Scudo Sports

21.02.2010 Kaçkar Bisiklet Kış Antr. Yarışları FİNAL

Scudo
@Nursel Azaklı

Aslında geçmişki yarışlara göre çamur oranı çok azdı ve gerçekten muhteşemdi parkur... ilk yarışımızı görmeliydinzz :D:D bisiklet gitmiyor 11kilo iken 30kilo oluyor buda sürmemizi zorlaştırıyor :)

Arkadaşlar bidahaki İstanbul daki kış antreman yarışları önümüzdeki sene mi birde çekmeköy dışında belgrad ta yapılıyor hatalıysam düzeltin beni

@bulent_atlas

Keskiden haber yok.yarışlarda demekki kimseye birsey vermiycez olan mal sahibine oluyor..

oğuz bir dahaki yarışda kaybeden yada vermeyi unutan arkadaş adına bir aded yankeski takımınıza hediye edicem mutlu son:)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
@Güney Tuncer

Bora efsane zaten, benim hiç unutmadığım bir anım, Bolu maratonu Türkiye şampiyonası önceki günü otel önündeki düzlükte bir saat futbol oynadıydı ben de bir arkadaşa bu adam şimdi futbol oynuyor paldır küldür yoruyor kendini, yarın da tutar Türkiye maraton şampiyonu olur demiştim, aynen dediğim gibi olduydu ;)
Düşünsenize ertesi günü 2000 metre irtifalarda en az 1000 metre irtifa alacağınız 4-5 saat sürecek işkence maratonu var ve siz önceki günü akşam futbol koşturuyorsunuz :D

Geri