Eski yarışçıların alt yapısı iyi olduğundan hiç antrenman yapmamış olsalar bile 1 saat idare ederler, ancak asıl antrenman yapanların dayanıklılığı iyidir ve bu farkın ortaya çıkması ancak uzun yarışlarda mümkün olur. antrenman yapan ile yapmayanın farkı 1 saat üzerinde belli olur. Bazen öyle anlar olur ki yarış 20 dk daha uzun olsa 4-5 kişiyi yer geçersiniz.
çünkü son turda arka tekerim patladı, ve önümdekilerini yakalama şansım vardı tur sayısı fazla olsaydı... zaten en arka saflardan startı aldım oyüzden ki öndekilerin yolu açmaları gerekti bende onlara göre hareket etmedıgıme göre hızımı almaya çalışıyordum ama nafile öndekiler arayı açıcakta ben ondan sonra pedala basıcam :/ işte orda da bir fark hepsi bu kadar:in:
yarışta ÇİP istemi kullanılacak ve parkurun uzunluğu yaklaşık 6,5 km olacak ve pek fazla camur olmayacakmış.......kaçkar bisikletten harika gelişmeler!!!!!!
Genellikle UCI ve Redbull yarşlarından görmeye alışık olduğumuz bir teknoloji... Şöyleki Sporcunun ayağına bağlanan bir verici ile belli kontrol noktalarına ve start-finişe konulmuş alıcılar sayesinde yarışçının hem tam sonuç bilgisi elde ediliyor hemde olası kestirmeler engellenmiş oluyor.
deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak ; ilk yarışta hutchinson bulldog 26x2,10 luk lastiklerle yarışmıştım,bu seferki yarışta maxxis maxlite 26 x 1,90 lastiklerimi kullanmayı düşünüyorum.çamurda yol tutuşu açısından sıkıntı yaşarmıyım?
Maxxlite 1.90" yazmasına rağmen asıl genişliği 1.75" kadardır.
Dişleri çok düşük profile sahiptir ve kuru zemin lastiğidir.
Çamuruyla, karıyla meşhur Kaçkar bisiklet yarışları için bu lastik yanlış bir tercih olurdu.
Arkadaşlar güzel bir gelişme daha...
Bu yarışta ve daha sonraki yarışlarda kullanılmak üzere Almanya dan Çip ünitesi geliyor.
Maşaların yanına bağlanan bu sistemle her yarışmacının tur süresi ve saniyesi bilgisayara anında aktarılıyor.Bütün tur süresi sorunlarıda ortadan kalkıyor.
Final yarışından sonra Çekmeköy Belediyesi ödül töreninde süpriz hediyelerle katılımcıları sevindirecek.Hafta sonu serinin en iyi hava şatları olacak,bütün bisikletseverleri bekliyoruz..
Uygulamak kolay bunu finanse edecek bir sponsor bulunamadı.Diğer yarışlar içinde kiralama yapacağız büyük bir ihtimalle.
Fiyatı 20.000 euro varsa sponsor olmak isteyen forumdan memnuniyetle kabul ederiz...