Scudo Sports

25-28 Ekim 2007 Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-1

Ben 11. madde ile ilgili ( kaza ve yaralanma durumu) olarak açıklama yapmak istedim
tur boyunca bir ambulansın bizi takip etmesi ile ilgili gerekli resmi yazışmalar yapılıcatır.(Valilik kanalı ile)Üstelik 112 de çalışan platform üyesi hekim ve hemşire arkadaşlarımızda yer alacaklardır.Böyle büyük bir buluşmada temennimiz aksiliklerin yaşanmamasıdır ancak biz organizasyon komitesi olarak
bu tür konularda gerekli önlemleri alacağız.
herkesin anılarında güzel bir buluşma olarak kalması için elimizden geleni yapacağız,
sevgi ve saygılarımla

Scudo
Arkadaşlar Merhaba,
Muğla Bisiklet Platformu olarak GÖKOVA PEDALLARIMIN ALTINDA BİSİKLET BULUŞMASI-2007 için duyuruyu yapmıştık. Bu Bisiklet Buluşması uluslar arası bir etkinlik olması nedeniyle Türkiye Bisiklet Federasyonunun bilgisi ve izniyle yapılmaktadır. Türkiye Bisiklet Federasyon Başkanı Sayın Emin Müftüoğlu, Sayın Muğla Valisi Lütfü Yeğenoğlu, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Gençlik Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu , Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Murat Süslü, Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca ve henüz görüşmelerimizin sonuçlanmamış olması nedeniyle adını veremediğim sponsor olan ticari kuruluşların temsilcilerinin katılımı ile ülkemizin cennet köşelerinden Akyaka’dan başlayacaktır.
İnsan, toplum ve çevre sağlığını korumanın yanı sıra, dünyada barışın sağlanmasına da adadığımız bu bisiklet buluşmayı, Gökova Körfezinin mavi suları ile çam ormanları arasında uluslar arası bir şenlik havasında her yıl tekrarlamayı amaçlıyoruz.
Katılımcıların Yapı Kredi Bankası Muğla Şubesinin Muğla Belediyespor Kulubünün 60433885 nolu hesabına 10 YTL yatırmalarını rica ediyoruz. Bu ücreti gelecek katılımcı sayısının belli olması amacı ile almak zorunda kaldığımızı belirtmek isterim. Gelen sporcular ödedikleri bu ücretin karşılığında Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-2007 yazan birer adet şapka ile tişört alacaklar ve çantaları ile çadır+uyku tulumu ve matları araçla taşınacaktır. Paranın yatırılması sırasında ücret ödenmemesi için YKB 'dan kartla havale yapabilir veya birleşerek tek defada parayı yatırıp isimleri Can Demirel'e iletebilirsiniz. Katılımcı sayısı 100 ile sınırlandırılmıştır. Bunda, daha fazla kalabalığı idare etmenin zor olacağı ve bunun ilk buluşma olması nedeniyle kontrolünün mümkün olmayabileceği kaygısı etken olmuştur.
Sabah bisiklete binmeden ısınma hareketleri yerine zeybek eğitimi verilmesi, tur bitiminde tüm katılımcıların zorunlu verilen bu eğitim sonucu zeybek oynamayı öğrenmiş olarak evlerine dönmelerini amaçlamaktayız.
Kamp yerlerinde akşamları yemekten sonra sosyal programlar koymayı, bisikletle ulaşım modeline yönetimin dikkatini çekmek amacıyla tartışma konuları açmayı düşünüyoruz. Bu tartışmaların özellikle yabancı katılımcıların da katılımı ile basında yer alması amacındayız.
Ülkemizde bisiklet camiamızda yer almış tüm isimlerin bu buluşmada yer alması temel hedefimizdir. Unutmayınız ki bu sadece Muğla’da yaşayan bizlerin sorumluluğu değil, “hepimizin”, ülke çapında tüm bisikletçilerin kendilerini gösterdikleri, “buradayız” dedikleri, kendi sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdikleri, bu çözümlerin aynı zamanda toplum ve çevre sorunlarının da çözümünde temel halka olduğunu tüm ülkeye gösterecekleri bir sorumluluktur.
Mola ve konaklamaları en güzel koylarda yapacak, Gökova Körfezinin tüm güzelliklerini, zeytinlikler ve çam ormanları ile kenarda köşede gizli kalmış cennet koyları göreceksiniz. Ayrılmak istemeyeceğiniz bu yollarda, köhne köy kahvelerinde kekik çayı içip, acı zeytinyağına bandığınız ekmeği yiyeceksiniz. “Ege”yi seveceksiniz.
Bizler bunu organize ediyoruz, sizler buraya aramıza katılmakla aynı düşünceyi paylaştığınızı göstereceksiniz.
Hepinize selam ve sevgiler..

