Scudo Sports

26 Kasim Belgrad

Scudo
arkadaşlar.. foruma yeni girebiliyorum.. bi hayli yüksek tempo ile çalışıyoruz...
eğer sahil yolundan gidecekseniz.. çayırbaşı ile bahçeköy arasındaki bölümde heyelan olduğundan yol açılmamıştı bunu göz önünde bulundurun..iki hafta önce yolda halen çalışmalar devam ediyordu....
eğer sahilden çayırbaşı yolunu tercih edecekseniz youlun durumunu öğrenmenizde fayda var..
ayrıca bir arkadaşımızın da belirttiği gibi maslak hacıosman yolu oldukça tehlikeli ve dar bir yol,yapılanmadan dolayı sürekli kamyonların çalışıtğını düşünürseniz ..
eğlencesi bol bir pazar diliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
yani diyosun diyosun sonra da eglen diyosun :eek: :p

heyelan ustu piknik yapalim mi millet? :p :D

aboo bu ne yaa.... arkadaşlar konu açılalı 2 gün olmuş ama yazılanlara bakıyorum 203 cevap toplamda 21 sayfa...
maaşşalllah diyorum...
pazar günü size iyi eğlenceler.. ben başka arkadaşlara söz verdim.. sonraki hafta sanırım aydos var... nasipse ona gelicem...
şimdiden görüşmek üzere
sevgiler

• Beğen
Tepkiler: msconfig
satmak mı... walla ağlarım... dayanamam ben... keşke arkadaşlara daha önceden söz vermeseydim ama 3 hafta önce planlamıştık yemek olayını... ama söz bende sonraki hafta aydosa gelcem..

dilerseniz sizin planı bozalım... pazar günü belgrada gidecek olan tüm arkadşları pazar günü benin üniverstiden arkadşlarımla yapacağımız yemeğe davet edeyim.. nasıl olur :)

@Tarık DUMAN

yemek miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eek: :D ehm.. yok.. biz almayalim.. yani sanirim :rolleyes: ne vardi yemekte? :D :D

@msconfig

ayni anda yazdigimiza gore, belgrad - 2 yemek + 2 oluyo galiba :p msconfigcim, bari bisikletle gidelim de kendimizi suclu hissetmeyelim :p :D

@bikergrrl

ben sana bagliyim gidersen gelirim :D
ama yok bizim belgrada gitmemiz lazim :) ayip olur bizimde verilmis sozumuz var dimi
yoksa soz vermemismiydik :) hatirlayamadim... :p

hehe ... tabi arkadaşlar beklerim...
menude hemde balık var....
galataköprüsünde planlıyoruz ama topluluğa göre verilecek başka bir kararada saygı göstereceğiz...
bak msconfigin dediğigibi... bisikletle gidelim.. kimsenin gönlü kıraılmasın :D

ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmm:)

surda 2-3saat disardaydim 3sayfa okudum gene dogurmus bizim konu:D :D

yemek falan yokkkkkkk pazar gunu belgradda camur yigcez hic kaytarmak yokk:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
heheh... keşke bende o çamuru yiyebilseydim....
neyse şimdilik balıkla idare edeyim... gelecek hafta aydosta ne yicemize bakarıs :)
hoşgeldin tuğberk.. ne yaptın dışarıda...

@Tarık DUMAN

hosbulduk Tarik abi, Tugrul abilerle Maltepe'ye gidip geldim:) semrta, noexit yan cizdiler bikem abladan da ses cikmayinca iptal oldu bizim aksam turu

@Tugberk Tezel

vallahi billahi annem babamla bi yandan fotolarınıza bakıyrz :))))
ama bizsiz eğlenceniz eksik kalmış,yuzunuzden belli oluyor gözleriniz bizi arıyor :)

@hdeveci

hani,fotolar konussun madem burda rakip de yok :))))))))

Geri