Scudo Sports

23 Temmuz 2020 Bahadır Gürel'in hayatını kaybetmesi

2016 yazında foruma ilk üye olduğum zamanlar bisiklete ilk başladığım zamanlardı ve Bahadır Ağabey forumda aktifti; aktif olmasa bile açtığı yüzlerce kaliteli ve bilgi dolu konularına ulaşıp çok şey öğreniyorduk ve bıraktığı bu değerli mirasla öğrenmeye devam edeceğiz.

Uzun zamandır adını anmasam da hiç birebir muhabbetimiz olmasa da isim hafızam çok kötü olsa da başlığı görür görmez yüreğime bir boğa oturdu.

Gittiğin yerde en güzel bisikletler, en güzel rotalar senin olsun ağabey...

Bisikletle ilgili Türkçe çok kısıtlı kaynak olmasına rağmen paylaştığı birbirinden değerli 251 konunun linki: Arama sonuçları

Minicik kişisel bir anı: Onca bilginin yanı sıra forumda ''takip et'' butonunu keşfetmeme vesile olmuştun. Hepi topu 4 yılda 4 kişi takip etmişim ve ilki sendin be ağabey...

Scudo
Ben de şahsen tanımasam da forumda muhabbetim vardı, çok üzücü...
Forumun bir yerine Bahadır Gürel bölümü açılabilir. Tüm teknik ve faydalı konuları orada toplanabilir...

Bilgilerini paylaşan ve tevazu sahibi bu arkadaşımızın mekanı cennet olsun bisiklet camiasının başı sağolsun

Allah rahmet eylesin. Ailesine de başsağlığı diliyorum. Forumdaki paylaşımları çok ileri seviyedeydi. Tanışmasak bile hepimiz için büyük kayıp....
@Admin bu başlık her nekadar zaten yukarıda kalacaksa da . Mümkünse 1 hafta 10 gün sabitleyebilir mısınız ?

Allah rahmet eylesin. Güzel kardeşimizin mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum...

Yazılarını büyük bir keyifle okurdum. Bisiklete dair bilgi, görgü ve tecrübelerimizde emeği geçmiş bir insandır. Allah rahmet eylesin, hep güzel anıları ve paylaşımlarıyla hatırlansın...

Yüz yüze görüşmemiş olsak da forumda o kadar muhabbetimiz oldu.
Gerçekten çok üzücü bir durum Allah rahmet eylesin.

Mekanı cennet olsun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Allah ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun. Üzücü gerçekten bisiklet camiasından, forumdan böyle bir haber almak. Kalemine sağlık.

Yeni olduğumdan dolayı kendisini tanıma fırsatım olmadı ama açtığı başlıklara baktığımda en az buradaki eski dostları kadar bende üzüldüm ☹️

Geri