Dr.Bülent Savran
Muğla İl Bisiklet Temsilcisi

“Bazılarına göre bisikletçi odur ki, orta derecede SSS paralizisi ile birlikte giden ve sadece tan ağarırken kalkıp, öğlen sıcağında kan ter içinde çıktığı yokuşta, matarasındaki kaynama noktasına yakın suyu içmekle tedavi edilebilen kişidir”
Dr.Bülent Savran

@H.Can DEMİREL
Azerbeycanlı bir spikerin fenerin bir maçında volkanın (gereksiz yere kaleden çıkarak) yediği golden sonraki yorumu;

"Neye lazımıdı bu hareket"

Sevgiler, saygılar

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
@Ceyhun Pekuz

Sevgili Ceyhun merhaba,

İnce eleştirin için teşekkür ederim.Ancak konunun ilk mesajına takılı kalmayıp daha sonra özellikle 9 ve 11'inci maddelerle ilgili açıklamalarıma bakmış olmanı tercih ederdim.Neyse sanırım gözden kaçtı.

32.Nolu mesajım

Değerli dostlar merhaba,

Ender abime tamamen katılıyorum ancak lütfen bu tura gelecek arkadaşlarımız gerekli tüm tedbirleri alarak gelsin istiyoruz.Bazı görüşmelerimiz hala sürmekte kesinleşirse hemen paylaşacağım sizlerle.Takdir edersinizki kesinlik kazanmadan paylaşmam doğru olmaz.

Tur boyunca Sağlık ve Teknik destek konusundada elimizden geleni yapacağız.Ender abimi hayal kırıklığına uğratmak istemem zira kendisi bu camia için bulunmaz bir kişilik.Tur boyunca sizlere yakışır bir organisazyon olacak.Mutlaka eksiklerimiz ve hatalarımız olacaktır.Bunlar için şimdiden özür dilerim.
Kimse endişe etmesin tura katılan hiçbir arkadaşımızı mağdur etmemek için arkadaşlarım ve ben yoğun bir uğraşın içerisindeyiz.Ender abime katkı ve önerilerinden dolayı teşekkür ediyorum.Gelişmeleri bu başlık altından duyurmaya devam edeceğim.Lütfen bu büyük buluşmaya tüm bisikletforum üyesi arkadaşlarımızı bekliyorum.Yüreği bisiklet sevgisiyle çarpan dostlarımızı bekliyoruz.

Organisazyon komitesi olarak elimizden gelen gayreti göstererek güzel bir bisiklet buluşması gerçekleştirmek istiyoruz.

Bülent beyinde bu gün belirttiği gibi:

Yapı Kredi Bankası Muğla Şubesinin Muğla Belediyespor Kulubünün 60433885 nolu hesabına 10 YTL yatırmalarını rica ediyoruz.

Gelen sporcular ödedikleri bu ücretin karşılığında Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-2007 yazan birer adet şapka ile tişört alacaklar ve çantaları ile çadır+uyku tulumu ve matları araçla taşınacaktır.

Değerli arkadaşlarım üzülerek belirtmek istiyorumki katılımcı sayısını 100 kişide sınırlandırmak zorunda kaldık.Takdir edersinizki tura katılacak kişi sayısı arttıkça kontrolün sağlanması zorlaşacaktır.Anlayışla karşılayacağınızı ümir ediyor hepinize saygılar sunuyorum...

Güzel ve ince eleştirin için teşekkür ederim.Yapıcı eleştiri her zaman doğruyu bulmak için bir adımdır...

• Beğen
Tepkiler: tırt kaptan
amanin!!ben yarın yatırıyom parayı ozamn hemen.... :D 100 şanslı kişiden biri olmka istiyorum çünkü çalışmalarınız için de kolay gelsin dileklermi sunuyorum:)

"Neye lazımıdı bu hareket"

ceyhun okuyunca gerçekten çok güldüm çok ince bir espri olmuş..

