Scudo Sports

22 Kasım Korsan Dayig Turu Mavi-Riva

Yarın havanız güzel, yolunuz açık olsun.
Kazasız, keyifli tur diliyorum hepinize.
Bayram sonrası bisikletimi alıp turlara gelicem artık.

Yeter yaw kaç haftadır "klavye bisikletçiliği" (görkem'in lugatından) yapmaktan sıkıldım.

Kudret Abi başın sağolsun.

Scudo
@Vural UZUN

Hayret Vural Hadi ben yoktum piyasada sen nerelere kaybolmuştun .? Epeydir sende hiç gözükmüyodun?Sülüklügöl ü yapmadan kayboldun ortadan.

riva de janeiro carnaval de sis

1. görk
2. korsan hasan
3. zekeriya (frenlerini yaptırabilirse)
4. tolga yalcin
5. bazuka
6. metin
7. doktor tolga
8. hoca gökhan
9. polis kudu

Buluşma Yeri: Üsküdar İskelesi
Buluşma Saati: 09.00 - 09.15 arası ( 09.30 kesin hareket )

Sigaraya biri yüzünden tekrar başladım Hasan. Nicedir içiyorum. Ama bırakacağım. Tek bir neden yeterli.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
ben de forum a yeni katıldım ve sizinle birlikte pedal cevirmek istiyorum daha önceden bu tip bir tura katılmıslıgım yok bu konuda acemiyim umarım hemen adapte olabilirim saat 8.30 da üsküdar vapur iskelesinde olucam görüsmek üzere

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

(link)
Comfortable with plenty of sun. Winds will be light and variableRealfeel®: 20 °CHigh: 17 °C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Accu weather'ı tebrik ediyorum, hava güzeldi. Türkiye Meteorolojisi patladı ama accuweather tuttu. Mert bu bilgi için teşekkürler.

Gezimiz çok güzel geçti. Üsküdar'dan 10.00'da çıktığımız için ve akşamları hava erken karardığı için Riva'ya gitseydik dönüşümüz tehlikeli olabilirdi diye düşündü Kudu ve haklıydı. Kudu'nun önerisi ile rotamızı değiştirdik ve daha önce gitmediğimiz yerlere gittik. Resimlerde nerelere gittiğimizi görebilirsiniz. Gerçekten o tabiat bir harikaydı.

Resimleri 1-2 saat içinde Şehiriçi Gezi ve Tur Makaleleri bölümüne atmış olurum. Hasan bizi kostümlere bürüdü :D Ben çok güldüm sizin de güleceğinize eminim.

@G. Akpınar

aklıma geldikçe hala gülüyorum şeko harikaydı yahu
hasan gene bizi uçurdu

:D :D :D :D :D

@G. Akpınar

resimleri göremedim daha doğrusu açılmadı bende

aşağıdaki yazı çıktı

kudu, bu sayfaya erişim yetkiniz yok. Bunun nedeni şunlardan biri olabilir:

Bu sayfayı görebilme yetkisine sahip üyelik hesabınız yok. Yani; yöneticilere özel bir sayfaya girmeye çalışıyor olabilirsiniz.
Eğer mesaj atmaya çalışıyorsanız, hesabınız aktive edilmemiş veya administrator hesabınızı inaktive etmiş olabilir.

Kudret abi sorun sende değil konuyu kaldırmışlar.
Bu arada güzel eğlenmişiniz tebrikler.

Arkadaşlar Görkem in resimlerine buradan bakabilirsiniz hepsi çok güzel.

@CEM ATEŞ

neyse resimler çok komikti gülmekten öldüm bu gün bu kadar eğlenmemiştim
neyse önemli değil hayallah unutulacak gibi değildi

@G. Akpınar

@kudu

Resimleri forum kurallarına aykırı olarak attığınız için, konu geri dönüşüme atılmıştır. Konunuzu, forum kurallarına uygun olarak yeniden açabilirsiniz.
Kaldırılan konuda sadece link vardı.

Aşağıda forum kuralımız var. Ona uygun olarak konunuzu paylaşabilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla.

Forum kuralı:
0:cool: Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, site tanıtım bölümü dışında yasaktır. Eğer mutlaka link vermek isteniyorsa; site tamamen amatör ruhla hazırlanmış gezi paylaşım sitesi olmalı, ilgili linke direk yönlendirici ifadeler kullanmadan foto ve yazılar öncelikle bizzat bisikletforumda makul oranda paylaşılmalı. (Makul orana kriter olarak yalnız bisikletforumda paylaşılmış diğer üyelere ait ortalama bir gezinin kalitesi göz önünde tutulacaktır.)

@Ender Alıcıoğlu

çok teşekkürler ender bey sağlık olsun sorun değil biraz çılgınca oldu kusura bakmayın daha doğrusu geziden öte karnaval turu oldu uyarınız için teşekkür ederim

@kudu

Sevgili Kudret arkadaşım.

İnanın gezilerinizi zevk içinde takip ediyorum. Ama forumun düzgün işlemesi için belli kurallar konulmuş.
Kaldırlan konuda sadece link vardı. Bu forum kuralına göre uygun değil. Buraya resimlerinizin atılmasını bekliyorum.
İlginiz içinde teşekkür ediyorum.

Güzel bir gezi ve güzel eğlence :)

Sevgi ve selamlarımla.

KORSAN DAYİG TURU süperdi hasan abi yine yapmış yapacağını korsan,cadı kostümleriyle geldi çok güldük çok eğlendik.Tura katılan herkese teşekkürler başka rio carnavalo gezilerinde görüşmek üzere :D:D

Neye niyet neye kısmet. Güya Rivaya gidecektik. Ama ben varya keşfetmeyi daha çok seviyorum. Rasgele bisiklet sürmek, daha önce belirlenmiş bir yere gitmekten daha çok keyif veriyor.

@G. Akpınar

bilmediğimiz yerlere keşif turları şeklinde turlar olursa zevkli olur diye düşünüyorum

Kudu, senin aradığın rival karbon hazneleri bu adresten görebilirsin.
(link)

Geri