Scudo Sports

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Scudo
Yolda görürsem "50 cent borç versene tirrek" demekten kendimi geri alamayabilirim. :ssrtcbya:

50 kuruş değil de 50 cent değişimine dikkatinizi çekerim;)

Çetin reis bu gidişle yenge sana hayatta o Cervelo'yu aldırmaz herhalde?
Sigaraya çok sağlam zam gelmesi lazım. Sigara zammı oransal olarak Cervelo zammından fazla olursa Çetin'in şansı artar.
Çetin'in taktiği şu şekilde: Bir bisiklet alışkanlığım var, sigaram yok. Sigara içsem daha mı iyi. Sigaraya vereceğim parayı hobime harcıyorum.

Sigaraya çok sağlam zam gelmesi lazım. Sigara zammı oransal olarak Cervelo zammından fazla olursa Çetin'in şansı artar.
Çetin'in taktiği şu şekilde: Bir bisiklet alışkanlığım var, sigaram yok. Sigara içsem daha mı iyi. Sigaraya vereceğim parayı hobime harcıyorum.
Benzer mantıkla yürüyorum işe yarıyor.
Motosiklet alıcaktım ekipman fiyatına spor yapıyorum fena mı... Gibi.
Allah var destekliyor arada soulrider için bu renklere bak vs diyor.

bu gece benzine 1 TL mazota 1 TL 5 kuruş zam geliyor ! Buda bisiklet fiyatlarını biraz daha yukarı çıkarır.

• Muhteşem
Tepkiler: M.İhsan
çok iyi ya aliexpressten 10 dolara aldığım gözlüğü nasıl söylücem diye kara kara düşünüyorum ben şu an

Zam gelmese de içmediğim her an cebe yazıyor. Bugün 18 TL kazandım mesela. :)

Eskiden sigara içerdim. Rahmetlik anneannemin de yaşlılık zamanlarıydı, sigarayı elimde görünce çok kızardı. Ben de anneanne sigarayı yerde buldum, öyle içiyorum derdim, o zaman kızmazdı. :D Pahalı bisiklet aldığımda anneanneme sigaraya harcayacağım parayla bu pahalı bisikleti aldım diyemezdim. Çünkü sigarayı yerden bulmakla mükelleftim. :ssrtcbya:

An itibariyle mosso da fiyatları kaldırdı. Artık kim kime dum duma durumları.
Merkez bankası bile "benlik bir durum yok herkes kendi başının çaresine baksın" diyorsa bunlar hepsi normal gelişmedir.

(link)

NOT: Bir de internet sitesinin tepesinde koca koca bunu yazmışlar. "Merkez Bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır. "

İnternetteki pazar yerlerinde takip ettiğim bikaç parça fiyatı vardı.
Hepsi dün (haklı olarak) yüzde 20 zam koydu.

Artık fiyat beklentisi kalmadı maalesef...

Kendi tarzımı, geometrimi bulana kadar 2 yıl içinde 6 bisiklet değiştirmiş biri olarak sağlığım el verdiği sürece şu anki bisikletimi kullanmaya devam etme niyetindeyim. Bozulur, tamir ederim, parça değişirim ama yeni bisiklet alır mıyım emin değilim artık.
Bu iki yıldan önce sahibi olduğum Dağ bisikletimi 10 yıl kullanmıştım. Forumun da etkisiyle yol bisikletine giden yol benim için biraz sancılı oldu malesef.
Şimdiki aklım olsa Önce yol bisikleti alır ardından garmin ve sensörleri, ayakkabı ve kıyafeti tamamlar, tamamen antrenmanlara odaklanırdım.
Deore mi XT mi derken boşuna zaman ve para kaybettik.

Kendi tarzımı, geometrimi bulana kadar 2 yıl içinde 6 bisiklet değiştirmiş biri olarak sağlığım el verdiği sürece şu anki bisikletimi kullanmaya devam etme niyetindeyim. Bozulur, tamir ederim, parça değişirim ama yeni bisiklet alır mıyım emin değilim artık.
Bu iki yıldan önce sahibi olduğum Dağ bisikletimi 10 yıl kullanmıştım. Forumun da etkisiyle yol bisikletine giden yol benim için biraz sancılı oldu malesef.
Şimdiki aklım olsa Önce yol bisikleti alır ardından garmin ve sensörleri, ayakkabı ve kıyafeti tamamlar, tamamen antrenmanlara odaklanırdım.
Deore mi XT mi derken boşuna zaman ve para kaybettik.
Pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Deore mi ? XT mi ? :)

Geri