Bisiklet bugün elime ulaştı. Tespitlerim şunlar :
1-Maşada ve sele borusunda bulunan amortisörlerin hafif çakıllı asvaltta yada düz yolda hiç bir faydasını hissetmedim. Bunun sebebi birazda gereğinden fazla sert olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Dolayısıyla en azından bu model için amortisör kesinlikle gereksiz hatta fazladan ağırlık bana göre.
2-Tartmadım ama beklediğimden biraz daha ağır buldum sanki.
3-Forumda bulunan boya göre kadro ölçülerinin bu bisiklet için
geçerli olmadığını gördüm. Verilen tabloda boyuma (170cm)uygun kadro 52cm idi. aldığım bisiklet 48cm olmasına rağmen neredeyse büyük geliyordu.
4-Uzun zamandır bisiklete binmediğimden olsa gerek selesi epey rahatsız etti beni.
5-Genel olarak fiyatını hakettiğini söyleyebilirim. (Yinede bisiklet konusunda tecrübe sahibi olmadığımı belirtmek isterim) Pedal çevirmesi kolay. Kullanmaktan zevk aldım.
Bu arada ön vites geçişinde problem var. Bu sorun özellikle vites büyütmede oluyor.Zincir vites attırıcıya? sürtüyor. Küçültünce kayboluyor. Sanırım vites ayarlarında problem var. Yarın bisikletçiye gitmeyi planlıyorum.
Sele proplemi için ise yeni bir selemi almamı önerirsiniz yoksa jel içeren kılıflardan mı alayım.
Bugün fotoğraf çekme imkanım olmadı ama en kısa zamanda yüklemeye çalışıcam. Umarım kimseyi yanlış yönlendirmem.
Saygılarımla.