Scudo Sports

22.02.2009 Esk-Bozüyük....

Scudo
Arkadaslar oncelıkle sızlerden ozur dılıyorum,ıse gec kalmıslıgın verdıgı sınır ve moral bozuklugu ıle yanınızdan selamsız gectım hatta sızın selamınızı bıle gormedım(benı tanıyanlar bılır en kızdıgım sey selamımın alınmamasıdır ve selamsız hal hatır sormadan gecmem kesınlıkle)tekrar tekrar ozur dılıyorum hepınızden!
Gezınız cok keyıflı gecmıs ayaklarınıza saglık,ınsallah bırdahakı karsılasmamızda tanısmamız ve bırlıkte pedallamamız dılegıyle!
Bu arada cok yakın bı zamanda DAM(Doga Aktıvıtelerı Merkezı) organızasyonu ıle trekıng ve bısıklet gezılerı duzenleyecegız,havaların bırazdaha duzelmesı ıle bırlıkte her hafta sonu etkınlıkler olacak
Gorusmek dılegıyle...!

Gezi ve rota çok güzel. Kaçırdığıma üzüldüm.
Artık bi daha ki sefere.

• Beğen
Tepkiler: todiefor
aslında gecen hafta sonu değilde bu hafta sonu cıkmayı planlamıştım ilk başta geziye gelenlerin bildiği malum sebebe yetişememe korkusundan dolayı ama iyikide yapmışız hem yetiştim hemde bugün eskişehirde müthiş bi kar yağışı başladı onur gelebilseymiş ii olucakmış ama neyse salık olsun

Arkadaşlar ben şu an İstanbul'dayım, yakın zamanda da bisiklet almayı düşünüyorum eğer denk getirebilirsek böyle gezilere katılmak isterim Eskişehir'de olduğum zamanlarda...

haklısın ama ben yinede hatırlatıyım dedim :d

Bozüyük ve Eskişehir fotolarını görünce anılarım tazelendi. Üniversiteyi Bilecik/Pazaryerinde okurken İstanbul trenlerine hep Bozüyükten binerdik. Paylaşım için teşekkürler, güzel gezi olmuş.

• Beğen
Tepkiler: todiefor
Geri