Can abi olyı açıklamış gerçi ama daha somuta indirgersek;grup içerisine serpiştirilecek rehber arkadaşlarımızn görevi zaten böylesi durumlara müdahale etmektir.
Örneğin; gelecek misafirlerimizin içinde hiçbir şekilde mekanik bilgisi olamayan arkadaşlarımız var, şimdi bu arkadaşlarımız mekanik sorun yaşadığında yolda mı bırakılacak? Elbette hayır.
Yaralanma olayında bu arkadaşlar yaralanan kimseleri dağın başında mı bırakacak? Elbette hayır, zira şu anda iki firma eskort araç gönderecek, bisikletle devam edemeyecek arkadaşlarımız bu şekilde turu tamamlayabilir, eğer araçların durumu uygun olursa.
Bu maddelerin eklenmesinin esprisi şu, iş artık tamamen kamusal ve resmi bir boyut kazandı, olabilecek istenmeyen durumlarda platform hukuksal olarak bir sorumluluk kabul etmeyecektir,takdir edersiniz ki...
Ancak resmi hukuğun dışında bizleri biraraya getiren çok daha etkili bir hukuk sistemi daha var değil mi?
Esas olarak turun dayandığı sistem de budur.
Tüm dostlara sevgiler...

Arkadaşlar merhaba,

Gökova pedallarımın altında bisiklet buluşmasına katılabilmeniz için;

1-)Yapı Kredi Bankası Muğla Şubesinin Muğla Belediyespor Kulubünün 60433885 nolu hesabına 10 YTL yatırılmalı.
Para yatırılırken açıklamalar bölümüne GPA Bisiklet Buluşması ve isim belirtilmesi rica olunur.

2-)İlgili dekont veya eft çıktısı 0 252 2111263 numaralı fax'a veya hcandemirel@yahoo.com adresime email ile bildirilmelidir.

3-)Bu işlemlerden sonra bana ulaşarak mutlaka isminizi yazdırmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar bu ücreti tura gelecek olan katılımcıların sayısını belirlemek ve organisazyonu bu sayıya göre proğramlamak için düşündük.

Tura gelecek arkadaşlarımıza ödedikleri bu ücretin karşılığında Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-2007 yazan birer adet şapka ile tişört alacaklar ve çantaları ile çadır+uyku tulumu ve matları araçla taşınacaktır.

Önemli bir hatırlatma;

Değerli arkadaşlarım üzülerek belirtmek istiyorumki katılımcı sayısını 100 kişide sınırlandırmak zorunda kaldık.Takdir edersinizki tura katılacak kişi sayısı arttıkça kontrolün sağlanması zorlaşacaktır.Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyor hepinize saygılar sunuyorum

