Scudo Sports

2020 Olimpiyatları ile ilgili bir makale, buyrun yorumlayalım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link)

Fikirlerimizi paylaşalım arkadaşlar. Rica ediyorum; yazıda belirtildiği üzere, konuyu vatan hainliğine, partizanlığa getirmeden, seviyeli şekilde tartışalım. Bu ülkenin bir vatandaşı olarak, tarafsız gözle yorumlayalım.

Konuyu özetlemek zor olsa da, en genel tabiriyle; olimpiyatların düzenlenmesi ekonomik ve sosyal anlamda neler kazandırır ve neler kaybettirir, bu sorgulanıyor. Detaylar içeride, lütfen üşenmeden okuyun. Akıcı bir makale zaten.

Scudo
@Çağlayan

Çağlayan beye katılıyorum. Zamanında az çekmedik.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Gençlik ve spor bakanı kovulur artık zannımca :)

Türkiye'nin bir sürü derdi var. Yarın bir gün savaş falan çıksa ekonomi temelli alt üst olacak bence hiç gereği yok.Ayrıca Japonya bizden daha hak ediyordu. Sağlık olsun.

• Beğen
Bakarsınız 2024'te her şey çok farklı olur ve olimpiyatlar ülkemizde düzenlenir.

Tüm ülkeler uzun yıllar önce öğreniyor olimpiyatın kendilerinde yapılacağını. Bütçe açısından bu bir sorun değil, tabii ki ülke ekonomisini yönetenler işini biliyorsa. Yasal düzenlemeler ve sportif denetlemeler için altyapı çok önemli. Türkiye şu an buna hazır değil ama 2020 için hazır olabilirdi. Fiziki altyapıyı o seneye kadar fazlasıyla karşılayabileceğimize inanıyorum ama siyasal düzenlemeler o zaman ne olurdu bunu kestirmek mümkün değil. 2024 için aday olacağımızın da sinyallerini verdiler komite delegeleri ve olimpiyat yetkilileri. Sonuç açıklandı ve o an geçmişte kaldı. Morali bozmadan geleceğe daha sağlam hazırlanmak için yeni bir fırsat var elimizde. Değerlendirebilene tabii...

Gerçekten tokyo bunu bizden daha fazla hak ediyor Türkiye sporcuya çok önem veren bir ülke değil aslında o kadar borcumuz varken bide bu işe kalkışıyorlar.

• Beğen
ne mutlu ki olimpiyatlar türkiyede düzenlenmeyecek. gecemi neşelendiren olimpiyat komitesine sevgilerimi sunuyorum.

Bir de Tokyo'nun olimpiyat klibini izleyin,

@Çağlayan

olimpiyatlardan haberi olmayan biri bu klibi izlese müslüman ülkeler arasındaki bir yarışın klibi zanneder. bu kadar çok cami göstermenin mantığı nedir? sanki adamlara bize vermeyin bu olimpiyatı der gibi olmuş. zaten islamın ve müslümanlığın dünyada algılanma biçimi ortadayken (kısaca şiddet-vahşet ve cehaletle birlikte anılıyor) bu kadar çok islami vurgunun amacı nedir?

Açıkcası kaybetmemizin arkadaşların dediği gibi birçok sebebi var bir de lütfen şu tanıtım filmini izleyin dikkatli video ile şarkı tamamen uyumsuz. şarkı güzel tamam video da güzel ama uyumsuz birbiriyle tamamen.ve sonra birde tokyoyu izleyin müzik ve klip uyumuna ...
[video=youtube_share;IVIIOYMs9Tc]http://youtu.be/IVIIOYMs9Tc[/video]

• Beğen
@aligüler

ayrıca bide bunlar var tabi :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri