Şimdilik telefonla hallediyorum. Önde 2, arkada 2 tane sabit, öne 1 tane daha yanımda taşıyorum. Arkaya 2 tane daha geliyor bakalım. Decathlon'dan reflektörlü yelek aldım, sırf gönlü olsun diye. Trafik levhası gibi geziyorum ortalıkta
Ankara havaları demişken, bi gün arkadaşla çıktım, Antalya'da Geyik Bayırı denen bi yer var, oraya tırmanacağız. Bende yol, onda dağ bisikleti var. Performanstan öte keyif için çıktık. Mokapot falan yanımızda kahve demleyeceğiz falan, dolayısıyla keyif olsun diye BT hoparlörü suluk kafeslerimden birine taktım. Müzik zevklerimiz örtüşmediği için ortak liste açtım, bi ondan bi benden çalıyor. Listede bi de, yolculuğa çıktığımız zamanlarda dinlediğimiz, dalga geçtiğimiz şarkılar var. Neyse, tırmanmaya ufak ufak başladık. Karşıdan 2 tane yol bisikletli geliyor, bizi gördüler, yüzlerinde bi gülümseme.. Aramızda hatrı sayılır bi mesafe var. Bi arkadaş elini kaldırdı selam vermek için, tabi bu sırada yaklaşıyorlar. Müziğin sesini duymuş olacak ki o eli usulca aşağıya indirdi, kafasını aksi yöne çevirdi ve sürüp gitti yanımızdan