Scudo Sports

23 Nisan Çarşamba Çekmeköy>Şile Sahilköy Turu

@Aycan Türkmenoğlu

Maltepe'den gelebileceğimi bilsem katılırdım. : )

Ben yine Maltepe-Pendik-Kadıköy yapacağım sahilden.

Scudo
@Fatih

Beğenmenize sevindim, çok bir şey yapamadım aslında... Bu arada 1 mayıs sesleri duyuyorum ufaktan ufaktan :) ne güzel olur. Hep beraber bir tur daha, hem sen söyledin bizim antrenman yapmamız lazım.

Not : mesajı kaçıranlar için video linki (link)

@caglayan
1 Mayıs Şile turu yapabiliriz 100 km. Sahile iner işçi bayramını kutlarız :)

çağlayan hocam eline sağlık, video çok güzel olmuş.
Düzenleme Adobe Premiere lemi yapıldı?

Valla ne yalan soyleyim kendime guvenemiyorum :) 85 km yi zor bitirdik 100 km nasil olur gelebilirmiyim bilmiyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Baki biz sileye gidelim ama donuste bizi alsinlar ; ) 50 km bizi kurtarir fazlasi şimdilik bunyeye zarar ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Baki Polat

Baki abi çok kişi gidince motive olur insan hem ne zorluk çektiniz uyumlu bir şekilde dura kalka tamamladık :) 85'i deviren üzerine15 daha koyar 100 tamamlar.

@Salih Gökmen

Olmaaaz :) Hep birlikte gidip, hep birlikte döneceğiz... İşin şakası bir yana da gelmek isterseniz abi yapalım yine bir organizasyon.

Kardes zaten o kadar kalabalik olmasak gaza gelip tamamlayamazdim bu bir gercek ama bakalim ic islerinden izin alabilirsek dusuneyim :)

@Salih Gökmen

Mantikli salih bey yada biz arabayla omerliye gidip ordan katilalim :)

Çekmeköy > Sahilköy Bisiklet turumuza ait video, indiremeyenler için.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Baki Polat
Tebrik ederim. Çok eğlenceli ve güzel bir tur olmuş. Kıskandım şimdi :D Grup hiç dağılmayacak gibi gözüküyor. Yazın sizlere katılmak isterim. Ve video çok başarılı. Elinize sağlık. Saygılar..

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
1 Mayıs için beni yazabilirsiniz. Sizilerin gazı ile aldığım bisikletle İlk kez dün sabah Ümraniye-Bostancı-Kartal-Pendik yapıp geriye aynı yolu izleyerek Ümraniyeye gelmeyi başardım. Kaç km oldu bilmiyorum ama 40-50 arası bişey oldu sanırım. Oturan yerlerim ağrımasına rağmen aranıza alırsanız ki mecbur alacaksınız (bisikleti sizin gazınızla aldık.) 1 Mayısta listeye ekleyebilirsiniz.

• Beğen
Bu tempoyla gidersem haftalık en az 250 km yapmaya başlayacağım.. : ) HSonları yan çizmeyin de sahil turlarına devam edelim Salih Başkan.. Dün çıktım, Bugün de sahil turu yapacağım. 1 Mayıs için de müsait olursam katılmayı çok isterim.

Edit: Yüklediğim fotoları aldınız mı?

Arkadaslar merhaba. Aralik ocak gibi buyuk bir :D normal bir bisiklet almayi planliyordum. Dun bu ilani gordum acaba bunu degerlendirsem mı.

(link)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her herturlu buyuk organizasyona katilirim lutfen 100 KM altinda bir parkur olmasin ama

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cetinsin

sinan ilk tura göre şow yapmışsın maşallah tebrikeler ..

@muhammet.u

Mami sen bidaha binmezsin diyordum ama bakıyorum kanına işlemiş :))

@Mehmet Selim G

Mhmedin mehmedim sahil turları çocukların kumda oynaması gibi geliyor bana :)) he sahil turu olur tabi önceden ben
araba ile bostancıya gelip oradan tura katılıyordumartık sahil turlarına gebzeden pedallayıp katılırrım bu şekilde olur :)

@Aycan Türkmenoğlu

Aycanım link açılıyor ama sen o bisiklet ile fenomen oldun :))

@caglayan

Üstad eline saglık harika olmuş şu an bisklete atlayıp yollara düşmek geçti içim den :)

Doğru diyosun Salih ama şöle büyük bisiklet ile daha uzun yollar gideriz.Trek çok hoşuma gitti.
Gönderdiğim link doğru değilmiş. İlan direk açılmıyor. Doğru link aşağıdaki. Yorumlarınızı bekliyorum.

(link)

@muhammet.u

Ama artik o bisikleti degistir lutfen sana yazik valla :)))

Trek cok guzel, ama kadro sana kucuk. 45 cm, 17,5 inc.
muhakkak boyuna uygun olsun, ancak bedava ise kabul et :)

Geri