Hüseyinsuna Daimi Üye Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 387 Tepki 83 Yaş 30 Şehir Eskişehir Bisiklet Carraro 26 Nisan 2015 #21 @Yiğit Kirazpınar Bende schwalbe beğeniyorum.Yandaki tırnaklarda beni cezbediyor.Araştırayım bakalım lastiği
@Yiğit Kirazpınar Bende schwalbe beğeniyorum.Yandaki tırnaklarda beni cezbediyor.Araştırayım bakalım lastiği
Güncemden Forum Demirbaşı Kayıt 30 Temmuz 2010 Mesaj 527 Tepki 429 Şehir İzmir Bisiklet Giant 26 Nisan 2015 #22 @Hüseyinsuna eğer birazda dağ bayır yapıyorsan o yandaki tırnaklar çok iyi yol tutuş sağlıyor. karar verdikten ve aldıktan sonrada izlenimleri belirtirsen sevinirim
@Hüseyinsuna eğer birazda dağ bayır yapıyorsan o yandaki tırnaklar çok iyi yol tutuş sağlıyor. karar verdikten ve aldıktan sonrada izlenimleri belirtirsen sevinirim
Hüseyinsuna Daimi Üye Kayıt 1 Temmuz 2013 Mesaj 387 Tepki 83 Yaş 30 Şehir Eskişehir Bisiklet Carraro 11 Mayıs 2015 #23 @Yiğit Kirazpınar lastiği yaklaşık 150 kmdir kullanıyorum. Hem yolda hemde bozuk taşlı yollarda beni tatmin ediyor iyiki bu lastiği almışım teşekkürler Tepkiler: Güncemden
@Yiğit Kirazpınar lastiği yaklaşık 150 kmdir kullanıyorum. Hem yolda hemde bozuk taşlı yollarda beni tatmin ediyor iyiki bu lastiği almışım teşekkürler
Güncemden Forum Demirbaşı Kayıt 30 Temmuz 2010 Mesaj 527 Tepki 429 Şehir İzmir Bisiklet Giant 11 Mayıs 2015 #24 @Hüseyinsuna hoşuna gitmesi ve isteğini karşılamasına gerçekten çok ama çok sevindim iyi günlerde kullan, senide schwalbe'ciler arasına kattık desene Tepkiler: Hüseyinsuna
@Hüseyinsuna hoşuna gitmesi ve isteğini karşılamasına gerçekten çok ama çok sevindim iyi günlerde kullan, senide schwalbe'ciler arasına kattık desene