Scudo Sports

26 EylÜl Pazar Belgrat'da Adana Urfa ....

enver dostum affına sığınarak liste tutayım dedim ....

belgrad ......
1- enver
2- eren
3- kudret
4- e. bardakçı .inşallah ...
5- çağlar --- şimdilik yağmur yok ...
6- serkan ....

26 EylÜl Pazar Belgrat'da Adana Urfa ....
slm millet.belgrat özlemiştir artık biz pedalcıları.şöyle toplanalım gidip deli gibi adana urfa kebap yapalım.mangalları yakalım,şişleri atalım ateşe, lavaşlarıda yayalım üzerlerine löp löp indirelim mideye.tamam spor yapıyoruz ama hep sebze hep sebze de olmaz ki yahu :D biraz enerjiye de ihtiyaç var..iki mangal kuruyoruz ve etleri kızartıp sohbetimize başlıyoruz. 26 EYLÜL PAZAR günü saat 09:00'da beşiktaş barbaros hayrettin paşa heykeli önünde toplanıp pedallara basıyoruz...tatlı olarak da şahsen yapacağım tel kadayıf var(hemide sütlü :D ). geçen de yaptım turda herkes çok beğendi.bu turda sucuk yok ama talep olursa neden olmasın.bi daha mı gelicez bu dünyaya.tadını çıkaralım...
evet beyler bayanlar.hazırlanın.uzun aradan sonra belgrat istilası yapalım yeniden... hadi tren kalkıyor.....

celali'den saygılar......

istanbul,

accu

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

plenty of sunshine

High Temperature
23°C

RealFeel®
27°C

Winds
SSW 5

hava iyi rüzgar önemsiz...lodos....güney batı......

wunder...

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifPazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 26 °C . Rüzgar Batı 21 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_sunny.gifPazar Gecesi
Açık. Düşük: 17 °C . Rüzgar GB 21 KM/S .

hangisi acep....

Scudo
belgrad ......
1- enver
2- eren
3- kudret
6- serkan ....
7- lori yağmur yağmazsa....

enver . bende geliyorum büyük ihtimalle. bir aksilik olursa sana mesaj atarım. şimdiden hepimize iyi eğlenceler.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
dostum enver ...
bir önerim var ..
önerim şu ...
geçen turda gelmeyen arkadaşların parasını üstleneler olunca hafif tatsızlık oldu
bence bu belgrad gezisinde isteyen tavuk alır isteyen et isteyen sucuk alır ve parasını öder sucuklar için şişi yapmak çok kolay dallardan yapılıyor ....
artı yalnız kömüre ortak olunur ve de içeceklere, en uygunu sence nasıl ?

@Kudret Kurtcebe

kuderet abi işin aslını sorarsan daha iyi olur.ama bu öneriyi tecrübeli birinin yapmasını bekliyordum tecrübe konuştu nihayetinde :) bu turda da geçenki gibi tatsızlık olursa gerçekten ciddi tartışmalar olabilirdi.eğlence amacı ile yaptığımız turlara kesin bir şekilde nokta koyar ve sadece mesafe turları düzenlerdim böyle birşey olsa.kimseylede tartışmak istemem para için ama bu demek değilki isteyen gelmesin ben herkesin parasını öderim.en sağlıklısı bu sanırım.hem ben inanıyorumki 3 tane şişe vereceğim para ile kendime koca bi bonfile alabilirim. :D herkes de isatediğini alır ve sadece diğer malzemeler için kişi başı 3-5 lira para öder.

@enver avcı

doğrudur doğrudur....

not
wundere göre yüzde yirmi yağmur var rüzgarın hızı lodos 21 km ise gemi sallandı demektir giderken .... saat saat yağmura bakacağım bir saatlik yağmurda erimeyiz ama 3-4 saatlik yağmur havamızı bozar....

