Scudo Sports

24 - 31 Mayıs Çanakkale - Bodrum Turu

@Özgür Emek

Haberin Olsun Köpekle karşılaştık. Aradan geçen zaman onu olgunlaşır mış. Abi o zaman yaptıklarım cahil dinlerim dedi . Şu an yeni Foça dayiz. Bu gün izmire geçiyoruz. Sizin dikili Çandar li yolunu atladık ve cok iyi oldu. Tur tam hız devam ediyor. Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Özgür Emek
Scudo
@osmankitay

Turun en zorlu kısmı olan kangal köpekli kısmını atlatmışsınız :)

Fotoğrafları da sabırsızlıkla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Bu sabah 8 9 tane köpek sardı. Sakince konuştuk onlarla. Problem cikarmadilar

Bugün dönüş günüydü. Maceralarınızı merakla bekliyorum Osman Bey.

@Özgür Emek
Toplam 680 km yol giderek, dönüşümüzü 30 mayıs akşamı yaptık. Didim e girmeyip, 2 etabı birleştirdik. Kuşadasından Bodruma 152 km direkt bastık. 2-3 haftaya kalmaz hikaye ve fotoları yayınlayacağım.
Siz ne dersiniz bilmiyorum ama, bizi en çok zorlayan etaplar, assos rampaları (Sizin traktörle geçtiğiniz 20 km lik yer), kuşadası çıkışı ve bafa gölü çıkışı. Aliağa bölgesi ise trafik olarak ciddi riskliydi. Orada neden trene bindiğinizi anladım.
Velhasıl çok zorlu ve keyifli bir tur oldu. Darısı diğer arkadaşların başına...

Temmuz başında -küçük değişikliklerle- aynı rotada ben de pedala basacağım. Merakla tur yazınızı bekliyorum.

• Beğen
O değişiklikler çok olur :) biz çok değiştirdik. detayları geçerim.

@osmankitay

152 km o yollarda, mola vermeden (her gün pedalladınız sanıyorum) ciddi bir performans Osman Bey. Bizim için de Assos'un son km'leri çok zorlayıcı olmuştu, bitmek bilmemişti. Onun dışında Milas sonrası herkesin tatlı bi iki yokuş var dediği ama çok ciddi bi uzunlukta olan iki yokuş çok zorlayıcıydı.

@osmankitay

Biz de hiçbir zaman çizdiğimiz rotaya uyamadık. Tur içinde hep değişiyor :)

Turu kazasız belasız ve keyifle tamamladığınıza çok sevindim.

• Beğen
Geri