trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.569
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tuğba Kuruyemiş'te satılıyor , şekersiz olanını kullanabilirsiniz.Hocam onlar ne marka, ve nerede satılıyor? 😊
Yok, ben şekerli severim. ☺️Tuğba Kuruyemiş'te satılıyor , şekersiz olanını kullanabilirsiniz.
Abi kan şekerin düşünce senin yanında durmamak lazım.Yok, ben şekerli severim. ☺
Domaniç e inerken Murat Ağa nın yerinde kuru fasulye ve pirzola hala aklımda, uzun zaman oldu gitmeyeli.@can_celik evet sağlam yerdim özellikle tatlıyı. Bazen hala ipin ucunu kaçırdığım oluyor.Evet eminim yeme düzenim değişmedi o 1,5 yılda.Uyku düzenim değişti her sabah 1,5 saat erken kalkmaya başladım ve daha erken yatmaya. Tabiri caiz ise çatır çatır dağ tepe çıkıyordum hemen hemen her gün. Tabi ki ilk başladığım zamanlarda çok çok zor oldu. Öyle çatır çatır çatır falan çıkamadım.Sarı Ng 650 bisikletim vardı bu süreçte üzerine yüzümden inen ter damlalarını unutamam.
Kütahya Domaniç i bilen bilir etrafı genelde dağlıktır. Hemen hemen her sabah Kocayaylaya (Domaniç ile İnegöl arası geçit 1500m) çıkıyordum(Tabi ilk aylarda değil).Darıtepe yangın gözetleme kulesi,Üçtepeler yangın gözetleme kulesine birkaç sefer çıkmışlığım oldu bu süreçte. Fakat dediğiniz gibi yeme düzenini değiştirmeden oldukça zor.Bir kış sonu başladım sonraki gelen kış yeme düzeni değişmeden olmayacağını çok iyi anladım. Kilo verseniz dahi düzen değiştirmez iseniz hemen almaya başlıyorsunuz. Şu an eskisi gibi yemiyorum, Eskisi gibi bisiklete de binmiyorum. Zamanında yediğim gibi yersem kilo almaya başlıyorum.
1500 metre irtifa tırmanıyordum her gün yazmadım. Domaniç'ten(880 metre) Kocayayla geçidine(1500 m ) çıkıyordum yazdım. Doğru ifade edememişim.@Levent11 1500 metre irtifa tırmanmak? Buna inanamayacağım.
4 yıl oldu bende ayrılalı. Geçen sene Kocayaylaya kadar geçtim aşağı inmedim ne durumda bendee bilmiyorum. Domaniç'in genel olarak yemesi içmesi iyidir boldur.Domaniç e inerken Murat Ağa nın yerinde kuru fasulye ve pirzola hala aklımda, uzun zaman oldu gitmeyeli.
En baştan 600m yazsan bir sıkıntı olmayacaktı1500 metre irtifa tırmanıyordum her gün yazmadım. Domaniç'ten(880 metre) Kocayayla geçidine(1500 m ) çıkıyordum yazdım. Doğru ifade edememişim.