Bisiklet dostları merhaba,
Forumda tartışılan- sorulan bazı sorulara yanıt vermekle başlayayım. Öncelikle bu etkinliğin sürekliliğini sağlamak için resmi yollardan destek alarak bu işe giriştiğimizi belirtmek isterim. Benim gibi yıllardır ülkemizde ve dış ülkelerde bisiklet gezileri yapan arkadaşlar daha iyi anlayacaklardır. Bizim gezilerde önem verdiğimiz birinci konu, ekibe giren insanlara çok dikkat etmemizdir. Gerçekte uzun zamandır ekibimize giren insan sayısının bir elin parmağını aşmamış olması size bir fikir verebilir. Her koşulda yorgun da olsa, ıslak da olsa, günün sonunda yüzü gülen insanlarla pedal çevirmek gibi tercihimiz olmuştur. Bunu bu turda beklemek mümkün olamaz. Ancak yine de nereden sorun çıkar, neler başımızı ağrıtır soruları hep kafamızda oldu.
İlk duyuruda belirttiğimiz maddelerde, mümkün olduğunca sorumluluk almamayı ön planda tuttuk. Tekeri patlayan katılımcının tekerinin organizasyon komitesince onarılması, 100 kişinin onu beklemesi, teli kopanın telinin tamiri sırasında tüm organizasyon komitesinin o kişiye yoğunlaşması, 100 kişinin beklemesi, turun kaosa sürüklenmesi anlamına gelecektir. Ben yoruldum deyip kenara çekilen insan için ne yapmalıyız? İtelim mi, çekelim mi?
Bisiklet turuna katılan arkadaşlarımız da asgari insaf sınırları içinde düşünmeliler. Bizim ön planda tutmamız gereken öncelikle turun planlanan şekilde sürdürülmesi ve bitirilmesi olmalı diye düşündük. Geçtiğimiz mayıs ayında yaptığımız turda bazı arkadaşların kabak lastiklerle tura katılmış olması, çok sayıda lastik patlağı nedeniyle öndekilerin beklemekten bunaldıkları yaşadığımız bir deneyim oldu. Benim tandemin arızası ise başta Ender beyle eşi olmak üzere hepimizi sıkıntıya soktu.
Kaza konusu ise başka bir konu. Önden son sürat gidip de kazaya neden olan kişi için ne yapmalıyız. Tur orada bitmeli mi? Katılımcılar devam mı etmeli. Tıbbi yardım nasıl sağlanacak. Takdir edersiniz ki bunlar kolay sorular değil. Ben Amerikaya bisiklet turuna gittiğimizde, Amerikalı bisikletçiler bizi sigorta ettirmişlerdi. Nitekim de kaza oldu ve 2 Türk yaralandı. Kazadan sonra herkesin tadı tuzu kaçtı. En önde giden tur liderini geçmek yasaklandı. Keşke hiç kimse lideri hiç geçmeseydi, keşke bu kaza hiç olmasaydı ama herkesi etkiledi. Bu turda da kaza olursa, bir arkadaşımız, Allah korusun ama bir yerden yuvarlanır da yaralanırsa, ne yapacağız. Turu bitirecek miyiz, herkes yaralı için mi yoğunlaşacak. Arkadaşlar bir sağlık ekibinin bizi takibi için uğraşıyoruz, ama yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda insanın geleceğini dikkate alırsak, turun devamı gerekmektedir. Herkesin kaza geçirmemek için turun hepimiz için üzüntü kaynağı olmaması için tek başına gibi değil, bizim için her zamankinden daha dikkatli bisiklet sürmesini rica ediyorum. Bu konuda zaman zaman hepimizin tehlikeli hareketler yapan genç arkadaşlarımızı uyarmak gibi bir görevimizin de bulunduğunu unutmamalıyız. Ceyhun Pekuz arkadaşımın öncelikle turdan sorumlu olduğumuzu, turun devamı ve planlandığı şekilde bitirilmesi için bir sorumluluk altına girdiğimizi unutmaması gerekirdi. Herkesin bilmesi gereken bir durum da kaza geçiren kişinin konuyu aleyhimize dava konusu etmesi durumunda bunun sorumluluğunu taşıyıp taşımayacağımız olmalıdır. Bir hekim olarak öncelikle bisiklet turu organizasyonunun benim mesleki işim olmadığını, bunu biraz da camiaya karşı kendimizi sorumlu hissettiğimiz için yaptığımızı, hukuki bir sorumluluğu taşımamızın mantıklı olmayacağını herkes bilmelidir.
Arıza durumunda bireysel yardımlar mutlaka ki olacaktır. Bunun için yanımızda araç içinde Ali arkadaşımız teknik yardım için gelecektir, ancak tura katılanların beklemesi mantıklı olamaz. Organizasyon komitesi bu nedenle sorumluluk almaz demek zorunda kaldığımızı belirtmek zorundayım.
İzmir’den yazan bir arkadaşımız ailesi ile katılmaktan söz ediyor. Ailesinin Akyaka’da kalıp beklemesi için herhangi bir neden yok. Onlar da eğer araçları varsa bizimle birlikte bir sonraki mola yerine gidip bizi bekleyebilir, yolda beğendikleri güzel yerlerde resim çekebilir. Bizimle kamp yerlerinde akşam sohbetlerimize katılabilirler. Arkadaşlar herkes çocuğunu, bebeğini, eşini getirebilir. Bu sorun olmayacaktır. Ancak gelen insan sayısının bize bildirilmesini rica ediyoruz. Bir de Akyaka’da Muğla Bisiklet Platformunun misafirhanesi olduğunu herkese duyurmak isterim. Foruma bu ortama yazarsanız TırtKaptan size yanıt verecektir. Veya www.esenapart.com adresinden kendisine ulaşabilirsiniz.
Ben tüm katılımcılardan, çıkabilecek sorunlar konusunda bize yardım etmelerini rica ediyorum, bekliyorum. Bu organizasyon bizim mesleki işimiz değildir. Biz bunu ülkemizde biz de varız demek için, aramızdaki çok değerli insanlarla tanışma fırsatı bulmak için organize ediyoruz. Ben kişisel olarak bisiklet nedeniyle tanıştığım ve hala dostluğumun sürdüğü bir çok insanla tanıştım ve bisiklet sporcusunun kalite düzeyinin diğer spor dallarından çok daha ilerde olduğuna tanıklık ettim. Bu insanlarla tanışmış olmayı kendim açısından bir kazanç olarak görüyorum.
Muğla’da yaşayan bisiklet sevdalıları olarak bu organizasyonu tüm camiaya bir borç olarak görüyoruz. Sorumluluğun tüm katımcılar tarafından paylaşılması, bu organizasyonun geleceği için de önem taşıyacaktır.
Tüm arkadaşlarımın eleştiri getirirken, aynı zamanda bu insanlar ne yapsın, ne yapabilirlerdi sorularını da bizim yerimize kendilerine sormalarını tekrar rica ediyorum.
Bu arada Necati Bilgen beyin Muğla il sınırları içine girip de eski arkadaşını aramamasının esefle karşılandığı duyurulur.
Hepinize selam ve saygılar..
Bülent Savran

