslak üstünden gidip sahilden gitmekten yanayım, o saatte pazar günü sabahı pek trafik olmaz rahat gideriz, dönerkende sahilden döneriz.gidiş dönüşte aynı rotayı kullanmayalım yaw!!!!!!!!!!!

Evet Arkadaşlar,
Değerli yöneticimiz Behçet'in de ikazı ile araçla Belgrad'a geliyoruz, yarın görüşmek üzere:) kalın sağlıcakla.

Geri