Scudo Sports

24 saat/400 km Maraton Denemem

Stravaya baktıkça benim bacaklarım ağrıdı.
Tebrik ederim, umarım geliştirir uzun mesafe yarışlarına katılırsınız.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
Scudo
  • Beğen
@Ziya On Road bende bursa çanakkale planlıyorum .dönüşü otobusle mi yaptın. Otubüsle yaptıysab sıkıntı çıkartmadılar değil mi. Burada tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@hamlet2006

Teşekkürler. Uzun soluklu turlara yeni başladım sayılır. Hedeflerim içerisinde. Bir birini takip eden günlerde 200 km üstüne çıkmak zor oluyor. Yol bisikletinde performansa yönelsem de turculuk vazgeçilmezim :) Neden olmasın ki :)

@selim82

50-36 aynakola geçtiğimde de epey zorlamıştı. Bir süredir kadans ve performansa yönelik sürüş yapıyorum, hafif gelmeye başladı. Haziran ayında inişleri çıkışları bol yüküyle 35 kg'ı bulan 1200 km'lik tura çıktım. Ağırlığı çıkarınca daha da hafif gelmeye başladı.

@selim82 Teşekkürler. Bisiklette kadro üstü çanta hariç başka bir şey yoktu. Ön tekeri çıkartıp sorunsuz aldılar. Bursa - Bandırma arasında kuzey batıdan yani tam karşıdan sert rüzgar aldım zorlayıcı oldu. Rüzgara bakarak çıkarsan daha faydalı olur.

@CeRKeZ Teşekkürler. Bu tarz turlarda aslında pek bir şey gerekmiyor. Sadece kadro üstü çanta vardı. Kesinlikle sırt çantası alma, uzun mesafede çok rahatsız edici oluyor. Çantada pompa, yama vs, alyen takımı, aksiyon kamerası pilleri ve powerbank vardı. Gece sürüsü için iyi aydınlatan ve pil kapasitesi iyi bir far lazım. Bir de gece için görünür hatta ülkemiz şartlarında ışıldar olmak lazım.

Ben 2 saat sürsem dizim alarm verir adam kaç saat sürmüş.. Ne güzel.. :(

Süper. Bende bir gün 24 saatlik uzun bir parkur denemesi yapacağım inşallah. Ayaklarınız dert görmesin

• Beğen
Tebrikler...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
400/18 = 22km/h Bisiklet turlarında ortalamayı düşüren en büyük şey yokuşlar keşke add-e tarzı cihazlar daha ucuz olsa eminim bisiklet turlarını muhteşem bir hale getirirdi ağırlığı bildiğim kadarıyla 2kg civarı sadece yokuşlarda kullanılsa uzun süre gidiceğini düşünüyorum

@Kovalski

Yollar yokuşlarıyla var :) İşin içine motor girince motosiklete kadar gider ucu :) Ayrıca iyi bi tırmanıcı olmadığım halde yokuştan daha kötüsü rüzgar bence.

@Ziya On Road hocam maşa çantasını ne kadar aldınız acaba?

@Desert Fox

Maşa çantası derken heybeler mi?

@Ziya On Road
motosiklete kadar uçamaz çünkü o kadar ağır birşey üretilirse sürüşü etkiler, bence uzun mesafelerde iş görebilir yokuş desteği

@Desert Fox

Çantaların tasarımı bana ait dikimini bir arkadaşım yaptı.

@historiyst

Igsport 10. 6 -7 ay oldu 150 tl'ye almıştım. Kadans ve hız sensörü ile kullanıyorum.

Geri