@Kudret Kurtcebe

kesinlikle doğru.hafif yağmur tatlı bile olur fakat uzun sürecek bir yağmur olursa işin tadı kalmaz.bu sebeple cumartesi günü forumu iyi takip etsin herkes.duruma göre tur iptal olabilir.ben %90 belgrata gideceğim yağmur olsada ama mangal yapma şansımız olmayacak.yağmur olsada farketmez diyenler eşlik edebilir.en fazla yüzümüz gözümüz çamur içinde kalacak.çamur cilde de iyi zaten (kıvıracak başka bişey gelmedi aklıma :D :D :D )

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
@Eren Boz

hisar da çöp kamyonundan ağzına su girdi galiba senin eren :D :D

belgrad ......
1- enver
2- eren
3- kudret--akşama yağmur var offdayım ..
6- serkan ....
7- lori yağmur yağmazsa....
8- berk arat .aksilik olmazsa...
9- olcay batu.. bir mani çıkmazsa...

slm millet.belgrat özlemiştir artık biz pedalcıları.şöyle toplanalım gidip deli gibi adana urfa kebap yapalım.mangalları yakalım,şişleri atalım ateşe, lavaşlarıda yayalım üzerlerine löp löp indirelim mideye.tamam spor yapıyoruz ama hep sebze hep sebze de olmaz ki yahu :D biraz enerjiye de ihtiyaç var..iki mangal kuruyoruz ve etleri kızartıp sohbetimize başlıyoruz. 26 EYLÜL PAZAR günü saat 09:00'da beşiktaş barbaros hayrettin paşa heykeli önünde toplanıp pedallara basıyoruz...tatlı olarak da şahsen yapacağım tel kadayıf var(hemide sütlü :D ). geçen de yaptım turda herkes çok beğendi.bu turda sucuk yok ama talep olursa neden olmasın.bi daha mı gelicez bu dünyaya.tadını çıkaralım...
evet beyler bayanlar.hazırlanın.uzun aradan sonra belgrat istilası yapalım yeniden... hadi tren kalkıyor.....

celali'den saygılar......

enver dostumla birlikte aldığımız kararla herkes kanadını etini sucuğunu alıyor
yalnız kömür ve içecekler ortak oluyor....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/2_int.jpg

mostly sunny

High Temperature
23°C

RealFeel®
27°C

Winds
SW 5

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

gece yağmur........................ 3 saat.........

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/39_int.jpg

a couple of showers

Low Temperature
19°C

RealFeel®
18°C

Winds
SSW 13

Hours of Precipitation
3 Hours

Hours of Rain
3 Hours

bu durumda akşama dönüşte dostlar yağmur beni yakalamakta şu an offdayım .... yolum uzun olduğu için kadıköyden eve kesin yağmura yakalanacağım üzgünüm ...

wunder..

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/mostlysunny.gifPazar
Az Bulutlu. Yüksek: 26 °C . Rüzgar Batı 18 KM/S .

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_partlycloudy.gifPazar Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 18 °C . Rüzgar BGB 21 KM/S .

wundere göre yağmur yok ..hangisi acep..

geçe kalmayız aslında erken döneriz. şimdi herkes etini kendi mi getiriyor buna mı karar verdik?

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Eren Boz

enver dostumun arka sayfadada söylediği gibi ...
evet öyle içecekler ve kömüre ortak olmaca....

o zaman eti temin etmek için yol güzergahında bir mekanı da planımıza koysak.

@Eren Boz

beşiktaştan ve hatta ortaköyden bir kasaptan yada marketler yol üstü alternatif çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkda
yağmura alternatif yok beşiktaşta bir ev almalıyım artık ....böyle olmuyor ....

Dostlar konu hakkında bilgisi olanlardan bir ricam olacak.Büyük ada da veya buralarda 200 bisikleti uygun rakamlar ile kiralayabilmek için bilgilerinize ve yönlendirebileceğiniz kimselere ihtiyacım var.. çok kısa sürede bana buradan ya da numaramdan geri dönüşüm yapabilirseniz çok memnun olurum..Herkese iyi günler diliyorum.. 0541 289 66 55

@LEVVENTSAHINER

200 bisikleti kiralama olayı büyük adaya giderseniz bir bisikletçiden o kadar bisiklet çıkmaz 5-6 bisikletçiye uğramanız lazım anca büyük ada olur ...
ki nitekim büyük adada bisikletçi fazladır...
artı eğer başka bir mekana 200 bisiklet kiralamak istiyorsanız delta bisiklet var kızıltoprakta .... fenerbahçe stadı karşısı rakam büyük olduğu için yeşil bisiklet de dahil bisiklet satan mağazalarda bile 200 bisiklet kiralama olayında zorlanırlar ayrıca önerim adadır ...
yalnız saati kaç para idi bilmiyorum yada günlüğü ....

Hours of Precipitation3
HoursHours of Rain3 Hours

akşam 3 saat yağmur beni bozar dostlar :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
kadıköyden erenköye giderken yağmura yakalanacağım ..
üzgünüm sabahtan bir sabiha gökçen tempo yapacağım .

Geri