• Beğen
disiplin ve kurallar büyük organizasyonlarda başarının sağlanması ve katılımcıların güvenliği için gereklidir
ilk çağrımızdaki metni bu sınırlar içinde düşünürseniz çok seviniriz
muğla bisiklet platformu olarak bu organizasyonun sorunsuz geçmesi ve buradan hepinizi yorgun, mutlu ve zeybek öğrenerek ayrılmamız hedefimizdir
hepinize selamlar
haa bu arada 100.katılımcıya bir süprizimiz olacak:))

Adanabisiklet.com'a haber ve menude link olarak ekledim.

(link)

@dilek bulutama olmas ki şimdi dilek hanım:) yani bi yanda bi an önce parayı yatırıp,bu güzel organizasyonda yer almayı garantilemek,öbür yanda 100. ye werilicek süpriz hediye:) yani acele mi etsem,yoksa hediye şansınımı zorlasam karar weremedim:):p

Adanabisiklet.com'a haber ve menude link olarak ekledim.

gürol bu jestin için çok teşekkürler...

Uzun zamandır foruma giremiyordum bu yüzden Gökhandan ve Kewserden öğrendiğim kadarıyla biliyordum organizasyonu ama şimdi okudum ve okudukça heyecanlandım :)

Eee haliyle aklıma 18 - 20 mayıs geldi :(

Bu seferki organizasyonunda mayıstaki kadar güzel ve eğlenceli geçeceğinden eminim... :)

Artık kewseri ikna edip yine erken gelmeye çalışıcam keyifoturağında yada azmakta kahvaltı yaparız :D

Umarım Yalnız 100 kişi başvuru yapar...
Çünkü ilk 100'e giremeyerek gelemeyenler olursa hepimizin içinde bir burukluk olacaktır...
Belli bir sayı sınırı koyarak grubu kontrol edebilmeyi düşünmekte haklısınız onu yargılamak için söylemiyorum yanlış anlaşılmakta istemem...

Umarım bir aksilik olmaz ve 24 ekimde görüşmeye başlarız :p ve 25 - 28 ekim tarihleri arasında çok eğleniriz...

• Beğen
Tepkiler: eristi
Merhabalar,
Tura kesinlikle geliyorum ama yurtdisinda oldugum icin bu bankaya havale isleri falan ilk 100'e giremeyebilirim. Herhalde taa uzaklardan gelen birini zamaninda havale yapmadi diye geri cevirmezsiniz umarim. Eger oyle olursa dagda bayirda konaklar, sizin saglayamayaciginizi dusundugunuz olanaklari kendim yaratir yinede tura katilirim:)
Simdiden heyecanlaniyorum.
Ha birkac onerim var,
- Eger bu turun kisa oldugunu dusunen arkadaslar varsa tur oncesi veya sonrasi birkac gun daha devam edebiliriz.
- Organizasyon olarak kiralik cadir veya bisiklet temin etme imkaniniz olabilirmi? Transport zorluklari malum tabi arabasi olmayanlar icin:mad:
- Konaklama yerlerindeki imkanlari pek kestiremiyorum, ben daga bayira alistigim icin, ama en azindan sicak bir cay sunabileceginiz bir ocak temin edebilirseniz fena olmaz.
- Bir de yola 100 kisi ayni anda cikilmayacagi icin yolda bir problem olmaz ancak konaklama kapasitesini arttirabilirsiniz umarim

