Scudo Sports

26 EylÜl Pazar Belgrat'da Adana Urfa ....

Scudo
@Eren Boz

eren çamura çare yok kompenantlar çamura girdimi fazla ,eskimekte tüketim üzerine kurulmuş bir bisiklet sanayisi var malesef ...
eski ayna kolllarını hatırlarım ağırdı beş yıl kullanırdın banamısın demezdi ...
şimdi öylemi zincirlerin arası çabuk açılıyor rublenin dişleri çabuk eğiliyor senin anlayacağın bu iş pahalı artık ....

cumartesi benim işlerim var o yüzden çıkamam biryere.
sabah 6:00 da Garantinin orada buluşalım Yetkin.
Eğer dieğrleri Alibeyköyde buluşalım derse ben sana alo derim. İtfaiyenin orada buluşuruz o zaman.

hava iyi 26 eylül pazar
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg
partly sunny

High Temperature
29°C
RealFeel®
30°C
Winds
SSW 11
Amount of Rain
0
Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
clear
Low Temperature
19°C
RealFeel®
18°C
Winds
SW 14
Amount of Precipitation
0
Amount of Rain
0
Hours of Rain
0 Hours

enver . ben yine şehir dışına çıktım. bu sebepten pazar tura üzülerek katılamıyorum. bilgin olsun. bir sonraki hafta veya haftaiçi birşey olursa mutlaka ses et. size şimdiden iyi eğlenceler

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
ihtimalci arkadaşlarda katılım durumu nedir şimdi? hava güzel gözüküyor.

Dünkü ani yağmurdan sonra bugün hava insanın içini açıyor. Büyük ihtimalle yarın da hava güzel olacağına göre kesin katılıyorum. Bu arada Enver saat kaçta Belgrad Ormanı'na varırsın ? Ona göre geliş planımı yapayım.

• Beğen
@Cem Şentin

ortalama saat 11 gibi belgrat neşet suyunda oluruz cem.yarın trafik malum.bu sebeple farklı güzergah kullanmayı planlıyorum.sabah beşiktaş da toplandığımızda karar veririz.numaram var sende.katılımın kesin ise yarın ararsın sabah 9 gibi..

@Eren Boz

eren sanırım bu alibeyköy g.o.p. ' dan katılan arkadaşlar bizim tur üzerinden gidiyorlar.farklı konuya dalış yaptılar muhtemelen...2 belgrat olunca birbirine girdi.. :D :D

ben gelemiyorum görevim var ama gönlüm sizinle Enver abi kazasız belasız gidip gelin inş.

• Beğen
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

kardeşim sizinki daha önce açılmış.haklısın.sanırım 1,5 ay kadar olmuş açılalı:D :D ben 1 hafta oldu açalı ama benimkine daldınız.hayırlı işler :p :p belgrad ta görüşürük :D

@Hasan Topcan

eyvallah kardeşim.kolay gelsin.bidahaki turda görüşürüz...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
ne güzel bir hava kuşların börüt böceğin cıvıltısına uyandım. şehir içinde bile böyleyse orman ne güzeldir ne güzel :D

günaydın belgrad yolcuları anadolu yakasından bulutlar gelmeye başladı çamuru seven dalsın belgrada bunlar yaz yağmuru insanı hasta etmez...

Geçen pazar ilkti, bu ikinci katılışım.

Sabah biraz çiselesede sonradan açtı hava. Mangal yap(a)madık ama marketten aldığımız yiyecekleri yedik. Karnımızı doyurduktan sonra Belgrad'ın içlerine doğru ilerledik.

Mıcırlı yol bisikletim ve benim için ilk ciddi test oldu diyebilirim. Tekerlerin yol tutuşu güzel, hiç kaymadı. Güvenle sürdüm.

Ormanın derinlerine doğru indik. Hava çok güzeldi, yağmur sonrası taze, temiz orman kokusu gibi yok!

Güzeldi güzel!

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
Geri