Scudo Sports

25 Eylül Tophane'den Mudanya'ya Bisiklet Turu

Seaparts

Üye
Tepki
44
Sevgili Bisikletçi Dostlarımız,
Bursa Tophane Rotary Kulübü'nün bu yıl 8.'sini düzenlediği Tophane'den Mudanya'ya Bisiklet Turumuz'a hepinizi davet ediyoruz.

Bu turu başlatan ve 2010 yılında vefat eden Hakan ve Nuray Özdündar çifti anısında düzenlediğimiz turumuzun bu yıl 'Dostluk ve Barış Turu' olarak gerçekleştireceğiz.

Turumuzun artık klasikleşen özellikleri:

Tarih / 25 Eylül Pazar
Toplanma / Tophane Sur Kapısı Saat 9:00
Başlangıç / Saat 10:00
Mola / Mudanya Göynüklü Tepesi (Kahve-Beyaz Restoran Otoparkı)
Bitiş / Mudanya Mütareke Meydanı

Tur polis eskortluğunda yoldaki bir şerit kapatılarak yapılacaktır
Güzergah boyunca ambulans bulundurulacaktır

Katılmak isteyen bisikletçilerin (link) adresindeki kayıt formunu doldurup kayıt numarası almaları gerekmektedir.

Kask takmak mecburidir

Başlangıç noktasında turun anısına bisikletçi tişörtü hediye edilecektir.
Molada su dağıtımı yapılacaktır.
Bitiş noktasında kumanya dağıtımı yapılacaktır.
Mudanya'da çekilişle 3 ad bisiklet ve bisiklet malzemeleri hediye edilecektir.

Mudanya Belediyesi Bandosu'nun neşeli müzikleriyle eğlenceli dakikalar geçireceğiz.

Sponsorlarımız
Nülüfer Belediyesi
Mudanya Belediyesi
Nilüfer Kent Konseyi
Bisiklet Federasyonu Bursa İl Temsilciliği
Eker Süt Mamülleri

Bisiklet Grupları (Bubidosd, Yıldırım Bisiklet Grubu, Uludağ Bisiklet Grubu, Ulubis Bisiklet Grubu, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Acil Pedal Bisiklet Grubu ve sayamadığımız diğer gruplar..)

'Dünya Motorlu Taşıtsız Günün'de, bisikletlerinizle ve dostlarınızla güzel bir gün geçirmek için 25 Eylül Pazar günü 8. Tophane'den Mudanya'ya Bisiklet Turumuza bekliyoruz.

Alper DENİZ
Tophane Rotary Kulübü Başkanı

IMG_1042.JPG

Scudo
Katılamıcağım için resmen buruğum 17sinde okulum gereği Ankara'ya gidiyorum gerçekten yıkıldım

@MelihB Turun ertesi gün benim de normalde Kütahya'ya dönmem gerekiyor, dersler 26 Eylül resmi olarak başlayacak.Bizim üniversitede ilk hafta 1.sınıflar olur.Yani 1 hafta geç gidip bu organizasyona katılmayı düşünüyorum.:hhhhhh::islik:
Bir de bu kayıt olayı bu sene yeni mi çıktı?Ben geçen sene bodoslama gidip katılmıştım :D.Verilen numara forma alırken mi işimize yarayacak acaba ??

@Ceyhun Özkan bende aslinda ilk hafta gitmiyorum 19unda başlıyor okul ama yeni ev tuttum esya falan ayarlamaya gidicem o benim için sıkıntı yoksa katılmayı çok isterdim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@MelihB Anladım, katılamamanıza üzüldüm.Sağlık olsun diyelim o vakit.Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben ve arkadaşlarım katılmayı düşünüyoruz ama daha amatör olduğumuz için emin değiliz yani dik yokuşları yürüyerek çıkıyoruz örneğin ortada kalmayalım sonra tecrübeliler yardımcı olursa sevinirim :)

tophane diyince istanbul sandım bir an heyecanlandim :(

Bu tura katılmak için 1 gün önceden İstanbul'dan Bursa'ya gelmeyi düşünüyorum. Ulaşım olarak Yenikapı Mudanya feribotunu kullanacağım. Öğrenmek istediğim, acaba Mudanya dan Bursaya bisikletle gelebileceğim bir toplu taşıma var mı?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@CircassianChicken

Hocam feribottan inince 1M otobüsüne biner korupark istasyonunda iner metroya binersiniz metroyla zaten her yere gidebilirsiniz. Bisiklet ile metro kullanımı 06:30-10:00 ve 16:00-19:30 arası hariç serbest pazar günleri ise kısıtlamasız serbest ve ücretsizdir.

@kadirboz
Teşekkür ederim. Peki otobüse bisikletle binme konusunda sıkıntı olur mu?

Gelen 1M otobüsü uzunsa şoför çok kıl değilse orta kapıda bagaj alanının oraya kilitlersiniz bazen kısa otobüs gönderiliyor o zaman sorun çıkabiliyor. Genelde sorun olmaz belediyenin turu için geldiğinizi söylerseniz yardımcı olması lazım.

Çok teşekkür ederim yardımınız için

• Beğen
Tepkiler: kadirboz
Evet bende İstanbul dan geliyorum çok heyecanlıyım

Bende bi aksilik cıkmassa yine katılıcam.

@kadirboz kadir bu performans turu degil zaten tophaneden baslıyo tur orda forma dagıtımı yapılıyor sonrasında herkes baslıo ve en arkadakini bekleyerek gidilio . En önde kondisyonu olanlar hızlı gidenler mutaka oluo fakat genel olarak arkadan gelenler beklenio ve kopukluk olmaması saglanıyor. Mudanya bayıra kadar zaten gayet iyi düz yol bayırda biraz zorlanırsınız elle bile cıksanız sorun yok tam tepede zaten 15 dk kadar bi mola oluyor redbull sponsorlugunda içeçek dagıtımı oluordu bu senede varmı bilmiom.

Sonrasında bayır assagı mudanya mutareke binasına kadar devam ediyoruz orda toplanılıo konusma falan yapılıyor yiyecek dagıtılıo sonrasında belli bi süreden sonra geri dönüş gerceklesio. Dönüş te insanlar bölünüyor bazıları erken cıkıo bazıları gec cıkıo hatta gecen sene otobus tutulmustu dönüş için yorulanlar tekrar dönmek istemeyenler otobuslerle dönmüştü varsa imkanınız ince dişsiz lastik kullanmanızı öneririm.

@Uğur Recep AKGÜL

Sağol Uğur abi ilgilendiğin için sağolsun Ceyhun'da yardımcı oldu arkadaşlarla anlaştık bi aksilik çıkmazsa 3 arkadaş orada olacağız. Youtube üzerinden turun geçmiş yıllara ait videolarını izledim gayet keyifli bir deneyim olacak bizler için

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Süper olacak bence ama acilen 2.20 lastiklerimi bayram ardından değiştirmem lazım yoksa asfaltta tıkanmayalım

• Beğen
Tepkiler: kadirboz
Geri