Scudo Sports

21.10.2007-Pazar Bakırköy-Sarıyer sahil şeridi turu

@hızlı

aa dogru hızlınında sozunu etigi bir soz var

Tarihi sariyer borekcisinden

Borekler Sonerden
Ayranlar Sertactandı

Not : Ama sorun su ki katılım sayısı uctu gitti Soner Sertactan istemek nasıl olur bilemem :)

Scudo
sevgili ulaş;
ben de yeni başlayanlar grubuna dahil miyim acep?:eek:

@msd_57

AAAA soner börekler sendemi?Hımmm ağzımın suları aktı börek lafını duyunca.

@msd_57

zaten bende ayran işlerini sonre devrettim
ama yok illa ayranı sertac alıcak derseniz kolay 5 litre suya biraz beyaz boya birazda tuz attımmı tamamdır:)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
yağmurlukları hazırlayın arkadaşlar,istanbul yağmurla sonbaharda çok güzel

(link)

Güneşli hava yarından sonra yerini sağanak yağmura bırakıyor, batı bölgeler cumartesiden itibaren dört gün boyunca yağış alacak
İstanbul'da cumartesiden itibaren dört gün sağanak yağmur bekleniyor, hava sıcaklığı önümüzdeki hafta 5 derece düşecek, 22 derecelerden 17 dereceye inecek.

• Beğen
@msd_57

fala turu bedeveye getirdik şimdiden anlaşılan.börekler ayranlar hazır buarada siiiiireaataç ayraana muhabbetine her zamanki biilindik yorumu ile katılmış..:D bu arada çaylar da şirketten (sarıyer itfaiyesinde yudumlucaz inş. ) ömer yıldırım arkadaşıımızdan.son aldımız bilgilere göre oda geliyo...... ...

sevdim ben bu turu yaaww....:D umarım soneryen dedi gibi kazasız tatlı ve yagmursuz :rolleyes: bi gün olur.. şimdidden sabırsızlanıyorum..... herkese selamlar... g.üzr..
Bir sevdadır Bisiklet......

• Beğen
evet bende varım turda ama yagmur yagmazsa gelicem hava yagarsada şasımıza pazarı iple çekiyorum görüşmek üzere

• Beğen
emre abi biz 9:30 da eminönü köprüsünün bitişideki sağda kalan ilk durak var orda oturur bekleriz. birkaç bişi atıştırırız olmadı :)

@soneryen

sonerim yukarıda yenı açtığım konu da senın gezıyle aynı gün,açtığım konu organizeli bır gezi olacağından ki yarın akşamda bu konuyu görüşecez yanı cuma akşamı,fikrimce hepberaber bu geziyi tamamlayalım,hem daha kalabalık vee değişiklik olmuş olur.nedersiniz arkadaşlar uyarmı.düşünelim karar verelim gelecek olan arkadaşları da ona göre yönlendiririz. herkese bol selamlar

@grikartal

Biz 2 hafta önceden bu tura adapta olup Delta Bisiklet grubu ile birleşerek Sarıyer turu yapmayı planladık. Turun güzergahının değişmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kusura bakma. Ayrıca Metin Bisiklet adminide kendini bizim tura dahil ettirdi, bu benim açtığın turun başlığını metin bisikletin forumunada taşıttırdı ama kendiside tıpkı senin açtığın başlığın aynısını forumda açarak benim anladığım kadarıyla bu tura gelmeyerek oraya gitmeyi düşünüyor. En iyi cevabı kendisi verecektir. Ayrıca bizde teklif var ısrar yok. Katılan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

@ahusenem

Kesinlikle değilsin :)

• Beğen
Tepkiler: ahusenem
@roadworms

sabah 09:30 da orada hazır ol.ilerliyen dakikalarda oradan geçeçeğiz.

işte 9:30 gibi köprü bitişinde bi durak var orda bekleriz herhalde bakarsın belki bir otobüs bizi almaya karar verir bisikletlerle :D (kaptan orta kapııı !!:))

arkadaşlar pazar günü %20 olasılıkla yağmur yağacakmış. fena bi oran diil. bisikletle çıkılabilir bence:)

bu olasılıklı hava durumu beni hep güldür müştür:p

bu arada sevgili ulaş, haftada 1 ya da 2 kere bisiklete binme olasılığı olan ve çoğu kez bu olasılık üzerine kurduğu planlar elinde patlayan biri olarak beni yeni başlayanlar arasında görmediğin için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ulas
sırf daha uzun olduğu için BSD'nin turuna katılıyorum,

aslında tur sayılarının artması ve katılımcıların çoğalması, hangi tura katılsak diye ikirciklenmeleri bence harika bir olay,

en kısa sürede bir haftasonu belgrad turu daha yapmak dileğiyle, harikaydı,

tüm arkadaşlara sevgiler :)

@sertacr88

kaptannn orta kapı ve kaptanın yüz ifadesi hiç yabancı gelmiyorrr:D :D

Delta Bisikletin Önüne gelecek Arkadaşlar Dikkatinize

Arkadaşlar 10 30 da Beşiktaşta olmamız gerekiyor.

Buda 9 45 vapuruna binmemiz gerektiği anlamına geliyor.Delta bisikletin önünden Pazar sabahı en geç 9 20 de beşiktaş iskelesine doğru yola çıkmak zorundayız.İsteyen Delta bisikletin önüne gelebilir.İsteyen bize beşiktaş iskelesinde katılabilir

Soner abim ben tura taksimden dahil olucam. Yani sizi beşiktaşdaki o meydanda beklicem hani orta heykel olan:D (kaykaycıların mekanı) :D

saat 10:00 gibi orda olucam.
Saygılar...

Biz yarın sabah 09:20 den hareket ediyoruz. Bize katılacak arkadaşlar 09:00 da Deltanın önünde olsunlar. Vapur saati 09:45

Geri