Scudo Sports

24.06.07 Pazar, Çevsad : Karacahöyük & Lületaşı Ocakları Gezi Fotoğrafları

valla harbiden güzel bi geziydi footoları çekenlerin ellerine saglık ahmet abi oktay abi we serhat abi thank you

Scudo
Efrahim kardeş bendede birkaç foto vardı ama makinanın program cd'sini bulamadım.bugun iyice arıyayım.düzenlemeler için eline sağlık..birdahaki gezide görüşmek üzere Allah'a emanet olun....

@backbone

Ahmet abim bakalım sende ne pozlar var :D

@Lütfü Çolak

Teşekkürler

valla çok güzel olmuş bu gezi. anlatım ve fotolar da çok iyi...

üzüldüm sadece, gelebilmeyi isterdim :( .

(yapılması planlanan varsa) bir kaç hafta daha gezilere (özellikle uzun olanlara) gelemeyebilirim:(. bisiklet için yüklü bir masrafım var. halledince aranızda olurum inşallah.

neyse, paylaşım için teşekkürler...

@boreas.oti

Öööh :eek: Abi 4 kişi aradık bulamadık yaw :D

gecmiş olsun OKTAY kardeş...bende fırsat bulupda koltugu yaptırmadım..yalan oldu selede

Arkadaşlar bütün grubu tebrik ederim,emeklerinize sağlık.Sıcağa rağmen sizleri mutluluk içinde görmek bizleride mutlu etti.Gezilerinizin devamı dilerim..;)

Paylaşım için teşekkür ederim,Eksişehire selam ve sevgilerimle..

@Önder

Önder abi sağolasın ;) Bekliyoruz seni Eskişehir'e bu yaz, fırsat bulursan buyur gel ;)

@eYa

Aslında planlar var,inşallah o tarafdan geçeğiz hayırlısı ile..;)

bak ben aç gelirim ona göre erzağı ayarla şimdidenn..:D :D ;)

@Önder

Sen gel hele abi özel çorba var sana :D :D Anladın sen onu. ;)

@boreas.oti
bncede öhhh abi kaç kişi aradık bulamadık küçükmüymüş patlaklar.

anlatım güzel fotolar süper ... gezi değil sanki saferi..:) elinize pedalınıza sağlık... gezmeye devam... forum ve sizlerin sayesinde güzelim türkiyenin en ucra köşşelerini evliya celebi gibi gezmeye başladım... evliya celebi şimdi yaşasa herhalda pedalla gezerdi.... belki sizlerden biriyle geziyo olabilir...) tüm arkadaslara paylasım icin teşekkür... durmayın pedallayın...:)

@sniper

:D Teşekkürler yorumlarınız için. Bu arada özellikle mademler bölgesi Amerikan filmlerinde izlediğimiz Teksas çöllerini anımsattı bana. Issız, 35 dereceden hava kavruluyor, delik deşik maden çukurları, ortamda varil bidonları, barakalar, koltuklar. :eek:

@salih_26

evet kücüklermiş.. suda belli oluo zaten. belki yolda da yeni delikler açılmıştır. :) 20 dk boyunca dış lastikten diken temizledim :D lastikler 2,30 olunca ne kadar diken varsa toplamış :D :D

Tam bir keşif gezisi olmuş..Maşallah her yeri incelemişsiniz:D
Bizimle paylaştığınız için teşekkürler...

ayaklarınıza sağlık güzel gezi ve efor.maden bölgesi cidden süpermiş,tam filim çekim stüdyosu gibi "the hill have eyes" ın türkçesi çekilebilir :)

Geri