yusuf_49
Aktif Üye
- Tepki
- 466
- İsim
- Yusuf Aytaç
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sence istifa edecek omurga var mı onlarda? 🤣İngiltere örneğini şöyle bir 5 dakika incelese federasyonun anında istifa etmesi gerekir.
(link)
Sene içinde planlanan bunlarmış, ama geçen seneki gibi kaç tanesi bilmem ne partisi miting yapacak diye iptal edilecek merak etmiyorum da değil yani.Sene içerisinde yapılması planlanan tüm yarışlar bunlar mı? Sonradan ekleme yapılır mı veyahut tüm yarışlardan haberimiz nasıl olur? Teşekkürler.
Sene içerisinde yapılması planlanan tüm yarışlar bunlar mı? Sonradan ekleme yapılır mı veyahut tüm yarışlardan haberimiz nasıl olur? Teşekkürler.
Yeni federasyon başkanı hayırlı olsun. Umarım mayıstan sonra bisiklet ile alakalı insanlar atanır.
(link)
Haklısınız, yönetim kuruluna atanmış. En güzel şekilde yönetsin arkadaş.Başkan değişmedi, halen görevde![]()
Arkadaş cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı yönetim hizmetleri dairesi başkanı aynı zamanda. Malum, hükümetimiz galaksinin en liyakatli insanlarını bünyesinde istihdam ettiği için, her görevlisi tek koltuğunun altında 50 karpuz taşıma kapasitesine sahip. Eh neticede ülkede bu göreve yetkin başka başka birini bulamamışlar, onlar ne yapsın yani. En güzel şekilde götüre- ah pardon yöneteceğinden hiç kuşkunuz olmasın.Haklısınız, yönetim kuruluna atanmış. En güzel şekilde yönetsin arkadaş.
Tweetin altındaki yorumlar coşunca silip yorum yapılamaz halde tekrar attılar.Arkadaş cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı yönetim hizmetleri dairesi başkanı aynı zamanda. Malum, hükümetimiz galaksinin en liyakatli insanlarını bünyesinde istihdam ettiği için, her görevlisi tek koltuğunun altında 50 karpuz taşıma kapasitesine sahip. Eh neticede ülkede bu göreve yetkin başka başka birini bulamamışlar, onlar ne yapsın yani. En güzel şekilde götüre- ah pardon yöneteceğinden hiç kuşkunuz olmasın.