Scudo Sports

26 Kasim Belgrad

@bikergrrl

beni adam yerine koymuyor musun bea??

Scudo
@alicins

9 Geç olur bence.Kadıköy'den 07:45 vapuru ile gelin,08:15 gibide yola çıkarız.Ucucuna yetişmeyelim derim ben yarışa?

Hem Mustafa'yla benim ormana girişimiz anında yaşanacak izdihamıda unutmayın yani :)İmzalı ayna kol dağıtmak uzun sürüyor biraz.

@noexit

tmm o zaman 8.30 besiktas son :D varmi arttiran :D
saka bi yana
pazar sabah 8.30 besiktas barbaros ta bulusuyoruz

• Beğen
Tepkiler: alicins
@msconfig

ödev konusunda ciddiyim,
kayıtlarda tekrar istemiyorum,
bir sahne bir defada bitmeli...

ayrıntıları asistanımla konuşursunuz (semrta)

aklın yolu birdir eheh zevklerinde :p

@acumur

bak simdi dedin bende hatirladim :)
yanimizda bol miktarda ayna kol getirmemiz lazim, cumartesi alisverise gittigimde aliyim 50 tane
eee sohret olmak masrafli is ;) :D

• Beğen
Tepkiler: hdeveci ve acumur
ii o zaman anadolu yakası buluşması 07:35 beşiktaş vapur iskelesi önü
07:45 vapuru ile beşiktaşa gidilip barbaros ta avrupa forumcuları ile buluşuyoruz, 08:30 belgrada hareket.....

(bende tekrar edeyim dedim) :D

Bende rötuşları yapayım bari.

Asya yakası grubu saat 07:45 vapuru ile Beşliktaş'a geliyorlar.Buna göre buluşma noktasını 07:30 Kadıköy(Beşiktaş)iskelesi önü olarak belirleyebilirsiniz.
Avrupa yakası grubu saat en geç 08:00 de Beşiktaş Barbaroz meydanında olsunlar.
Asya yakası saat 08:05 te Beşiktaş'ta olacaklar buna görede yola 08:15 te çıkılacaktır.

okie acumur kardeş toplamış olayı sağolsun şimdiiii msconfig bey sizin menajerinizden izin almadan böyle sahnelere geri dönme ihtiyacınızı anlayamadım :p

rota ne olacak sorusunada bir cevap bulursak bundan sonra misss ve rahattt bir muhabbet döner yaw

benim tercihim ilk başında ciddi yokuş olan barbaros bulvarı-zincirlikuyu-maslak üzerinden gitmek
tabe 2. seçenek sahil yolu ama onunda sonunda yokuş varmış

ne diosunus millet...????

@alicins

bence o konuyu burada hic konusup kafa bulandirmayalim,
bulustugumuz zaman aninda karar verip bir yoldan gidelim
nede olsa her yol ayni kapiya cikiyo ;)

aynı kapı derken??? :p
uzlaşmacı tavır sergileyip cinsliğimi bir tarafa bırakıyorum peki diyerek konuyu sonlandırıyorum....

ben yuksek ihtimal gelemeyeceğim :(

size şimdiden iyi eğlenceler..

hadi iyisiniz gene,birinciliğimi devrediyorum size :winkenlux

@alicins

Barboros bulvarı öyle göründüğü gibi ciddi bir yokuş değil,gözünüz korkmasın yani hatta yokuş bile denmez sanırım oraya.Yıldız üniversitesinin önündeki köprüyü geçince zaten Balmumcu'dan itibaren dümdüz yol.
Bende o yoldan gitme taraftarıyım hem daha yakınmış herhalde oradan.Sabah sabah amacımız direk Belgrad'a ulaşmak olacağı için manzarayı falan pek önemsemiyorum açıkcası.

Deltabisiklet'in mağazasında Drag Ontario kalmadığı için 3-4 gün sonrasına kaldı bisiklet alma işim. Pazar gününe yetişirim herhalde diyorum. Benim bu aynı zamanda forumla ilk aktivitem olmuş olacak. :) Eğer istenirse 7.30 yerine 7.00'de buluşalım Kadıköy'de ufak çaplı bir kahvaltı filan yapalım.

@alicins

;) pisman olmayacagina garanti veriyorum alicins :) bu yolculukta bizi sectiginiz icin tesekkurederiz :) hehe

@semrta

oldumu simdi ya. tamda yeni alisiyodun araziye :)
birinciligini en iyi sekilde tasicam merak etme :)
gelebilsen iyi olurdu ama

msconfig korkuyorum senden ve padavanı olduğun acumurdan....

öncelikle aramıza hoşgeldin...

kahvaltıyı vapurda yapabiliriz ;) ben tugberk i alıp öyle geçicem göztepeden kadiköye 7,15 gibi orda oluruz zaten ;)

@Selim Çam

Geri