Scudo Sports

23 Nisan 2010 Akçay -İzmir 210 Km Gezimiz

Tabiiki öncelikli iş ve ekmek Emeğe saygı.yorumların için teşekkürler

Scudo
@Birol AKTÜRK

Geldiğinde mutlaka görüşelim çok naif bir grup oluşacak eminim .Bende teşekkür ederim

@Umut Palabıyık

Bisiklet sporu hem ağır bir okadarda sağlıklı.Gençlik insanın içinde. Önemli olan onu açığa çıkarmak.Rahmetli Rıfat ÇALIŞKAN hocamın dediği bir laf var :Bisiklete binen yaşlanmaz diye siz gençlerde bisiklete sürekli binerseniz bizlerden çok daha iyi olacağınıza eminim.Sevgiler saygılar

• Beğen
Tepkiler: Umut Palabıyık
@bicylerace

Canım kardeşim eskişehşrde 4 yılım geçti (2005--2010) çok faaliyetler yaptık ama nasıl olduda karşılaşmadık bilmem.Avlakkayasından Frig vadisine kadar birçok faaliyetler gerçekleştirdik.Sağlık olsun yinede gönüller bir olsun .Sevgiler saygılar.

Muammer abi tur arkadaşın olarak bende çok memnun kaldım.İzmir turu öncesinde 140 km. ile Çanakkale'ye gitmiş olmamın çok faydasını bu turda gördüm.Seni de ayrıca uzun yoldaki uyum ve performansından dolayı kutlarım.Pedallamaya devam diyorum yenisine sağlık, görüşmek üzere selamlar.

• Beğen
Tepkiler: kizak
çok güzel bir tur olmuş.ayaklarınıza sağlık.paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Tebrikler, yine zımba gibi bir tura imza atmışsınız Muammer hocam.
Keyif içinde geçtiği her halinizden belli. Balıklar yenmiş, sohbetler edilmiş ve Türkiye'nin kalbi İzmir'e dokunmuşsunuz. Yeni turlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Merak ettiğim şu: Otobüsle dönüşte, firmalar bisiklete nasıl bakıyorlar? Bir sıkıntı oldu mu?

• Beğen
Hakan kardeşim merhabalar.Yorumların için çok teşekkür ederim.Keyifli bir tur gerçekleştirdik.İzmirde her zaman olduğu insanlarıyla doğasıyla sıcacık naifti.Hakancım biz Sebat turizm ile geldik .Çanakkale dönüşü Truvai setahat ile geldim bagajda yer oldığu müddetçe hiç problem çıkartmıyolar.Ayrıca ücret talebide yok.Yazın diğer firmalar neolur bilemem.Kamil Koç biri iki ay evvel Bisikletlerinizi taşıyoruz kampanyası yapmıştı.inşallah diğer firmalarda böyle dacranırlar.Hakancım hepinize ayrı ayrı selamlarımı sevgilerimi şükranlarımı sunuyorum hoşcakalın. :in:

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Yaptığınız turlar ve paylaşımlarınız ile insanların bende yapabilirmiyim diye bu işe niyetlenmesine vesile oluyorsunuz. Genç, yaşlı daha çok sayıda insanı tur yaparken yollarda görebilmek umuduyla. Bir gün dünyanın herhangi bir yerinde karşılaşıp selamlaşabilmek umuduyla, hoşçakalın.

• Beğen
İkinizi de tebrik ediyorum. Akçay'da olsaydım size katılırdım kesin! :in:
Bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler.

Ayağınıza sağlık. Resimler de anlatımda çok güzel. Yolda en gıcık durum da tabi ki zamansız lastik patlakları. :) Oda ayrı bir şans. Sahildeki samimi karelerde ayrı bir güzeldir. Bisiklet sporu gerçekten sıcaklık ve samimiyeti ifade ediyor. Emeğinize sağlık.

Hayırlı ve sağlıklı bir yaşam diliyorum abi.

• Beğen
@sadana

Sevgili kardeşim yolda başımıza herşey gelebilir.Tabiiki gerkli malzemelr olduktan sonra sadece zaman kaybı.Allah daha büyük bir şey vermesin.O da tuzu biberi.Yorumların için teşekkür ederim. Sağlıklı bol pedallar.:in:

@Serkan Çoban

Serkancım yorumların için teşekkürler.Eskişehire mi taşındınız.Akaçaya gelecekmisin

@Orhan Kılıç

Merhabalar Orhan kardeşim yorumların için teşekkür ederim.Seninde söylediğin gibi bisiklet paylaşmak,mücadele,gezi,sporkardeşlik ve 40 derde deva imiş.İnşallah bu taraflara yolun düşerse başımın üstünde yerin var. Sağlıklı bol pedallı günler dilerim.:in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
vay vay vay abilerin en güzeli gercekten harika bir tur olmuş yaaa valla imrendim ,ayrıca yelekte baya güzelmiş birde insanda öğle bir far varken gece tura başlar tabi nerden aldın be abi bizde alalım ::))))))))ama sebin gibi sana eşlik eden arkadaşıda kutlarım hele o aradaki rakı ve balıkta harikaydı elinize ve pedallarınıza sağlık abicim ,devamınıda bekliyoruz ona göre .sonsuz saygı ve sevgilerimle .18 MART BİSİKLET GRUP BAŞKANI

• Beğen
@varol bisiklet

Canım kardeşim yorumların için teşekkürler keşke sizlerle beraber olsaydık.Üzerine afiyet balığın olmzsa olmazı.İnşallah Çanakkaledede yaparız. Sevgiler saygılar bizden .Herkese:in: :in: :in:

Dedem sizi tebrik ederim gene muhteşem bir tura imza atmışsınız.Artık buraya gelincede turlar yapıcaz o yüzden fazla yorma kendini:)Herkese saygılar sevgiler bol pedallı günler...

• Beğen
@Gürkan ATAR

Gürkancım yorumun için teşekkür ederim.Ben nekadar yorulsamda biz ikimiz hep beraber pedallarız.İnşallah bu hafta sonu orada olmaya çalışacağım.Bozcaada turu var oooooffffff be.Süper olur:in: :in: :in:

Vaay Muammer abim, harika bir gezi çıkarmışsınız yine. Ellerinize, ayaklarınıza sağlık. :) İzmir' e birlikte pedal basmak ne keyifli olurdu, inşallah bir gün o da olur.. :)

Bu haftasonu için de hiç itiraz, bahane kabul etmiyoruz haberin olsun. Siz uzun yola çıkmadan senle bi rakı balık yapacağız adada. :) Yarın haberleşelim mutlaka abi, kendine iyi bak. Görüşmek dileğiyle..!

• Beğen
Geri