Scudo Sports

23 Nisan 2010 Akçay -İzmir 210 Km Gezimiz

uzun soluklu geziler harika oluyor , paylaşım için teşekkürler..
sahildeki masanız ne kadar güzel öyle..çatladım valla..
4 yılı öğrencilik olmak üzere 5 yılım geçti izmir'de..bu şehrin adının geçtiği her zaman içim sızlar..
resimler , gezi , anlatım , dostluk görüntüleri hepsi çok iyi...
daha ne söylenebilir ki , ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Tepkiler: kizak
Scudo
@kizak

Muammer Bey,
Haziranın 15 inden sonra İstanbuldan başlayarak Kuşadasına gitmeyi planlıyorum. Akçayda bacanağımda 1 veya 2 gece konaklamayı düşünüyorum. Eğer enerjim yeterse Kuşadasından da Antalyaya devam edeceğim. Eğer sizde başka bir turda olmazsanız bir merhaba demek isterim.

• Beğen
@kizak

Şubat ayından beri Eskişehir'e taşındık sayılır. Ama Akçay'a geri dönebiliriz. Sait'le görüşüyorduk ordayken. Eğer gelirsem bir arkadaşım daha oldu. :in:

Görüşmek dileğiyle.

Sevgili Kizak abi, sizi öncelikle uzun yolda 25 km/h'lik ortalamanız için kutlamam lazım. :in: Harika bir rota, sunum ve fotoğraflarla daha da güzelleşmiş. :in:

• Beğen
@Orhan Kılıç

Merhabalar Orhan kardeşim.Tabiiki tanışmayı bende çok isterim.Bizim mayıs 11 de Çanakkaleden 2 arkadaşım buradan ben Gökova bisiklet turu için hareket edeceğiz.İzmir, Aydın ,Muuğlaya akadr devam edeceğiz.4 Gün gökova tırundan sonra Allah nasip ederse Alanyaya kadar gitmeyi planladık İnşallah döndüğümüzde duruma göre seninle .,Belki birkaç kişi senin turunu tamamlarız.Akçaya geldiğinde benimde misafirim olursun.Seni ağırlamak bana onur verir Haberleşmeyi kesmeyelim.Selamlar saygılar bol pedallı günler dlerim :in:

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Ahmet Salih Özenir

Sevgili Ahmet kardeşim yorumların için teşekkür ederim.Ortalama 20 --25 benim yaşımda bir insan için iyi sayılır.çıtayı dahada yükseltmek için hergün 50 60 km yol yapamak gerekir.İnşallah nersin taraglarına gelirsm mutlaka rahatsız ederim .Sevgiler saygılar.Sağlıklı bol pedallar.:in: :in: :in:

@Serkan Çoban

Serkancım eskişehşrde çok güzel bir şahirimiz:Bisiklet açısından mükemmel.Orada geçen 4 yıl içerisinde çok güzel bisiklet grubu oluşturduk.Sende arkadaşlara bahsettim özel mesaj atmışlar.Tanışıp güzel faaliyetler yapabilirsiniz.Akçaya geldiğinde mutlaka görüşelim Sevgiler saygılar.

@karakaya

Sevgili aekadaşım inşallah Mayıs ayının ortalarında Gökova bisiklet turu var Akçayadan Alanyaya kadar gidecez Antalyaya geldiğimizde mutlaka tanışmak merhaba demek isteriz .Yorumların için çok teşekkür ederim.İzmir bambaşka bir kent.sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.Sağlıklı bol pedallı günler.:in: :in: :in:

@Kamil Yıldız

Selamlar Kamilcim .Ben Muratla konuştum mazeretimi bildirdim ama inan gönlüm orada sizlerle beraber olacak. Allah nasip ederse hep beraber çok güzel gezilere imza atacağız.Bozcaada turunda benide aranızda hisseedin.Sizlere hayırlı yolculuklar Neşeli ,eğlenceli geziler diliyorum.18 MART ÇANKKALE BİSKLET GRUBUma kucak dolusu sevgiler. :in:

• Beğen
Tepkiler: Kamil Yıldız
@kizak

Sağol abim, biz de ada turunu haftaya erteledik zaten; sensiz ada turu yapar mıyız hiç? :) Hala şansın var yani, haftaya pazar siz yola çıkmadan önceki son fırsat bu. Hem İrfan abi ile Cihan abi de katılabilir. Hep beraber gideriz pazar günü. :) Görüşmek üzere abicim, kendine çok iyi bak..!

• Beğen
:in: Kamilcim bu habere çok sevindim. Yinede nasip diyorum ama inşallah haftaya berber gerçekleştiririz Bozcaada gezisini.hepinize ayrı ayrı selamlar sevgiler.:in: :in:

• Beğen
Tepkiler: Kamil Yıldız
Yazları havasına denizine başka herşeyine aşık olduğum Akçay :)
yazın görüşürüz kaz dağınına tırmanır izmir,çanakkale yaparız

• Beğen
@Şafak Atilla Akpınar

Selamlar Şafak kardeşim .İnşallah yaza bekliyoruz .Burada baya bi grup oluşmaya başladı.Yaza harika geziler olacak

Yorumların için teşekkürler kardeşim.Bende sizlerin faaliyetlerinizi yakından takip ediyorum herkese selamlar

harika bir gezi olmuş abi ayaklarınıza sağlık...

ayrıca aaaah ah diyorum, şöyle düzgün bir bisiklet alsam da katılabilsem size... bakalım ne zaman göreceğiz o günleri.

• Beğen
@janny

Allah herkesin gönlüne göre versin,İnşallah çok daha güzel bir bisikletin olsun.

Geri