Scudo Sports

25 Şubat 2018 Akra Gran Fondo Antalya

Oğuzhan Y.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.509
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Felt
Mail olarak gelmiş duyurmak istedim.

Uzun parkur - 127km

- İadesiz kayıt ücreti: 160 TL
- İade edilebilir kayıt ücreti: 180 TL (15 Şubat 2018 tarihine kadar yapılacak olan kayıt iptallerinde tam iade yapılır)
- 15 Şubat 2018 tarihinden sonra kayıt ücreti: 180 TL (İadesiz)

Kısa parkur - 74km

- İadesiz kayıt ücreti: 110 TL
- İade edilebilir kayıt ücreti: 130 TL (15 Şubat 2018 tarihine kadar yapılacak olan kayıt iptallerinde tam iade yapılır)
- 15 Şubat 2018 tarihinden sonra kayıt ücreti: 130 TL (İadesiz)

Diğer detaylar sitesinde mevcut.

(link)

Scudo
Antalya'da ikamet edenler için çok güzel fırsat, konaklama, ulaşım gibi ücretleri dert etmeyince daha güzel olur. Amma velakin güzel dünyamız kapitalist bir düzen üzerine kurulu.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Tek hakkım var onu da mayıstaki uci dan kullanmayı tercih ediyorum :)
Katılım ucretlerindeki artıs bizim maaslara da yansır mı acaba :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Sponsor şart oldu, yoksa en azından 600-700 tl ( yol+yemek+ konaklama+ kayıt ) bir yarış için çok büyük para.

Bisikletim Pert Bir Durumda Olmasaydı Bende Katılabilirdim :/ İnşallah Yeni Bir Bisiklet Aldığımda Katılırım İnşallah 2018 Yarışları Olur :(

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Antalyada tanıdğı olanlar belki yoksa 160 lira çoh konaklama ulaşım ohoı gitti paracıklar

Vazgeçmeli vazgeçmesiz diye iki kategori koymaları çok ilginç olmuş. :)

İstanbul dan bisikletleri taşımak için bir organizasyon olur mu? :)

katılım cok az gorunuyor,henuz 30 kisi kayıt yaptırmıs her iki parkura..bu hızla giderse kayıtlar yapılır mıbu yarıs bilemedim.Birkac kez kayıt ,otel rezervasyonu girdim ama sonrasında iptal olur bu gidisle diye beklemeye karar verdim simdilik..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım gidicem.İlk deneyimim olucak daha önce hiçbir amatör yarışa katılmadım. Arkalarda takılırım maksat görmek ve tecrübe edinmek diye düşünüyorum :)

Merak etmeyin son bir hafta yine kayıtlar çoğalır.Evet pahalı ama antalya'da yarışmak çok zevkli olacak eminim.

(link)

Kısada 107 kişi 25 şubat yaklaşıyor,60 mastırda 3 kişi,

(link)

Uzunda 71 kişi ,60 mastırda 2 kişi

Akra Gran Fondo, Tour of Antalya ile beraber:)Profesyonellerin son gün yarışı 25 Şubat amatör yarış gününe denk geliyor festival havasında geçer, güzel olur.
Tour of Antalya
Kayıt sayısı eskiye nazaran baya artmış. Şehirdeki ilan panoları işe yaramış anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Toplu çekilenler var ,fiyatların fazla olmasından şikayetler var face'de

(link)

Kısada 265 kişi

(link)

Uzunda 131 kişi

Gran Fondoya kayıt için son gün!

(link)

Katılım ücreti çok fazla. Farklı ilden gelecek olanlar için caydırıcı bu durum .

@caesar

Evet fazla ama Mayıs ayında ki UCI Granfondonunda katılım ucreti kısa parkur için: 202 Tl

• Beğen
Tepkiler: caesar
Geri