Scudo Sports

26 EylÜl Pazar Belgrat'da Adana Urfa ....

ben baya eğlendim, herkese çok teşekkürler, parkur da bize öncülük eden hasan arkadaşımız ile güzel eğlenceli yollara girdik, çamurlardan bile geçtik :D. enver abinin de işi ve balatalarında sıkıntı olmayaydı keşke. en kısa zamanda tekrar yaparız di mi abi :D

Scudo
evvettttttttttttttttt
belgradçılar muradına erdi hepinize tebrikler olsun ...

aksilik işte.ama nede olsa işimiz sayesinde bisikletimizle gezip gereken parçaları değiştirip turlarda harcama yapabiliyoruz.işimiz olmasa bunları yapmamız çok zor.işimi aslında sabah dan halletmem gerekiyordu ama turu iptal etmemek için öğleden sonraya kaydırabildim.saat 2 gibi veda etmek zorunda kaldım pedal dostlarıma.yağmur ha yağdı ha yağacak derken mangal fikrimizde suya düştü.sağlık olsun.mangala başlayıpda yağmura yakalansaydık sıkıntımız büyük olabilirdi.yinede acısını çıkartırız dostlar.bidahakine belgrata sadece ve sadece offroad için tur yapıcaz.tıkınmak falan yok.atıştırma olur sadece.bu kez gerçek spor için yapacağız turumuzu.canımız çıkana kadar atlayıp hoplayacağız çamurların içinde.haftaya görüşmek üzere.umarım hafta içi yağmur deli gibi yağar ve orman çamur içinde kalır.bizde çamurlar ile boğuşmaya gideriz...hatta hafta sonu da yağışlı olursa mükemmel olur...

abi sağol varol, canın sağolsun ya, tabiki işini halledeceksin, işine rağmen bizleri belgrada taşıdın :), eline ayağına sağlık.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Bugün havadaki değişimler nedeniyle mangal yapamadık. Bu nedenle ben de bentlerin hepsini görme şansını kaçırdım. Ancak en azından yeterliliğe ve KPDS'ye çalışmak için getirdiğim 2 kitap, şemsiye ve yelek yüzünden ağırlaşan çantama rağmen 6 km yürüme ve başta Enver ve Eren olmak üzere birkaç arkadaşla tanışma şansım oldu.

Aşiyan-Emirgan arası trafik nedeniyle 12'de vardığım Belgrad Ormanı'na giderken beni üzen 2 önemli şey, gidişte kullandığım 123 nolu Kartal-Beşiktaş hattının nerdeyse tamamen kaldırılmasıyla karşıya geçişte kullanmaya başladığım tek akbillik 129k nolu kozyatağı-mecidiyeköy hattının kaldırılması, 129t (bir ara 129 bt)'nin (kalkış noktası üst bostancı'ya kaydırılarak) ve 129l'nin tek akbilden aktarmasız 2 akbile çıkması ve Belgrad Ormanı'nda girişe 2, tuvalete 1 tl ödememdi. :boese157:Dönüşte çantanın yarattığı ağırlık ve güneşin açmasıyla sırılsıklam terlemem nedeniyle helak olsam da bu buluşmadan keyif aldım. Bir dahaki buluşmaya bu kez eşofmanımla geleceğim.

Enver abi paso yiyorsun.Valla göbek yapacaksın bu gidişle :) Enver abi yaptığına göre eminim süper bir tur olmuştur.Ben cumartesi akşamından yorgun olduğum için gelemezdim zaten..3 Ekimde inş buluşuruz :)

@Eren Boz

Ne demek kardeşim ben teşekkür ederim.Turu düzenleyen Enver abiye ve tura katılan dostlarımızada teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
Geri