Efrahim kardeş bendede birkaç foto vardı ama makinanın program cd'sini bulamadım.bugun iyice arıyayım.düzenlemeler için eline sağlık..birdahaki gezide görüşmek üzere Allah'a emanet olun....
valla çok güzel olmuş bu gezi. anlatım ve fotolar da çok iyi...
üzüldüm sadece, gelebilmeyi isterdim .
(yapılması planlanan varsa) bir kaç hafta daha gezilere (özellikle uzun olanlara) gelemeyebilirim. bisiklet için yüklü bir masrafım var. halledince aranızda olurum inşallah.
Arkadaşlar bütün grubu tebrik ederim,emeklerinize sağlık.Sıcağa rağmen sizleri mutluluk içinde görmek bizleride mutlu etti.Gezilerinizin devamı dilerim..
Paylaşım için teşekkür ederim,Eksişehire selam ve sevgilerimle..
anlatım güzel fotolar süper ... gezi değil sanki saferi.. elinize pedalınıza sağlık... gezmeye devam... forum ve sizlerin sayesinde güzelim türkiyenin en ucra köşşelerini evliya celebi gibi gezmeye başladım... evliya celebi şimdi yaşasa herhalda pedalla gezerdi.... belki sizlerden biriyle geziyo olabilir...) tüm arkadaslara paylasım icin teşekkür... durmayın pedallayın...
Teşekkürler yorumlarınız için. Bu arada özellikle mademler bölgesi Amerikan filmlerinde izlediğimiz Teksas çöllerini anımsattı bana. Issız, 35 dereceden hava kavruluyor, delik deşik maden çukurları, ortamda varil bidonları, barakalar, koltuklar.
evet kücüklermiş.. suda belli oluo zaten. belki yolda da yeni delikler açılmıştır. 20 dk boyunca dış lastikten diken temizledim lastikler 2,30 olunca ne kadar diken varsa toplamış