Scudo Sports

26 Kasim Belgrad

@Lütfü Çolak

Ah be lütfü abi :( şu sınavlarla başım dertte olmasa gelmeyi düşünebilirdim ama kesin gelirdim demiyorum :)

Ztn kewserinde boş zamanı olmasın zamanı uyarsa nere olursa gidiyo bisikletle gezmeye tabi bizden birinide sürüklüyo yanında :p

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Scudo
@Lütfü Çolak

Bi aksilik olmadığı taktirde istanbuldayım yazın :) kesin tura çıkarıs :D

Tabi sizede yapacağınız belgrad turunda ii eğlenceler (Gidecek olan Herkese) artık bizde resimlerle eğleniris gitmiş kadar oluruz :)

• Beğen
@emsey229

Emsey değerli arkadaşında misafirimiz olsun yahu.

Yinede gelmeye çalışın.
Arkadaşlığını sevdik.

Saygılarımla,

Aydın

Arkadaşlar gunaydın,forum coşmuş yine 19 sayfa olmuş,unutmadan pazar gününe daha 3 gün var...

coşmak lazıııımmm bisiklete binmek lazım, pedallamak lazım hrrrr hrrrrrrrrrrrrrrrrr hrrrrrrrrrrrrrrrr

• Beğen
Tepkiler: Turhan Evci
alicins akşam 8 gibi c.bostnada buluşuyoruz bekleriz ;)

@alicins

• Beğen
Tepkiler: alicins
@noexit

saat 7de sınavım var:( :( zaten derdim şu sınavlar ya!!!

eheh bitirde hayırlısı ile o sınavları, nede olsa buralardayız hep ;)

@alicins

• Beğen
Tepkiler: alicins
Yok olmuyo böle oku oku oku bizimde canımız var yani :(

Ben hemen arkadaşımı arayayımmda bizde eymire araziye gidelim gölü yukardan izleyelim bare :)

ya belli olacak akşama ama ben gelemeyecem gibi görünüyor :(((

son anda bizimkiler erken gelmeye karar verecek gibi...

ama iyi iyi erken gelirlerse erken yol alırlar ben de pazar gelirim :))))

gene akşama hbr veririm

şimdilik byes.....

@semrta

bugunemi uzuluyim yoksa pazara mi seviniyim anlamadim :) neyse ikisine de gelebilirsin umarim :)

• Beğen
Tepkiler: semrta
eheh sağlık olsun bende oturup maçımı izlesem acaba :D

@noexit

ohhh masallllaaah baskaaaaaa:eek:

gerci mac deyince sana kizamiyorum kac kere mac yuzunden ekmistim:eek: :)

:)))))))))
pazara sevinelim tugberkcim pazara..
güzel olacak bu pazar da:)
hem daha çok çıkarız gene h.içi..şuara yoğun bi donemdeyim ondan sonra hele yaza doğru çok eğlenriz işalla :)

@semrta
ben de su kışı sag salim atlatiyim yazin rahatliycam insallah eglenicez bolbol:)

evet evet pazar super olucak :) zaten su sabah vapurlarina bayiliyorum neguzel uykusu aciliyo insanin:)

@Lütfü Çolak

ne sabahi ne sabahi udi lutfu bey kardesim :p fotoşop fonda mesajlarin ucunu yakalicam diye gozlerim sasi oldu :p

yahu sabah bir uyandim, cekim haberiyle, daha yeni girebildim foruma, tur mur demisler, saat 9 bucuk, ben kacirdim galiba :( neyse, sabaha kadar calisiyorum nasilsa, artik buradan aliriz haberleri :) ekmis gibi olmasin da :eek: elde olmayan sebepler diyelim bari :eek: kem ve de kum...

• Beğen
ulen yedim sizi!!!!! tam 10 sayfa bu gece napiyonuzu okudum iki topicde, sonra bi baktim, hepiniz yan cizmis bisey yapmiyomussunuz!!!! kafayi bozmus bisiklet donumu bi bacagimdan gecirmis, elimde mouse'um fotoshopu tikliyor, az kaldi kaskim ustune oturuyorkene bi baktim.. püf.. gitmis butun planlar :D :D :D :D

hay allah sizi bildigi gibi yapsin :D :D :D :D

O KADAR ÇOK GEYİK OLMUŞ Kİ BU KONUDA.

sadece şöyle diyorum: 40 YILLIK NOEL BABAYIM BÖYLE GEYİK GÖRMEDİM

Geri