fatihgocmez
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.584
- İsim
- Fatih
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Zeytin bahçeleri yol otoban olunca, zeytin yağını yunandan ithal ederiz.Bisiklette çılgın bir artış olacağı belli . Evleneli 1 yıl 2 ay oldu . 1.ayda zeytinyağını 56 liraya almıştım. Dün aynı yağ 94 liradan aldım. Ne bileyim .
Yerli milli biyançi ye bakın derim.Bianchi Aria'nın fiyatı 2021 modelden 2022 modele 9000 lira artmış. hiçbir değişim de göremedim özelliklerde. durumlar fena.
Yerli milli biyançi ye bakın derim.
Aria sanırım yerli ve milli model biyançilerden değil 🙂Yerli milli biyançi ye bakın derim.
Değerli arkadaşım sayın @Sadettin Z. nin tam bir sene önceden bugünlere bakışı:
"Bir sene sonra forumda bulunabilecek başlıklar:
- 7000 TL'ye alınabilecek Tourney setli yol canavarları
- Tiagra : yeni Dura-Ace
- Bir çılgınlık yaptım, paraya kıyıp Corelli aldım
- Market bisikletiyle Çanakkale gezisi
- Dolar 20 plus"

Eskiden tl fiyatlarını marjlı verirlerdi. Örnek : dolar 10 tl iken 11 e göre fiyat verir, dolar 11 olduğunda yeniden update ederlerdi. Sokaktaki dükkanlarda bu marjı pazarlık marjı olarak kullanırdı. İnternet ayrı bir dünya tabi. Ancak şu bir gerçek ki; hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Piyasa kendine yeni yollar, yeni yöntemler geliştirecektir.Bence yakın zamanda eskiden olduğu gibi fiyatların USD/Euro olarak verilip satış anında TL karşılığının hesaplandığı günlere döneceğiz. Bu artış hızıyla firmaların tüm satış sitelerindeki fiyatları güncellemek için ayrı eleman çalıştırmaları lazım. Adam hepsini güncellemeyi bitirene kadar tekrar güncelleme gerekir.