New York'dan Selamlar

• Beğen
Ahmet Mumcu;Merhabalar,
Tura kesinlikle geliyorum ama yurtdisinda oldugum icin bu bankaya havale isleri falan ilk 100'e giremeyebilirim. Herhalde taa uzaklardan gelen birini zamaninda havale yapmadi diye geri cevirmezsiniz umarim. Eger oyle olursa dagda bayirda konaklar, sizin saglayamayaciginizi dusundugunuz olanaklari kendim yaratir yinede tura katilirim
Simdiden heyecanlaniyorum.
Ha birkac onerim var,
- Eger bu turun kisa oldugunu dusunen arkadaslar varsa tur oncesi veya sonrasi birkac gun daha devam edebiliriz.
- Organizasyon olarak kiralik cadir veya bisiklet temin etme imkaniniz olabilirmi? Transport zorluklari malum tabi arabasi olmayanlar icin
- Konaklama yerlerindeki imkanlari pek kestiremiyorum, ben daga bayira alistigim icin, ama en azindan sicak bir cay sunabileceginiz bir ocak temin edebilirseniz fena olmaz.
- Bir de yola 100 kisi ayni anda cikilmayacagi icin yolda bir problem olmaz ancak konaklama kapasitesini arttirabilirsiniz umarim

New York'dan Selamlar

Ahmet Bey, yurtdışından katılacaklar için ayrı bir kontenjan ayırmayı düşünüyoruz.
Turu uzatmak konusunda neden olmasın tabii ki...4 günlük süreç sonunda kondüsyon ve boş zaman konusunda uygun durumda olan arkadaşlarla marmarise gelindiğinde yeniden bir organizasyon düşünülebilir.
Kiralık bisiklet konusunda, gökovada(Akyaka) bisiklet kiralayan bir yer var.Önceden haber verildiği takdirde Muğla -Merkezden de temin yoluna gidilebilir.Ancak siz de bilirsiniz ki,4 gün boyunca zorlu arazi koşullarında hareket edebileceğiniz bir bisikletin giriş seviyesinin üzerinde ve sizin alıştığınız,huyunu suyunu bildiğiniz özellikte olması katılımcılar açısından bir artı değer yaratacaktır.Kiralık bisiklet bu anlamda çok verimli olmayabilir.
100 kişilik bir grubun kütle halinde hareket etmesi zor olacağından, grubu ikiye ya da üçe ayırmayı planlıyoruz, hızlı-orta-yavaş şeklinde olabilir.Katılımcılar istedikleri grup içerisinde çevirebilecekler bu şekilde, ama tam olarak bu konunun ayrıntılarını netleştirmedik daha...
KOnaklama çadırlarda olacağı için kapasite sıkıntısı yaşanmayacağını düşünüyorum.Her çadır kuracağımız yerin kamping yönetimi ile önceden mülki idareler aracılığı ile temas kurulacak.

@gurol

Gürol, burada olmanı çok isteriz.Zaman baskılanmasına karşı, tura Bodrumdan dahil olma gibi bir opsion da olabilir, tura 2 gün iştirak etmiş olursun.Neyse umarım bu noktaya gelinmez.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Bülent beyinde bu gün belirttiği gibi:

Yapı Kredi Bankası Muğla Şubesinin Muğla Belediyespor Kulubünün 60433885 nolu hesabına 10 YTL yatırmalarını rica ediyoruz.

Hasan Hakan Koç ve Aylin Koç ücretlerini aktardilar
Kaldi 98 kisilik yer:eek: acele edin bence ;)

Merhaba..
Bence bu kadar büyük bir gezi organizasyonu ülkemizde ilk defa olacak.. Bu misyonda çalışan tüm arkadaşları gönülden tebrik, ayrıca bisiklet camiasına yaptıkları büyük katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.

Biz de Yeşil Bisiklet olarak bir ekip ayarlayıp gelmek istiyoruz.
Ayrıca tur sırasında teknik konularda desteğimizi vermek isteriz..

Hakkı Can Demirel , Bülent Savran bey ve adlarını yazamadığım organizasyondaki tüm arkadaşları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim..
Gürsel Akay

Geri