Scudo Sports

23 Temmuz 2020 Bahadır Gürel'in hayatını kaybetmesi

Scudo
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• Beğen
Tepkiler: cazci ve necmeddin
Allah rahmet eylesin. Çok değerli bilgileri bizlerle paylaştı, her sezon antrenman planı yapmadan önce yazılarını bir kez daha okur öyle hazırlardım. Stravadan da takip ediyordum, son 3-4 haftadır aktif değildi. İçimden inşallah kalp rahatsızlığı nüksetmemiştir demiştim. Bugün haberi görünce çok üzüldüm, Allah kalanlara sabır versin 🤲

Biraz önce öğredim çok üzüldüm beraber birçok kez yol grubunda sürüşümüz olmuştu .Birkez daha ölümün ne kadar yakın olduğunu hatırlamış oldum. Allah rahmet eylesin .

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

• Beğen
Tepkiler: cazci ve necmeddin
Allah rahmet eylesin. Kendisinin üst düzey makaleleri ile bu günlere geldik. Ailesine sabır diliyorum

Ah be Bahadır abi, keşke seninle yüz yüze tanışma fırsatım olsaydı. Senin yazılarını okumak ayrı bir keyif veriyordu bana. Keşke daha uzun yıllar aramızda olsaydın. Bu konuyu görünce gerçekten çok üzüldüm. Allah sana rahmeti ile muamele etsin, ailene ve sevenlerine sabırlar versin.

Allah gani gani rahmet eylesin,yazılarından büyük feyz aldığım,konularını zevkle okuduğum bir büyüğümüzdü çok üzüldüm

Bu konuya az önce, ancak dolaylı olarak ulaşabildim. O günlerde sanırım BF'yi açmamışım. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Bisikleti her yönüyle seven, okuyan ve öğreten bir arkadışımızdı.

Hepimizin başı sağolsun, sevgili Bahadır Gürel ışıklar içinde uyusun.

• Beğen
Tepkiler: ordi ve cazci
Allah rahmet eylesin bende konuyu şimdi gördüm forumda çok değerli bilgiler veren bir kişiydi zamansız vefat etmesine üzüldüm.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Mekanın Cennet olsun Bahadır abi. Çok şey öğrendik senden :( Şimdi öğrendim, bilmiyordum ben de. İnanamadım ve çok üzüldüm...

Kendisiyle hiç yüzyüze tanışmadım. Yazdığı yazılardan bişeyler öğrenmiş biriyim. 2 sene önce forumda bir admine, bütün mesajlarına kronolojik olarak nasıl erişebileceğimi sormuştum ama bi dönüş alamadım. Forumdaki yazıların kıymetinden dolayı şu tarz bi proje planlıyordum.
"Kronolojik olarak butun mesajlarina bakıp gunluk konusmalari aradan cikartip butun yazılarını pdf yapmak başa da index koymayi planliyodum.sonrasinda pdf yi kitap yapip ailesine forum olarak elden teslim ederiz diye düşünmüştüm."

Dün gibi, sahilde bisiklet sürüşlerimiz :(

Geri