TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 12.608
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
o paraya öküz alınır.
Ahaa Türkiyede ilk defa ucuza satıldığını gördüm. Yaşadığım yerdeki fiyatı TL"ye çevirince 234 bin TL yapıyor. Türkiyeden mi alsam bisikleti acaba, vergi iadeside alırım hem 🤣🤣🤣
200 e alım emri girsek 250 ye satarmıyız? 🤪
Çetin reis bu gidişle yenge sana hayatta o Cervelo'yu aldırmaz herhalde?
Sigaraya çok sağlam zam gelmesi lazım. Sigara zammı oransal olarak Cervelo zammından fazla olursa Çetin'in şansı artar.Çetin reis bu gidişle yenge sana hayatta o Cervelo'yu aldırmaz herhalde?
Benzer mantıkla yürüyorum işe yarıyor.Sigaraya çok sağlam zam gelmesi lazım. Sigara zammı oransal olarak Cervelo zammından fazla olursa Çetin'in şansı artar.
Çetin'in taktiği şu şekilde: Bir bisiklet alışkanlığım var, sigaram yok. Sigara içsem daha mı iyi. Sigaraya vereceğim parayı hobime harcıyorum.
Euro yükselmeden önce al Cervelo yu bir daha mı geleceğiz dünyaya diyordu o zaman dinlemek vardı hanımı.Çetin reis bu gidişle yenge sana hayatta o Cervelo'yu aldırmaz herhalde?
çok iyi ya aliexpressten 10 dolara aldığım gözlüğü nasıl söylücem diye kara kara düşünüyorum ben şu anBenzer mantıkla yürüyorum işe yarıyor.
Motosiklet alıcaktım ekipman fiyatına spor yapıyorum fena mı... Gibi.
Allah var destekliyor arada soulrider için bu renklere bak vs diyor.
bu gece benzine 1 TL mazota 1 TL 5 kuruş zam geliyor ! Buda bisiklet fiyatlarını biraz daha yukarı çıkarır.
Zam gelmese de içmediğim her an cebe yazıyor. Bugün 18 TL kazandım mesela.Sigaraya çok sağlam zam gelmesi lazım. Sigara zammı oransal olarak Cervelo zammından fazla olursa Çetin'in şansı artar.
Çetin'in taktiği şu şekilde: Bir bisiklet alışkanlığım var, sigaram yok. Sigara içsem daha mı iyi. Sigaraya vereceğim parayı hobime harcıyorum.
Benzer mantıkla yürüyorum işe yarıyor.
Motosiklet alıcaktım ekipman fiyatına spor yapıyorum fena mı... Gibi.
Allah var destekliyor arada soulrider için bu renklere bak vs diyor.
Pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Deore mi ? XT mi ?Kendi tarzımı, geometrimi bulana kadar 2 yıl içinde 6 bisiklet değiştirmiş biri olarak sağlığım el verdiği sürece şu anki bisikletimi kullanmaya devam etme niyetindeyim. Bozulur, tamir ederim, parça değişirim ama yeni bisiklet alır mıyım emin değilim artık.
Bu iki yıldan önce sahibi olduğum Dağ bisikletimi 10 yıl kullanmıştım. Forumun da etkisiyle yol bisikletine giden yol benim için biraz sancılı oldu malesef.
Şimdiki aklım olsa Önce yol bisikleti alır ardından garmin ve sensörleri, ayakkabı ve kıyafeti tamamlar, tamamen antrenmanlara odaklanırdım.
Deore mi XT mi derken boşuna zaman ve para kaybettik.