sadi imren
Bursa Tur Komitesi | B.T.K
- Tepki
- 5.365
- İsim
- Sadi İMREN
- Başlangıç
- 1949—50
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
10 dıyo en ucuz gravel aMosso 2021 Fiyatları ekte arkadaşlar. Buradan inceleyebilirsiniz.
Mosso 2021 Fiyatları ekte arkadaşlar. Buradan inceleyebilirsiniz.
Çok yüksek iskontolar olacağını sanmıyorum. Talepten ziyade bu ülkenin vatandaşları olarak hepimizin yaşadığı bir durum olarak sattığımız fiyata yerine koyamaz hale geliyoruz. Bu sene özellikle aynı adette ürün almak için ya öz sermayemizden takviye yapmak gerekecek ya da adetleri düşürmek gerekecek. Adet düşürme işine de firmalar tepki gösteriyor çünkü her bayinin bir kotası var bundan düşük aldığınız zaman bayiliğinizi iptal edebiliyorlar veya başka bir satıcıya bayilik teklif ediyorlar. Bu da yine bayileri zora sokuyor.Merak ettiğim konu bayilerin bu listeden ne oranda iskonto yapacağı. Elektrik malzeme sektöründe önünüze bir liste gelir fiyatları görünce küçük dilinizi yutarsınız. Sonradan bir bakarsınız %70 - %80 iskontolar havalarda uçuyor.
Bisikletlerde de eskiden liste fiyatı üzerinden %5-10 civarı bir iskonto olurdu ama şimdi ellerinde kısıtlı stok varken, talep de yükselmişken durum ne olur bilmem.
Elimde MOSSO AERO SORA Var 3650 Ye Almıştım Az Kullanılmış Evde Yatıyor Kendileri 4500 E Salarım O Zaman😂Şimdi baktım, Ankara'daki Performans bisikletin internet sitesinde fiyatlar güncellenmiş, Mosso Cavalier 700 sora 5000 TL, claris ise 4.300 civarına gelmiş. Bu yaklaşık yüzde 15-20 zam demek...
Rockrider ve riverside modellere %30 zam gelmiş biledecathlon'daki bisikletlere ne zaman ve yüzde kaç zam gelir tahmini olan var mı? ancak ocak ayında alabileceğim bir modele aşık oldum her gün bakıyorum zam gelmiş mi diye...
buda yerli olduğu için mi %35 gelmişBugün Carraro bayiyle görüştüm Sportive 328 için 4000 dedi. Şuanki fiyata göre %35 zamlı.
Rockrider ve riverside modellere %30 zam gelmiş bile