Scudo Sports

21.02.2010 Kaçkar Bisiklet Kış Antr. Yarışları FİNAL

Bugün ve yarın için parkurun durumu ile ilgili bilgi verebilecek birileri var mı acaba?
Çamur ne düzeyde?Bisikletten inip yürümemizi gerektirecek kısımlar var mı? Ona göre ayakkabı tercih edeceğim de.. Eğer parkur kurursa boşuna botlarımı taşımayayım yanımda..
Pazar günü büyük ihtimalle yağış olmayacak gibi görünüyor hava tahminlerinde..

Murat senin kamera gelmedi malesef.. Geleydi yanımda getirecektim.. Destek içinden şimdiden saol :)

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
Scudo
berkay hava şu anda günlük güneşlik ve sıcaklık yarın daha da yükselecek, yarış sırasında yağmaz diye umut ediyorum ama belli olmaz istanbulun havası.

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
@d.berkay

berkayın dediği gibi acaba parkurun durumu nasl olucak ...bende lastik seçiminde kararsızım :( ...

@Onur Berberci

sana katılıyorum benimde ilk yarışta sonuçlarda yanlışlık oldu ve bunu önliyemedim :boese157: dahası benimle beraber 1 arkadaşım daha bu durumla karşı karşıya geldi sonuçlardan sonra oynanma yapıldı ... bu durumların ortaya çıkmaması içi çip'in kullanımı çok büyük önem taşıyor, ama serkanın dediği gibi çip gerçektende sponsor olabilicek bir sorumluluk... oyüzden üzülerek olunan yanlışlıkları izlemek başka bir şey değiil... :(:( :(

Dün akşam biraz yağmur yağdı ama bugün hava çok güzeldi Çekmeköy' de ama yine de çamur vardır fakat ilk yarış kadar çamur olmaz diye tahmin ediyorum.

yarışlar çok eğlenceli geçiyor, heleki son karda yapılan yarış mükemmeldi final yarışıda en az onlar kadar eğlenceli olur diye düşünüyorum, çip sisteminin gelmeside büyük bir artı (teşekkürler kaçkar bisiklet) dershane nedeniyle bu sefer orda olamayacağım şimdiden katılan ve izleyen herkese iyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: Nursel Azaklı
Bir aksilik olmazsa bende katılmayı planlıyorum bu yarışa zaten çekmeköyde otururuyorum ama bu parkurda sürüş imkanı daha bulamadım umarım herşey güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Nursel Azaklı
@Ozan Karademir

Bugün parkura gittiyseniz zemin hakkında ne söyleyebilirsiniz?

@Mert Bağcılar

Gitmediyseniz de gider misiniz? :)
Birde güncel hava durumu nasıl orada?

beyler.. güncel hava durumu için yarın hafif yağışlı ve güneşli görünüyor ve dahası bu yağmurunda ne zamn yağıcagıda belli olmadıgına göre inş. diyorum ki öğle 12 ye kadar yağmur yağmaz:D:D akşama doğru yağsa ne müstesna olur bizim için :)

Ne olur en olmaz Medusa mı öne taktım =) arkadada Ranchero var, inşallah yüzümü kara çıkarmazlar..Umarım yağmurda yağmaz,serinin son yarışında zevk alarak yarışırız.

Şimdiden herkese başarılar

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Yarın hava öğleden önce ve öğlen Güneşli görünüyor... Öğleden sonra ise hafif yağış görünüyor.. Sanırım hava güzel olacak :)

parkura hiç gitmedim fakat önceki günlerdeki yağış sebebiyle yarış parkuruna benzer araziler hafif balçık kıvamında havada sanki yağıcakmış gibi ama hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
yarın yarışta görüşmek dileğiyle.chip sistem deneme fırsatı olucak çok şanslıyız.teşekkürler kaçkar bisiklet.

arkadaşlar parkur şu andan itibaren yağmur yağmazsa tam kıvamında olur diye düşünüyorum, az da olsa çamurlu yerler olacaktır ama yağmur yağarsa güzel bir çamur ziyafeti sizleri bekliyo olucak :D ayrıca şuan çekmeköyde hafif bir rüzgar başladı inş şiddetini arttırmaz , hava sert değil rüzgar tatlı tatlı esiyo :d ama yarına ne olur bilemem yarışan arkadaşlara şimdiden başarılar..:in:

• Beğen
Tepkiler: Ozan Karademir
Geri