Scudo Sports

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

Scudo
Eskiden yeni modellerin çıkmasını iple çekerdik, sitesi yenilenen firmaların konusu açılırdı... Şimdi en ufak merakım bile yok kim ne çıkardı/çıkaracak...
Konuya ufak bir göz gezdirdim de 32 telli no-name jantlı bisikletler 5'lere falan çıkmış, yazık.

Karbon yol bisikletleri gelmeyecek galiba.
10.500 e Alüminyum 105 mi yoksa SCA karbon da ben mi yanlış biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Mosso 2021 Fiyatları ekte arkadaşlar. Buradan inceleyebilirsiniz.

Merak ettiğim konu bayilerin bu listeden ne oranda iskonto yapacağı. Elektrik malzeme sektöründe önünüze bir liste gelir fiyatları görünce küçük dilinizi yutarsınız. Sonradan bir bakarsınız %70 - %80 iskontolar havalarda uçuyor. :)

Bisikletlerde de eskiden liste fiyatı üzerinden %5-10 civarı bir iskonto olurdu ama şimdi ellerinde kısıtlı stok varken, talep de yükselmişken durum ne olur bilmem.

Merak ettiğim konu bayilerin bu listeden ne oranda iskonto yapacağı. Elektrik malzeme sektöründe önünüze bir liste gelir fiyatları görünce küçük dilinizi yutarsınız. Sonradan bir bakarsınız %70 - %80 iskontolar havalarda uçuyor. :)

Bisikletlerde de eskiden liste fiyatı üzerinden %5-10 civarı bir iskonto olurdu ama şimdi ellerinde kısıtlı stok varken, talep de yükselmişken durum ne olur bilmem.
Çok yüksek iskontolar olacağını sanmıyorum. Talepten ziyade bu ülkenin vatandaşları olarak hepimizin yaşadığı bir durum olarak sattığımız fiyata yerine koyamaz hale geliyoruz. Bu sene özellikle aynı adette ürün almak için ya öz sermayemizden takviye yapmak gerekecek ya da adetleri düşürmek gerekecek. Adet düşürme işine de firmalar tepki gösteriyor çünkü her bayinin bir kotası var bundan düşük aldığınız zaman bayiliğinizi iptal edebiliyorlar veya başka bir satıcıya bayilik teklif ediyorlar. Bu da yine bayileri zora sokuyor.

@Tolga_123 Mosso 'da daha once carbon yol ve ultegra'li modelleri de vardi sanki yanlis hatirlamiyorsam ; model 790 yada 760 olabilir.
Artik 2021 de bunlar olmayacak anladigim kadariyla, dogru mu dusunuyorum ?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@a.valverde 105 li Alüminyuma 10500 fiyat çektiklerine göre olanları getirmeye utanmışlardır. 15.000-16.000 bandında gelecektir karbonlar ki o fiyatlar rekabet için zor fiyatlar.

House of Bike siteyi güncelleyip yeni fiyatları girmiş. Gördüğüm kadarıyla sadece fiyatları güncellemişler, bisikletlerde en ufak bir değişiklik yok. :)

Bisan siteyi güncellese de gravellerde yeni renklere baksak.

Bugün Carraro bayiyle görüştüm Sportive 328 için 4000 dedi. Şuanki fiyata göre %35 zamlı.

decathlon'daki bisikletlere ne zaman ve yüzde kaç zam gelir tahmini olan var mı? ancak ocak ayında alabileceğim bir modele aşık oldum her gün bakıyorum zam gelmiş mi diye...

Şimdi baktım, Ankara'daki Performans bisikletin internet sitesinde fiyatlar güncellenmiş, Mosso Cavalier 700 sora 5000 TL, claris ise 4.300 civarına gelmiş. Bu yaklaşık yüzde 15-20 zam demek...
Elimde MOSSO AERO SORA Var 3650 Ye Almıştım Az Kullanılmış Evde Yatıyor Kendileri 4500 E Salarım O Zaman😂

• Beğen
Tepkiler: akdo76
Ben şu G2'ye bir zam yapayım :D

• Beğen
Tepkiler: tsgazoz
decathlon'daki bisikletlere ne zaman ve yüzde kaç zam gelir tahmini olan var mı? ancak ocak ayında alabileceğim bir modele aşık oldum her gün bakıyorum zam gelmiş mi diye...
Rockrider ve riverside modellere %30 zam gelmiş bile

@ATolgaT ben de baktim simdi , Rockrider xc500 10.000.-TL den 13.000.-TL ye cikmis , haftabasi 10.000.-TL idi. 😀

Geri