Scudo Sports

2023 Bisiklet Federasyonu Faaliyet Takvimi

Scudo
Renk körleri düşünülmemiş tablo içerisinde, aşırı karmaşık geliyor ve okumakta/görmekte çok büyük zorluk çekiyorum :)

Excel de hazırlanmış ve bu şekilde sunulmuş. Bu kadar basit yapılmaz ki .

Federasyon kelimesini duyunca garip oluyorum. Aklıma hep konu ile hiçbir alakası olmayan federasyon başkanları geliyor.

Renkler siyah-üstüne-kırmızı olanlar hariç idare eder. Asıl sorun, buradaki yarışların gerçekten yapılıp yapılmayacağı. Federasyona güvenip yıllık antrenman planı yaparsanız boşa düşebilirsiniz, dikkat edin :)

İngiltere örneğini şöyle bir 5 dakika incelese federasyonun anında istifa etmesi gerekir.
(link)

Bisiklet sehri Konya`da faaliyet yok bu sene...

Kayseri için bir granfondo bekliyor(d)um. Konya da yapabilir aslında.

Sene içerisinde yapılması planlanan tüm yarışlar bunlar mı? Sonradan ekleme yapılır mı veyahut tüm yarışlardan haberimiz nasıl olur? Teşekkürler.

Sene içerisinde yapılması planlanan tüm yarışlar bunlar mı? Sonradan ekleme yapılır mı veyahut tüm yarışlardan haberimiz nasıl olur? Teşekkürler.
Sene içinde planlanan bunlarmış, ama geçen seneki gibi kaç tanesi bilmem ne partisi miting yapacak diye iptal edilecek merak etmiyorum da değil yani.

Bunlara eklenen GF yarislari olacaktir mutlaka. Kartepe, Uludag gibi tirmanis yarislari da olacaktir. Onlarin federasyon takviminde olmasina ihtiyac duyulmuyor yada tarihleri vs net olmadigi icin eklenmiyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Turkcell istanbul, izmir ve başkent gf yok. Belki Başkent yapılmayabilir ama diğer ikisine ümitliyim.

Böyle önemli olması gereken ve özen gösterilmesi gereken belge, doküman, vs. bilimum bilgiyi böylesine rezil bir şekilde sunup olayın tüm önemini, ciddiyetini yerle yeksan eden vasıfsızların varlığından sıkıldım artık ya, her yerdeler be kardeşim ya her yerdeler yemin ediyorum.

Haklısınız, yönetim kuruluna atanmış. En güzel şekilde yönetsin arkadaş.
Arkadaş cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı yönetim hizmetleri dairesi başkanı aynı zamanda. Malum, hükümetimiz galaksinin en liyakatli insanlarını bünyesinde istihdam ettiği için, her görevlisi tek koltuğunun altında 50 karpuz taşıma kapasitesine sahip. Eh neticede ülkede bu göreve yetkin başka başka birini bulamamışlar, onlar ne yapsın yani. En güzel şekilde götüre- ah pardon yöneteceğinden hiç kuşkunuz olmasın.

Arkadaş cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı yönetim hizmetleri dairesi başkanı aynı zamanda. Malum, hükümetimiz galaksinin en liyakatli insanlarını bünyesinde istihdam ettiği için, her görevlisi tek koltuğunun altında 50 karpuz taşıma kapasitesine sahip. Eh neticede ülkede bu göreve yetkin başka başka birini bulamamışlar, onlar ne yapsın yani. En güzel şekilde götüre- ah pardon yöneteceğinden hiç kuşkunuz olmasın.
Tweetin altındaki yorumlar coşunca silip yorum yapılamaz halde tekrar attılar.

Geri