Scudo Sports

26 Kasim Belgrad

hayda...:(

@semrta

Scudo
Ben arabayla gelmeyi düşünüyorum ama eğer bisikletle gelirsem anadolu yakası grubu kaçta nerde buluşulacaksa bana özel mesajdan biri yazabilir mi tam olarak, burası msn gibi olmuş mesajların çoğunu okumadım.

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
bi aksam disari ciktim geldim neler olmus:D :D planlar super hosuma gitti.. barbarostan cikip maslaktan dewam etmekte guzel, barbarosu bisikletle cikmak istiyodum hep:) zaten noexit'le birlikte gelicem butun planlar yapilmis super:)

Ohh gezin valla...
Sınavları atlatayımda bende çıkıcam ormana gircem direk :)
Size istanbulda ve belgrad'da ii eğlenceler... :(

@msconfig

Bende 5. sayfa zaten bu sayfa, senin ekran çöz ile benimki farklı. Ayrıca 5. sayfa yazısını koyulaştırmana gerek yok, gözlerim bozuk değil Allaha şükür, neyse..

@Ergün (Divinity)

Arkadaşım ben tekrarlıyayım sende ekranınla uğraşma bari.Bu kadar söyleneceğine sayfalara bakabilirdin.Madem sende az sayfa oluyormuş.Biraz sohbet ettik eğlencemizmi rahatsız etti seni anlamadımki.

Pazar günü Asya grubu Kadıköy'den saat 07:45 vapuru ile Beşiktaş'a geçiyorlar.
Ordanda 08:15 gibi yola çıkıyoruz Belgrad ormanına doğru.
Avrupa yakasından katılacak arkadaşlarda saat 08:00 gibi Beşiktaş Barbaros meydanında olsunlar.

Pazar günü Asya grubu Kadıköy'den saat 07:15 vapuru ile Beşiktaş'a geçiyorlar.
Ordanda 08:00 gibi yola çıkıyoruz Belgrad ormanına doğru.
Avrupa yakasından katılacak arkadaşlarda saat 07:00 gibi Beşiktaş Barbaros meydanında olsunlar.

allah allah bir tutarsızlık var gibi?

@hdeveci

harun abi saatleri yanlis yazmissin kafalari karisicak arkadaslarin :)
gelmiyorsun diye yani bizide sabote etme :D

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@hdeveci

Evet yanlışlık olmuş.Zaten 07:15 te sefer var mı acaba.
Doğru buluşma saatlei yukarıda belirttiğim saatler.

• Beğen
hahahaahha yok kardesim kalkıp yanlıs yonlendırıyorsunuz sonrada enden gelmıyorsunuz dıye yazarsınız :)saat 7 demı bulusacaksınız besıktasta yoksa 8 demı ?

@hdeveci

8 de tabiki :)
ahmet doru yazmis ama sen ona cvp verirken 7 yapmissin :D kaciirmam :)

• Beğen
@acumur

yoklugum hissediliyomus demekki bakin simdi cok hosuma gitti:D :D :D gelmemmmmmii hic kacirirmiyim geliyorum tabi hem barbaros gorundugu gibi dik diil demistin bakalim bi test edelim yiyelim su rampayi:D :D hem de belgradda camur banyosu yapicaz hem de profesyonel karbon fermuarli bisikletcilerle sohbet sansi varrrr ooo super:D :D :D

• Beğen
@Tugberk Tezel

ben de geliceeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D

@bikergrrl

e supppeeeeeeeeeeeeeeer :D :D noexit, bikergrrl ablam ve ben kadikoy iskeleye de beraber gidebiliriz o zaman

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
Geri