Scudo Sports

2020 hedefleri

Scudo
Şimdilik telefonla hallediyorum. Önde 2, arkada 2 tane sabit, öne 1 tane daha yanımda taşıyorum. Arkaya 2 tane daha geliyor bakalım. Decathlon'dan reflektörlü yelek aldım, sırf gönlü olsun diye. Trafik levhası gibi geziyorum ortalıkta :komik:

Ankara havaları demişken, bi gün arkadaşla çıktım, Antalya'da Geyik Bayırı denen bi yer var, oraya tırmanacağız. Bende yol, onda dağ bisikleti var. Performanstan öte keyif için çıktık. Mokapot falan yanımızda kahve demleyeceğiz falan, dolayısıyla keyif olsun diye BT hoparlörü suluk kafeslerimden birine taktım. Müzik zevklerimiz örtüşmediği için ortak liste açtım, bi ondan bi benden çalıyor. Listede bi de, yolculuğa çıktığımız zamanlarda dinlediğimiz, dalga geçtiğimiz şarkılar var. Neyse, tırmanmaya ufak ufak başladık. Karşıdan 2 tane yol bisikletli geliyor, bizi gördüler, yüzlerinde bi gülümseme.. Aramızda hatrı sayılır bi mesafe var. Bi arkadaş elini kaldırdı selam vermek için, tabi bu sırada yaklaşıyorlar. Müziğin sesini duymuş olacak ki o eli usulca aşağıya indirdi, kafasını aksi yöne çevirdi ve sürüp gitti yanımızdan :komik::komik::komik:

Malum şarkı;

Bisikleti bırakmamış olsaydım "hayatta kalmak" olarak belirlerdim 2020 hedefimi :snzdglsn:
Hayat bu diyip devam etmeliydiniz. Yaşadıklarınızı bilmiyorum ancak dediğinize bakarsak benim bir hücreye kapatmam lazım kendimi. Dün bir araba kazası geçirmiş olarak yazıyorum bunu ?. Hem doğada insan kendiyle başbaşa.

Yine ve yeniden ve her zaman bisiklete devam edebilmek, her zamanki hedefim olmaya devam edecek. Hukuk okuyup avukat olacak halim yok ya bu yaştan sonra...:koptum:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
''2023 Hedeflerim'' e gidebilmek için 2020 yi sadece basamak olarak kullanmayı düşünüyorum.Binebildiğim kadar bisiklete bineceğim.Bu seneyi daha çok büyük hedeflerim için finansman sağlamakla geçireceğim(iş kurmak gibi)

2023 Hedeflerim ise:
-Çelik bisiklet yaptırmak(Bir iki sene içinde) ya da Ridley almak
-Transcontinental Race'a katılmak.(En geç 2023; öncesi için çabalıyorum)

Söylüy... yani yazıyorum o zaman sayın @hamlet2006 ?. Bir günde 310 km, İzmir-Çanakkale hedefimiz var ya nasip bakalım. Ben dedim artık sayın @hamlet2006 ?.

aman iyi bari benim hedeflerim daha ulaşılabilir. Hepi topu 1 tane pantolon. Alırız heralde. :uzgnm:

@Şeffaf hocam bununiçin 2020 yi beklemenize gerek yok :) forumda bir kampanya düzenlesek öğleden sonra tahminim alırız bir pantolon size forum hatırası olur hem...

@Şeffaf kampanya hemen başlasın diyorsunuz yani ...mesaj alındı...:harika:
Bir doktor olarak forum üyelerinin sağlık, yiyecek, barınak, korunma, don pantolon gibi tüm sorunlarıyla ilgilenmeniz beni ziyadesiyle memnun etti. :D :D :D

@Şeffaf bugün izinli olunca can sıkıntısından kendi bisikletforuma attım... :) ama don barınak sağlık ta tabiki her zaman ... ne demek hocam:harika: ayıpsınız

yıllık en çok 5000k yapabiliyorum iş hayatım yüzünden,bisikletime daha çok vakit ayırabileceğim bir iş hayatı hedefim var,birde kıçım için hedefim brooks b17 :koptum:

2019 da 22 kilo vermişim, sonra tekrar kendimi kaybedip 10kilo almışım :D tabi bu 1 yıl içerisinde olan.. 2020de tekrar sağlam kilo vermek, antremanları rutin haline getirmek. Klasik aracımı bitirip şehirlerarası gezintilere başlamak. Düzgün bir işe girersem, aero karbon bisiklet almak hedefim :)

Kıyı boyunca, Artvin'den girip Hatay'dan çıkmak.Hedefi yüksek tutmak lazım :)
Şu terör belası olmasa başımızda da "Türkiye Kara Sınırı" diye çıkıp gezmek ne güzel olurdu ?.

Son düzenleme:
2020 nisan mayıs gibi istanbul'dan Ankara'ya, Ankara Ekspres'i kullanarak oradan Kapadokya'ya ulaşmak. Sonrasında Toroslar'ı dolaşıp, Antakya civarlarını görmek. Yazın ise katlanır bisikletle güney sahillerini kamplı çadırlı şekilde turlamak. Yine tur bisikletimle Ağustos Eylül gibi Yunanistan turu yapmak. Diğer zamanlarda yol bisikleti ile devam etmek.

Bir çok hedef var aslında.
Öncelikle üniversiteyi kazanmak. 3.olacak...

Strava Challange'larına sardım ben iyice.
2020'de Cycling distance Challange'lardan birini kazanmak. Ayda 5K üstü hatta 6K üstü. Biraz uçuk bir hayal.

-Bir senede kesinlikle 10K üzeri sürüş yapmak - Farzedelim ki uçuk hayallerim elimde patladı.

--Tabi ki geçen sene fırtınaya kurban gittiğim İstanbul Antalya turumu, Antalya - İstanbul olacak şekilde tamamlamak.
Yeni hedeflere de illa ki açığım. 2021'de de Giant TCR Anvanced KOM'lardan birine sahip olabilmek ? - Bu da uçuk bir hayal işte ?

- SPD pedala geçmek.

Ha tabi en önemlisi "Şu tırmanma meselesinde yol katedebilmek" Bu gerçekten önemli bir hedef...

Geri