Scudo Sports

24 saatte 500+ km

Scudo
gerçekten helal olsun, dün facebookta gördüm , 24 saati görünce gözlerim açıldı. Ben de 1,5 saat binip eve gelmiştim yoruldum diye, biraz utandım.
Tekrar tebrikler

Bende takipteyim son dakikalar

Helal olsun. Facebook ta görebilir miyiz, linki var mı?

(link) buradan takip edebilirsin.

Yukarıdaki videodaki duruma bakılırsa;Osman arkadaşımız bir 24 saat daha pedal basacak gibi gözüküyor.Can-ı gönülden kutluyorum.Emeğine,yüreğine,ayaklarına sağlık...
Ayrıca "amatör sporcu ruhu ve azmi ile birçok insana örnek olduğu için",kendisine teşekkür ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
2 km uzaktaki okula giderken zorlanmayacak, biraz daha kuvvetli basabileceğim. Cesaret verdi.

:)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@SedatT

En güzeli de ufkumuzu açması. Beni çok motive ediyor onun bisiklet için verdiği emek ve mücadele. Benim de kendi çapımda yapabileceğim ama bugüne kadar yapmadığım şeyler varsa bunların planını yapıyorum. Osman'la tanışmanızı isterim. İstanbul'da olanlar Cumartesi Pazar sabah Bostancı sahile gelsin. Bu denli mütevazi, efendi, insanın değerini bilen, asla yolda bırakmayacak biriyle tanışırsınız, hemen farkedilir. Üç yıldır tanırım, Osman'ın iddialı konuştuğunu hiç görmedim. Bisiklet seviyeniz ne olursa olsun gelişmenizi görür, takdir eder. Bisiklet üzerindeki rekabet bisiklet üzerinde kalır, tur sonunda bir yerde oturup sohbet ederken anlarsınız bunu.

Tebrikler, tebrikler. Çıta yukarı taşındı. Kolay kolayda geçileceğe benzemiyor.

Tebrikler, evladı için Allah sabırlar versin, yaptığı iş takdire şayan, gençlere, bisiklete yeni başlayanlara, anlatılacak güzel bir örnek. tekrar tebrik ederim.

Osman beyi tebrik ediyorum, güç, dayanıklık, irade isteyen gerçekten çok zor bir hedefi başarmış. Osman bey'in yaşı hakkında bilginiz var mı?

@Osman Kıtay abi bu performans sizin kafanızı karıştırmasın, böyle örnekler görüp çitayı daha yukarı çekmeye falan kalkarsınız siz :)

Osman abiye de cesaret isteyen bu performansından dolayı tebrik ve hürmetler..

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@MuratHan

Benden bir-iki yaş küçük: 44-45 sanırım.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@Cem Kılıçarslan

Ben böyle bir insanı gıptayla izler, ayakta alkışlarım. Bizim çıta yukarı çekilmeye kalkarsa çat diye kırılır :D haddimize değil ;)

Tebrikler. Gerçekten zor bir işi başarmış Osman bey.

Tebrikler.Bu kadar sürüşün üstüne kaç saat uyur abimiz merak etmiyor değilim. :)

Geri