Scudo Sports

21.10.2007-Pazar Bakırköy-Sarıyer sahil şeridi turu

Soner abi ben ölmüşüm bugün ya!!! Evde de bahtsızlıklarım devam etti, bu hafta 1 vizem 2 ödevimin olduğunu öğrendim, o yüzden yarın katılamayacığımı üzülerek bildiriyorum....
Ayrıca İznik turu benim tarafımadan yarım kalsa da gayet güzeldi ama bunu tamamlamam lazım!!! Ama iyi yorulmuşum böyle bi yorgunluk lazım oluyor bazen:)

Scudo
Hadi Bakalım burada fena şekilde yağmur yağıyor :)

Ama ne dedik yağsa da romantik bir tur yaşasak...

Ben hazırlandım ve şimdi çıkıyorum ;)

burada hava kötü fena yagmur yagıyor bu nedenle gelemiyorm ulas arkadaşımıza kolay gelsin diyorum

malesef benim de çok gelmek istediğim bi turdu ve hava muhalefetinden dolayı gelemedim.acaba katılım sayısı ne oldu ..hava muhalefeti olmadığı sürece böyle turların devamını bekleriz .. bu durumdan dolayı tura katılma sayısında eksilme oldu mu . ? yağmur olsa da katılan arkadaşlar açısından zevkli ve değişik 1 tur olmuştur diye düüşünüyorum...

@Bahtsız

Utku nasılsın ;), iznik gölü ve çevresi çok güzeldi keşke sen de devam edebilseydin; artık biraz daha tedbirli olup yedek lastik bulundurursun :D
valla anlatılamaz yaşanılır bir turdu :rolleyes: aslında bende öyle bir yorgunluk yok ama gece 2:30 gibi eve varabildiğimiz için sabah kalkamadım bu tura, Soner Abi gitmiştir herhalde katılımı ve nasıl geçtiğini bir öğrensek :D

Arkadaşlar tur yapıldı.Biraz sonra resimleri ve yorumları okuyabilirsiniz

sabah saatlerinde hava şartlarının kötü olmasına rağmen, çok güzel bir gezi olduğunu söyleyebilirim. biraz ıslandık, hatta benim ayakkabı komple su oldu ama bu tur için değerdi. yağmurluğumun olmaması da beni zorladı biraz. tura bahçeşehir'den katılmıştım, çok hevesliydim forumdaki katılım sayısını görünce fakat biraz pişman oldum açıkçası, ama yine de gelen arkadaşlara bizzat teşekkür ederim, şahsen çok güzel vakit geçirdim sayelerinde, hepsi çok sıcakkanlı davrandı bana ilk turum olmasına rağmen. bu arada eğer fotoğraflar yetmezse ben de foruma upload ederim :)

sevgiler,
birtan.

@Darius

Bende kendi adıma teşekkür ederim. Fotoğrafları sen yinede upload et.

herkese selam.
sabah oy kullanıp hızlı bir şekilde yola koyuldum.merter sapağında efes pilsenin arkasında yanımdan hızla geçen bir otomobil beni sırılsıklam olmam için şartlamıştı kendini resmen.kaçayım derken başımı arkama cevirdiğim anda suyun içine kladırıma sürterek güzel bir düşüş sergiledim.Allahtan trafik fazla yoktu daha kötüsüde olabilirdi çünkü yola resmen yayıldım.hem çamur içinde kaldım hemde oldukça korktum.çok defa düştüm ama bu şekilde yolun ortasına yayılmadım.bacaklarım titriyordu resmen.
aynen eve döndüm.o sırada beni bakırköyden tura katılacak ismini bilmediğim bir arkadaş aradı sağolsun.
üstümü değiştirip aynen tekrar yola düştüm.ben E-5 üstünden diğer telefonla görüştüğüm arkadaşta sahilden basarak yine ikimiz telefonla görüşerek sizlere yetişmek için pedallamaya başladık.topkapı girişinde tekrar telefonum çaldı elimi montumun cebine attım fakat eldivenlerim ıslak olduğundan bu seferde telefonu düşürdüm yere.sonuç paramparça.parçaları toparlayıp her işte bir hayır vardır diyerek aynen eve döndüm.işte benim pazar günü gezim bundan ibaret oldu.
sizler güzel eğlenmişsiniz sevindim.görüşmek üzere arkadaşlar.

Hızlı BEy buyuk gecmis olsun

gecmiş olsun hızlı. ben ve birol hava yağmurlu olduğu için çıkamadık. katılan arkadaşlar için umarım güzel bir tur olmuştur. güzel bir havada ve başka bir turda görüşmek dileğiyle....

@hızlı

Çok çok çok büyük geçmiş olsun. Herşeyi hayıra yormak lazım tabiki boşver.

Bende pazar günü yağmurun sayesinde kalktım camdan bakmama bile gerek kalkmadan daha yatakdan uyanır uyanmaz ağzımdan çıkan ilk söz(daha gözlerimi bile açmadan) "tüh beee yaaaaaa offffff ne güzel tura gidicektim"
dedim tabi arada bir kaç özel lafda varda neyse :D:D:D:D

Neyse bir başka bbahara kaldı tanışma ve gezme turu.

25 kişi gelcekti tura ama resimlerde 6-7 kişi gördüm sanırım:) sanırım 3 çarpmam gerekirken bu rakamı nerdeyse 3 bölmüşüz :D.

@serdarsen

Olmadı ama bu sadece güzel bir havadamı bisiklete binilir?
Biz dün çok eğlendik.Yapılması gereken biraz daha dikkatli olmak sadece.Umarım sizide aramızda görürüz ilerki zamanlarda....

@serdarsen

walla koştura koştura giderken yolda gözlerim hep sizi aradı.keşke arasaydınız beni.:mad: :D :D
olur dostum başka turlarda görüşürüzzz

Hızlı abicim çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Başka bir turda görüşmek dileğiyle...

@hızlı

hızlı, seni arayan bendim, telefon numaranı da son gün forumda görmüştüm, çünkü turdaki kimsenin telefon numarası yoktu bende. ben beşiktaş'a gelmeden 10 dakka önce seni en az 20 kere aramışımdır ama ulaşamadım, telefonunun şarjının bittiğini düşünmüştüm o esnada, çok geçmiş olsun. umarım başka bir turda beraber pedallarız, sağlık olsun.

selam darius,teşekkür ederim.
sen dün yetişebildinmi peki guruba. ?

hızlı kardeş,çok geçmiş olsun...neyse ki sen iyisin...

@hızlı

Üstadım çok geçmiş olsun .
Allahtan daha kötü bir şey olmamış .
Sen iyi ol da , nice yeni turlara katılmak problem değil .
Başına gelenlere üzüldüm .
Kendine iyi bak . . .

Geri